Şimdi Ara

Battlefield 6 (Çıktı) [XBOX ANA KONU] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
14
Favori
7.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Xbox tarafında durum ne bilmiyorum ama genel olarak baya ön sipariş verilmiş. Güzel bi BF deneyimi yaşayacağız umarım. Haftaya canlanır konu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bende aldım oyunu, Cod bazı oyunlarda campaign e erken erişim vermişti bir hafta, keşke bunlarda aynı yolu izleseydi.

Genelde campaign bitirmeden başlamıyorum multiplayer a.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

betaya katılamadım hocam ama ön sipariş verdim. nelere sövdünüz merak ettim

• Hareketler artık daha duyarlı. Temponun yeniden ayarlanması ve çeşitli hataların giderilmesiyle oynanış daha akıcı.Silahlar

• Otomatik silahların geri tepmesi yeniden dengelendi. Uzun menzilli çatışmalar daha karakteristik hale geldi; seri yerine kontrollü atışlar ödüllendiriliyor.
    • Birçok eklenti düzeltildi; artık menülerde ve oyunda doğru görünüyor.Ekipman

• LTLM II (Lazer İşaretleyici) daha yumuşak animasyonlar, geliştirilmiş görseller ve çeşitli düzeltmelerle elden geçirildi.
    • MBT-LAW artık Mühendis sınıfının varsayılan roketatarı. Daha isabetli yörünge, geliştirilmiş hedefleme ve daha net nişangahlar sunuyor.
    • MAS 148 Glaive için füze yolu, yakınlaştırma, kilitlenme, dürbün netliği ve araç hasarı iyileştirildi.
    • Spawn işaretleri artık oyuncu başına 1 (takım başına toplam 4) ile sınırlı.Haritalar ve Modlar

• Rush ve Breakthrough harita düzenleri, saldıranlar ve savunanlar arasında daha iyi denge için yenilendi.
    • Operation Firestorm: Tırmanma, ışıklandırma ve performans iyileştirildi. Siege of Cairo: Spawn kill ve harita dışı hatalar düzeltildi.Arayüz ve HUD

• Daha net UI/HUD, yeni ping animasyonları, güncellenmiş minimap seçenekleri, daha akıcı loadout ve deploy ekranları.Ayarlar

• VO ses seviyesi kaydırıcıları, koşu sarsıntısı azaltma, kamera dönüş ayarı gibi yeni seçenekler eklendi.Ses

• Ping sesleri artık daha net, silahlar ve araçlar daha keskin, gecikmeli ses efektleri düzenlendi.Ağ

• Netcode iyileştirmeleriyle desync azaldı, ölüm anı daha adil hissettiriyor, görünmez hasar sorunları giderildi.

• cuma günü gelse de baslasak

Silah geri tepmesini ve vuruş hissiyatını pek beğenememiştim, umarım güzel bir konuma getirmişlerdir.

Bu arada bilmeyen arkadaşlar için Klavye mouse ile oyun tam uyumlu, ben çoğu zaman konsolda oynadığımı unutuyordum resmen. Umarım Final sürümü önceki BF'lerin bug'lı çıkma kaderini paylaşmaz.

• Klavye mouse desteğinden haberim yoktu. Aslında kolla oynamak konusunda sorunum yok ama kolun biri drift yapmaya başladı diğeride bozulsun istemiyorum. Eğer k&m ye geçersem orada acemi olurum belki 20 yıldır PC de FPS oynamadım :)

F/p bir k&m araştırmaya başliyim ben yavaştan.. tavsiye varsa alabilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    TV: Sony XR-75X90J - Media Player / Streamer: Zidoo Z9X // Apple TV 4K 64GB // Nvidia Shield TV - AVR: Sony STR-DN1080 - Remote: Logitech Harmony 650 - Floorstands: Heco Metas 701 XT - Center: Definitive Technology CLR2002 - Rear: Heco Victa 201 - Atmos: Harman Kardon TS11 - Sub: Paradigm Monitor Sub12 // Stereo // Network Streamer: Raspberry Pi3/Stremio - Dac: SMSL SU1 - Bookshelfs: Castle Knight 2 - XBOX Series X - Mobile Phone: POCO F5 5G

GT: nejattoo

• Aldık oyunu ekip tamam beklemedeyiz artık Battlefield 6 (Çıktı) [XBOX ANA KONU] 

Kurallar:

Yemek yemek
    WC ye gitmek
    Uyumak yasaktır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam haritalara sövdüm genellikle ki community'nin büyük çoğunluğu sövdü zaten beta dönemi. Birde silah kullanımı eski oyunlara göre daha geride geldi bana vuruş hissi vs. ama yine de piyasada oyun olmadığı için katlanıcaz artık. Yoksa bence oyun bir Bf3/4 gibi değil yine fikrimin arkasındayım. Ama sektör o kadar leş bir noktaya gitti ki battle royale furyası sonrasında, bu oyun yine de kabul edilebilir bir standartta geliyor.

• Spartan 117 kullanıcısına yanıt

harita şikayetlerini ben de gördüm sanırım hep küçük alanlarda geçtiği için sevilmemiş. zamanla büyük haritalar gelecektir diye düşünüyorum veya betada küçük haritaları kullanmışlardır belki. black ops 6 oynuyorum oyunsuzluktan ama çekilmiyor cidden. gün sayıyorum bf6 için

Battlefield 6 (Çıktı) [XBOX ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dousk kullanıcısına yanıt

Saati çok iyi, tam da işten geldiğim saat. saatleri sayıyoruz artık bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.