saddam ın ırak ı gibi görünüyor.
|
BATTLEFIELD 6 - PlayStation 5/Pro Enhanced (10 Ekim) (15. sayfa)

-
-
Oyun ne zaman çıkacak ve şimdi oynayanlar nasıl oynuyor? Uzun zamandan sonra Battlefield için heyecanlıyım çünkü gerçekten iyi görünüyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
scoreboard'u duzeltmisler. Simdi bu yeni oyuna baktigimizda, bf 2042'nin nasil her yonuyle rezil bir oyun oldugunu acikca goruyoruz.
Bir tane bile olumlu guzel bir sey yoktu 2042'de. Ne gunplay ne sesler ne atmosfer ne harita ne de silahlar. Yani scoreboard ovecek duruma soktu milleti 2042. Isin daha ilginc tarafi bu oyunlari ayni kisiler yapiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saetasdealtosbalcones -- 26 Mayıs 2025; 13:56:52 > -
Test sistemine kayıt olmuşlar. Bende pc için kayıt yaptırmıştım ama davet gelmedi. Test işi şimdilik konsola özelde olabilir tam bilmiyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ne yazıkki bugün itibariyle bitti.Ne güzel oynuyorduk.Baya uzun anket vardı onuda doldurup gönderdik.
-
çok mu güzeldi kardeş !!!
-
Mazlum Sunguryoutube
Sezercik - çok mu tatlıhttps://www.youtube.com/watch?v=Vopc7mqWC5M&ab_channel=MazlumSungur -
@Y@KI$IKLII
bu biz
-
ilk izlenimin nasıl?
-
Battlefield Labs, PS5 Pro'da 120 FPS Desteğini Test Ediyor, İddia Ediliyor
x (formerly twitter)
Insider Gaming (@InsiderGamingIG) on Xhttps://x.com/InsiderGamingIG/status/1927355335511077348 -
120 fps Muzzam olur
-
Harita karkand mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Bu sefer harbiden olacak gibi. Çok güzel ve gerçekçi görünüyor her şey.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bi bf3-bf4 etmez, zaten öyle oyun da bir daha gelmez. ama atmosfer ve oynanış fena değil. çıkışında server browser ve kiralık serverlar ile gelirse uzun süre oynanır. ttk biraz uzun geldi, bf3-4teki class sistemi olsa harika olur. bir de asker modelleri baya küçük geldi. aklımda kalan beğenmediğim tarafları bunlar. bunların dışında baya keyifliydi. dün bf2042ye gireyim dedim, bf6 yaında baya ruhsuz ve keyifsiz geldi oyun.
-
oyun içinden performans modu açınca cidden baya fark etti. eski monitör kullandığım için test edememiştim ama kesinlikle 60fps üzerinde olduğu belliydi proda
-
Çok net yorum. Supersin.
Pre-alpha dan alpha testine geçeceğimiz tarih olabilir.
-
Aç herkese oynayalım ne olacak ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X