Şimdi Ara

Battlefield 6 | Sezon 3 | REDSEC [PC ANA KONU] (657. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: SaMoVe
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
13.180
Cevap
228
Favori
521.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
31 oy
Giriş

ilettim hocam açılır herhalde bir yanlışlık olmuştur. 3 ağustos 2025 son oynama

Battlefield 6 | Sezon 3 | REDSEC [PC ANA KONU]

Game Guidesyoutube
    Best settings to boost FPS and improve visibility in Battlefield 6 season 3. Benchmarks and visual comparisons of each upscaler and all other advanced settings. Additionally, I cover sharpening, the SOVIS filter, post-processing effects, and FOV. Nvidia Profile Inspector: https://github.com/Orbmu2k/nvidiaProfileInspector/releases/tag/2.4.0.31 Timestamps: 00:00 Best Advanced Settings 00:38 Nvidia Drivers 01:09 ReBAR 02:33 Nvidia Reflex 03:39 Anti-Aliasing 05:10 DLSS 4 05:48 DLSS 4.5 06:31 FSR3 07:09 XESS 08:08 Nvidia Frame Generation & Future Frame Rendering 08:37 World Brightness & Sharpness 09:18 Field of View 10:01 Chromatic Abberation, Vignette & Film Grain 10:41 Fullscreen Mode & VSYNC 11:28 SOVIS Filter 12:01 Impact of Lighting & Mesh Quality on visibility Benchmark System CPU: Ryzen 7 9800X3D | https://amzn.to/47a9wcK GPU: Gigabyte GeForce RTX 4080 Gaming OC | https://amzn.to/3C09erP Motherboard: Asus ProArt X670E-Creator WIFI | https://amzn.to/3yaAPVf RAM: Corsair Vengeance RGB DDR5 6000MT CL30 | https://amzn.to/44ECEWQ ❤️ Support my work with a coffee: https://ko-fi.com/M4M01B0THR 📝 Blog: https://techguides.yt 👕 Merchandise: https://teespring.com/stores/tech-guides 🦋 Bluesky: https://bsky.app/profile/techguides.yt 🎧 Discord: https://discord.gg/tV4JVF2 battlefield 6 graphics settings,battlefield 6 upscaling,best upscaling bf6,battlefield 6 dlss,battlefield 6 dlss 4.5,bf6 dlss 4.5,bf6 dlss settings,bf6 anti aliasing,battlefield 6 anti aliasing,bf6 boost fps,battlefield 6 visibility settings,battlefield 6 improve visibility,bf6 improve visibility,bf6 visibility settings,bf6 best settings,bf6 performance,battlefield 6 boost fps,bf6 frame generation,bf6 frame gen,battlefield 6 frame generation #battlefield #BF6 #TechGuides
    https://www.youtube.com/watch?v=s3sf_Dcy4vY

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Şuan en büyük 2 tane sorun var, birisi breakthrough ölü. Cumartesi günü bile akşam saat 5 gibi botlarla dolduruyordu maçları, oyun başladıktan belli bi süre sonra değiştirdi botları gerçek oyuncularla. (her map açık giriyorum). Acil bir şekilde operation modunun dönmesi lazım, hafta içi bile her saatte rahat maç buluyordu hem de bir sürü lobi oluyordu.

İkincisi ise yüksek pingli elemanlar, malesef çok baltalıyorlar oyunu hala daha bir şey yapmıyorlar şunlara. Böyle şeyler hep oyuncuları uzaklaştırıyor, gereksiz yere insan kaybediyorlar.

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • EquaLizerTR kullanıcısına yanıt

Video setting Bordless window/Grafik ayarları low/dsll quality

Tavfiye ederim

50 pingle oynarken, hala köşeyi döndükten sonra ölürken ve düşmanın ölmesi gecikmeli gözükürken,

NVDIA Reflex Low Latency - Enable + Boost mu ?

yoksa

NVDIA Multi Frame Generation 2x mi

daha mantıklı ?

Kararsızım açıkçası. Rehber çekenler hiç bu sorunları yaşamıyor heralde.

Ha ! "Ben düşük pingle, 30 la oynuyorum, bu sorunlarla hiç karşılaşmadım" diyen varsa da onu da dinlerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 24 Mayıs 2026; 12:59:38 >

Daha bir kere hile ile karşılaşmadım. Noob'dan kastınız ne anlamadım herkes 4 dörtlük oynıyacak diye bişey yok yeteneği o kadardır . Bug olarak kastınız ne? 12 yaşındaki çocukların redditteki videoları izleyip çamur atıp durmayın . Keyif almaya bakın .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ya arkadaşlar bu younda crossplay nasıl kapatılıyor ben tiksinmeye başladım bu konsoldan oynayan oyuncular yüzünden bu oyundan yahu arkadaş adam gidiyor bir de sniper alıyor sanki çok kill alabilecekmiş gibi bölge de korumuyor delirttiler beni

PC'den crossplay kapatılmıyor, bi yolu vardı ama onu da hemen fixlediler. Sadece konsoldan oynayanlar kapatabiliyor.

• erkinakkas E kullanıcısına yanıt

Forza horizon 6 yüzünden BF6 konsol oyuncu sayısı o kadar azaldı ki konsol oyuncuları botlarla oynamamak için crossplay kapatır hale geldi.

Ben de oyun başında squad kurup gelen konsol oyuncularını kickliyorum Battlefield 6 | Sezon 3 | REDSEC [PC ANA KONU] 

PC ye mümkün değil getirmezler crossplay seçeneğini ama;

EA forumuna yazın bence, ben yazdım, benden önce de yazan, pc tarafında bu durumdan rahatsız olan oldukça çok sayıda bir kitle var. Kafalarına vurmadan iş yapmayan bir yapı var bf tarafında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 25 Mayıs 2026; 14:0:2 >

Helal sana, engelledim geçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KovenanT -- 24 Mayıs 2026; 20:8:36 >

Bu daha küçük yaşam kalitesi güncellemesi, Battlefield 6 ve REDSEC genelinde genel oyun oynanabilirliği, harita tutarlılığı, Sıralı Battle Royale ve konuşlandırma akışına odaklanan bir dizi cilalama ve oyun oynanabilirliği iyileştirmesi getiriyor.

Oyun Yaşam Kalitesi Güncellemesi 1.3.1.5, 26 Mayıs'ta saat 08:00 UTC'de yayınlanacak ve Battle Royale, Portal, haritalar, aletler, araçlar, silahlar ve kullanıcı arayüzü genelinde odaklanmış bir dizi düzeltme ve iyileştirme getirecek.

Bu güncelleme, temel oyun mekaniğinde tutarlılığı artırmayı, yeniden doğmayı veya konuşlanmayı aksatabilecek sorunları çözmeyi ve geliştirilmiş menüler, kullanıcı arayüzü mesajları, eşleştirme geri bildirimi ve ilerleme görünürlüğü aracılığıyla Battle Royale ve Portal bilgilerini daha net hale getirmeyi amaçlamaktadır.

1.3.1.5 için Önemli Güncellemeler

• Hagental Base, Railway to Golmud ve Portal haritalarında sınır dışı alanlar, doğma noktalarının yerleşimi, hedeflerin davranışı ve harita bilgileriyle ilgili sorunlar giderildi.
    • Eşleştirme mesajları, ilerleme görünürlüğü ve yükleme ekranları da dahil olmak üzere, Battle Royale ve Sıralamalı Battle Royale arayüzünde iyileştirmeler yapıldı.
    • Oyuncuların yeniden doğmasını, yeniden konuşlanmasını veya araçlarla konuşlanmasını engelleyebilecek çeşitli sorunlar çözüldü.

DEĞİŞİKLİK KAYDI

OYUNCU:

• Binek üzerine binme güvenilirliği iyileştirildi ve oyuncuların beklenmedik bir şekilde binek pozisyonlarını kaybetmelerine neden olan bir sorun giderildi.
    • Bazı yüzeylerde çıkartmaların istenildiği gibi görünmemesine neden olan bir sorun çözüldü.

ARAÇLAR:

• Artık nişancı koltuğu dolu olduğunda takım arkadaşları AH-6 LittleBird'e konuşlanabiliyor.

GADGET'LAR:

• Geliştirilmiş MTN-55 Yakınlık Dedektörü sayesinde, belirli senaryolarda düşman askerleri daha güvenilir bir şekilde tespit edilebiliyor.

HARİTALAR VE MODLAR:

• Hagental Üssü'nde oyuncuların Saldırı Merdiveni'ni kullanarak hedeflenen savaş alanından ayrılabilmelerine olanak tanıyan bir sorun giderildi.
    • Oyuncular, "Ekipman Düzenleme" ekranı açıkken elendikten sonra beklendiği gibi yeniden doğabilir ve tekrar konuşlanabilirler.

Golmud'a Demiryolu

• Oyuncuların yerden çok yüksekte doğmasını önlemek için, B hedefi yakınındaki alternatif bir doğma noktası ayarlandı.
    • Conquest modunda E hedefinin yakınındaki yıkılmış evlerin arkasında artık havada uçuşan enkaz kalmıyor.
    • Conquest modunda D hedefi artık iletişim kulelerinin tepesinden ele geçirilemiyor.
    • Battle Royale oyununda yükleme ekranında yer tutucu bir resmin görünmesine neden olan bir sorun çözüldü.

PORTAL:

• Haritalar ve Modlar filtrelerindeki "Portal Next - Complex 3" açıklaması güncellendi.

REDSEC

REKABETÇİ:

• Oyuncular artık lobideyken görsel özelleştirme seçeneklerini belirleyebilecekler.
    • Artık oyuncular, sıralamalı Battle Royale eşleştirmesinin, takım üyelerinin rütbeleri arasında çok büyük bir fark olması nedeniyle devam edemediği durumlarda daha net bir mesaj alıyorlar.
    • Kurallar ve Puanlar sayfasındaki Yerleştirme Sıralama Puanları ödülleri artık Sıralamalı Battle Royale'deki son denge değişikliklerini yansıtıyor.
    • 999 Sıralama Puanına ulaşıldıktan sonra Sıralama Puanı sayacının davranışı iyileştirildi.

SİLAHLAR:

• L115 Keskin Nişancı Tüfeği modeli, onu kullanan oyuncu canlandırıldıktan sonra da görünür kalıyor.

Battlefield 6 | Sezon 3 | REDSEC [PC ANA KONU]x (formerly twitter)
    Battlefield Comms (@BattlefieldComm) on X
    https://x.com/BattlefieldComm/status/2057838982549938291?s=20

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗

• Beyler oyunda hiç arkadaşım yok adım; GokLion eklerseniz sevinirim :)

Battlefield 6 | Sezon 3 | REDSEC [PC ANA KONU]x (formerly twitter)
    Darko Šupe (@darkosupe) on X
    https://x.com/darkosupe/status/2059320673151971536

Orijinalden alıntı: EquaLizerTR

Daha bir kere hile ile karşılaşmadım. Noob'dan kastınız ne anlamadım herkes 4 dörtlük oynıyacak diye bişey yok yeteneği o kadardır . Bug olarak kastınız ne? 12 yaşındaki çocukların redditteki videoları izleyip çamur atıp durmayın . Keyif almaya bakın .
    8 beğeni aldığın için engellemiş arkadaş:)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Msi Z490 UNIFY®MSİ Suprim X 3080Tİ®Intel® Core™ i7-10700K®XPG 8200 512GB NVMe M.2 SSD®G.Skill Trident Z RGB LED 32GB(2x16) DDR4 3600MHz®Castle 360RGB V2®FSP Aurum PT 1000W PSU®ViewSonic XG2730 27"1msQHD®Thermaltake Core X71®CORSAIR K70RGB MK.2
  • "9 Haziran Oyun Güncellemesi, askerler için görünürlük filtresini iyileştirerek hedefleri tanımlamayı kolaylaştıracak" mış...

Süreyya Hanım’ın muhteşem değişimi... 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 28 Mayıs 2026; 2:7:50 >

Videoyu büyütünce fark daha da belli oluyor, oyun içinde çok daha belli olur bence bayağı etki edecek. Komik olan bunu yapmanın nerdeyse 1 sene sürmüş olması.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.