< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
diyenler yoktu bro sadece ben vardım. buradaki 1kdlerin aksine ne yazdıysam da oldu. yeni oyundan da bir şey beklemeyin. cod a rakip olabilme derdindeler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 1 Haziran 2026; 14:6:21 > |
"mw4 daha ne vaad etti ki kurtulacaksınız bunu oynamaktan? "mesajı silmemin nedeni şu yazdığım cümle harici yazdıklarım sana değildi. yanlış anlaşılma olmasın diye. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.Vasquez -- 1 Haziran 2026; 14:11:20 > |
|
Ben eski TDM oyuncularındanım, ama bu BF6 da TDM modunda 8vs8 oyunu var ve 100 olunca oyun çabuk bitiyor hiç zevkli geçmiyor. TDM de oyuncu sayısı çok az 32vs32 yok. Onun yerine conguest modundan Hagental haritası TDM'nin yerini tutuyor. |
|
Yıllarca konsolda oynayıp bu seri ile PC ye geçiş yaptım ve yapmaz olaydım. Bu oyunda PC oyuncuları o kadar rezil durumdaki. Gerçekten içler acısı durumda. Oyunun rezilliği zaten ayrı boyutta. Yani Bad company 2 den bu yana oynadığım en rezil BF oyunu. Oyunu oynarken yoruluyorum. Takımın yarısı sniper oluyor. PC de en büyük problem bu zaten. Her zaman söylüyorum bu oyuna sınıf seçebilme kısıtlaması gelmesi lazım serverlarda. Oyunu oynarken yoruluyorum. Sniperlardan kaçmaktan yoruluyoruz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dismoor -- 1 Haziran 2026; 23:35:20 > |
|
never ending story hocam. seneye de, MW4 rezil deriz gömeriz. bir sonra çıkacak fps oyununu güzelleriz. yıllardır fps oynarım. hiç değişmedi. alışınca döngüye, eğlenceli bile geliyor. tüketme topluluğu.... |
|
DICE sniperlar konusunda nasıl bu kadar kör olabiliyor anlamak çok güç halbuki oyunun 1 numaralı katili onlar. |
|
|
Arkadaşlar oyunda öldükten sonraki bekleme ekranında, tab yaparken, esc yaparken ani takılmalar yaşıyorum. Daha önce böyle bir sorun asla yoktu sizce sebebi ne olabilir? ölme ekranına geldiğimde afterburnerdan takip ettiğim kadarıyla ekran kartı kullanımı yüzde sıfıra düşüyor. sistem 9070xt r7 9700x. dediğim gibi daha önce yoktu. her şey güncel. var mı bu sorunu yaşayan |
|
bu oyunun her şeyini bir şekilde kabullendim ama o çamur gibi görüntüyü bir türlü düzeltemedim sistemle alakası yok arkadaşlar sistemim üst segment ancak bir türlü o renklerden mi nedir anlamadım iki sezondur bpass alıp bitirmiyorum. cod oynarken bf çıksa da kurtulsak diyorduk şimdi mw çıksa da bf bıraksak diyoruz |
|
windows 11 + borderless + rebar bunlar açık mı/ var mı ? bir de ana menü için fps'ini limitlemeyi deneyebilirsin bunlardan sonra < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.Vasquez -- 2 Haziran 2026; 22:46:1 > |
|
|
Battlefield 6 Grand Bazaar just had a huge deep dive with some new gameplay info and screenshots, how they changed the map and more, plus anti cheat. Let's take a look. Leave a LIKE and a comment, thanks for watching. https://www.youtube.com/watch?v=u5PKiXOhmzo |
|
Son güncellemeden sonra hileci sayısında artış hisseden oldu mu? Oyunu başından beri oynuyoruz bu kadar sık denk gelmezdi. Haftada veya 2 haftada 1 kişi denk gelirdi maks. Son 2-3 gündür çok sık denk geliyor. |
|