Şimdi Ara

Battlefield 6 | 10 Ekim | PC ANA KONU (159. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.252
Cevap
127
Favori
155.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçen hafta ki betaya katılamadım. girelim bakalım şimdi.

• 10 yıldır fps oynamıyordum en son bf6 denedim bu hafta, Bf6 2-3 kill death oranım varken bunda 5 maç açtım 0.80'in bile altındayım. çok farklı bir oyun :D öğrenme aşamasında hangi class ve moda yoğunlaşılmalı ?

• betada DLSS yok mu ben mi bulamadım?

• Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Dlss yok evet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • XeSS ullta Quality plus modu gelmiş. Baya iyi iş çıkarmışlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Menunun acil bir sekilde degismesi lazim, hayatimda bu kadar kotu menuyu bi de cod da gormustum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam ilk beta da dlss vardı neden kaldırdılar acaba

• BlackTower_35 kullanıcısına yanıt

Hocam geçen haftada ki beta vardı. Bunda mı kaldırmışlar ?

• Kage. kullanıcısına yanıt

menüyü kesinlikle COD'dan çakmaya çalışmışlar. bence de Cod dan daha kötüsünü başarmışlar.  

• Arkadaşlar dlss kaldırılmadı. Şuanlık bir sorundan dolayı görünmüyor. Yakında gelecek

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • oyunda bazı kaplamalar o kadar leş gözüküyor ki. Bf3 seviyesinde falan o derece.

• Yeni harita da AR/SMG için yapılmış sniper oynanmıyor, kimse de oynamıyor zaten. BF1 ve BF5 de haritaların %95inde her silah ile oynanılıyordu en azından. Bu oyunda mümkün olmayacak gibi duruyor. Harita dizaynları desteklemiyor, geniş alan sunmuyor. Liberation peakde bile yarısına kadar oynanılıyor zaten, sonraki noktalarda yakın silaha geçmek zorundasın.

Üzdü bu durum beni, sanırım bu beta sırf assaulta kitleneceğim.

• Oyun ne kadar iyi olursa olsun çıkışından 4-6 ay sonra serverlarda yine sadece kemik BF kadrosu kalacak, maalesef BF oyunlarının kaderi bu çünkü oyunun temeli geniş haritalarda bayrak kapma üzerine kurulu yani BF nin %90 olayı budur ve bu da maalesef büyük çoğunluğa hitap etmiyor, sıkıcı geliyor.

Kendimi bildim bileli BF oynarım daha oyuna girip de 3-4 haritadan fazla oyunda durduğumu hatırlamam çünkü benim gibi BF hastası birini bile bayıyor hatta bazen o kadar bile oynamıyorum ama Warzone zamanı COD a girince sabahtan akşama kadar oynadığımı bilirim hele ekip varsa deymeyin keyfimize.

BF serisinin acilen şu konsepti değiştirmesi gerekiyor, evet devasa haritalarda bayrak kapıp gerçek savaş atmosferini hissedelin eyvallah da tek başına bu kurtarmıyor işte arkadaş bir türlü öğrenemediler, kısa süre sonra oyuncu kalmıyor. Bu oyuna sağlam bir battle royale modu şart yoksa yine serverlar sinek avlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• RTX3080Ti kullanıcısına yanıt

Hiçbir zaman harika bir BF oyuncusu değildim ama 1942'den beri oynarım. Umarım battle royale modu hiç gelmez. Umarım betadan daha geniş haritalar sunulur, COD vari hissiyat gider ve oyunun çekirden mekanikleri değiştirilmez ve biz de bayrak kapmaca oynamaya devam ederiz. Ekip ve zamanım varsa geniş haritada 5-6 saat aralıksız bayrak peşinde koşabilirim, aynı sizin COD oynarken aldığınız keyif gibi.

• BlackTower_35 kullanıcısına yanıt

Bende beğendim bundan sonra favorim olabilir.  

• merto98 M kullanıcısına yanıt

Yakında gelecekten kastınız beta sürecinde mi ?

• Empire State'e biraz baktım. Piyadeciler sever. Cairo'dan daha düzenli, Iberia'dan daha detaylı.

Fakat araç yokmuş. Bana uymaz  Tam sürümde o haritanın, Manhattan Köprüsü'nün aktive edildiği araçlı versiyonu olacak. Onda akarım 

Bu arada oyuna Rush modu eklendi. Rush'a Liberation Peak'te bir bakayım. O haritaya güzel gidebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • achfighter kullanıcısına yanıt
    EA deki nickinizi yazınca çıkması lazım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunda dlss-dlaa görmeyenler şaşırmasın.Sorun varmış.Çalışmalar devam ediyormuş.

• 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.