Şimdi Ara

Battlefield 2 1.5 patch sorunu ( LANETLİ SORU )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bu konuyu 100 lerce defa actım bi deva bile cevap gelmedi veya herhangi bisi olmadı artık bu forumda dusunmeye basladım bu soru da bi gariplik mi var bukadar da olmaz bir kişi bile allah rızası icin bilmese bile malesef bile demiyor çıldıracam neyse soruya donelim

- simdi ben 1.5 patch yukledim ammmaaaaaa serverler bolumune girince ordaki server lerin yazısının rengi kırmızı yane tıklayınca girmiyor arada tek tük beyaz var onlarda SPECİAL Forces olanları için ne yapmam lazım dier serverlerede girmek içn lütfen soyleyin artık kabız oldum yaaaaa a

• ben şimdi baktım genelde beyaz yazılı, tek tük kırmızı var. Kırmızı olanlar farklı versiyon. Senin oyun orginal mi?
  • Sana tavsiyem aşağıdaki programı indir, punkbuster'ı manuel olarak güncelle...

http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php
  • Turksith denicem simdi

bu arada % 100 butun oyunlarım orjinal
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURK SITH

Sana tavsiyem aşağıdaki programı indir, punkbuster'ı manuel olarak güncelle...

http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php

malesef olmadı
  • Senin sorununu yaşanyanlar beta patch yükledikleri için kırmızı server problemi yaşamışlar...

Şunu dene:

BF2'yi ve patchlerini sil...

Special forces - 1.41 patch - 1.50 patch bunları sağlam bir kaynaktan tekrar indir

BF2 yükle

SF yükle

1.41 yükle

1.50 yükle

son olarak oyunu çalıştırmadan önce, kısayola sağ tıkla, yönetici olarak çalıştır a tıkla(run as admin)...

bunları bir dene ama patch leri sağlam bir kaynaktan indir...
  • saol sorun 1.5 patch daymıs 1.2 gb lik olan varmıs 1.9 luk varmıs 1.9 lugu indirdim cozuldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CoD4 1.5 Patch çıktı!
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • otoupdate yokmu ya ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.