Şimdi Ara

Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.121
Cevap
11
Favori
100.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Zaris kullanıcısına yanıt

    Yok reiz fixlendi. Kullandığımız karta göre ayırıyor büyük ihtimal. Satın almada girdiğim mastercardı kabul etmemişti arkadaşla denediydik. Hesabı TR'ye geçirince alabildik. Malesef

  • MordSithh kullanıcısına yanıt

    Doğrudur ben de şunu diyorum zaten yaptırımlar sebebi ile Blizzard, mastercard vs. her yol kapandı ödeme olarak. Siz Rusya'da yaşayan Rus vatandaşı olsanız bile alamıyorsunuz herhangi bir şey blizzard üzerinden. Ancak balance bulunmalı hesapta hali hazırda. Tüm ödeme yolları kapalı  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 30 Nisan 2022; 20:39:26 >
  • Süper haber aylık 13 euro verilmezdi, boostçu kanser kitleye de 1 lira kazandırmak istemiyordum böyle güzel olmuş normal oynayanların çoğu da token kasmaktan diğer aktivitelere zaman ayıramıyordu açtırırım hesabı, classic wotlk için de ciddi bir kitle oluşur böylece

  • Yetmez WoW Gamepasa gelmeli

  • ContEmpor4ry kullanıcısına yanıt

    Satın alım resmiyete dökülemedi daha. Microsoft geçen yıl da Bethesda'yı satın almıştı ama oyunların pass'e gelmesi 7-8 ayı bulmuştu. Hatta Bethesda önceki anlaşmaları sebebiyle PlayStation'a süreli exclusive olarak Deathloop'ı bile çıkarmıştı. Zamanla gelecektir Activision Blizzard oyunlarının birçoğu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel haber mi değil mi 4 mayısta göreceğiz orjinal wowun tadını çıkaralım artık bir. Ne olursa olsun Türkiye nin alım gücüne uygun fiyatlandırma gerekiyor ki bizde başlayalım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Microsoft'un etkisi yok firma üstünde diyenlere iyi bir cevap olmuş. 10 yıldır forumlarda dökmediğimiz dil kalmamıştı ne hikmetse şimdi geldi şansa bak  

  • Çok fazla bırakan oyuncu var. Wow forumları ölü. Yeni paket çıkıyor konusu bile açılmıyor, eskiden gece satışlarına giderdik hey gidi

    Uygun bir rakam çıkarırlarsa ve sabitlerlerse Wotlk ile beraber sağlam bir hype yakalarlar.

    Onun dışında benim gibi casual orta yaşlı kitleden bir yol olmaz.

    Heyecan verici bir haber

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baklava gönderin blizzard ceosuna, çok büyük bi olay bu.

  • İlerde wowu xbox series s/x konsollarına getirme ihtimalleri var mı? Gamepadle olmaz bu iş imkansız. Ama klavye fare desteği ve şartı ile gelebilir mi? Birde pc ile çapraz platform olsa ne iyi olur. Hayal midir acaba.

    Final Fantasy XIV ps de var ve pc ile çapraz platform. eso deseniz her ne kadar diğer platformlarla çapraz olmasada kendi içinde kapalı kutu olsada her iki rakip konsoldada var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YshtolaRhul7017 -- 1 Mayıs 2022; 12:50:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YshtolaRhul7017 Y kullanıcısına yanıt

    WoW olmasa da RPG türünde bir Warcraft bence kesin gelir gibi. Ama ne kadar ileride olur belli olmaz tabi :)

  • YshtolaRhul7017 Y kullanıcısına yanıt

    Imkansiz degil, su an wow'da kol destegi var bunu biliyor musunuz bilmiyorum ama adam gecen m+ 10 mu daha fazlasi miydi hatirlamiyorum onu healliyor idi kol ile. Yapan yapiyor neden imkansiz olsun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

    Imkansiz degil, su an wow'da kol destegi var bunu biliyor musunuz bilmiyorum ama adam gecen m+ 10 mu daha fazlasi miydi hatirlamiyorum onu healliyor idi kol ile. Yapan yapiyor neden imkansiz olsun.

    Kol desteğinden haberdar değildim. Şimdi sizden öğreniyorum. Olurda ilerleyen zamanlarda gelirse yine de mutlaka isteğe bağlı olarak k/m desteğiylede gelmeli. Sadece gamepad desteği olursa konsol tarafından yeterli oyuncu yakalayamaz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fiyatlandırma güzel olursa bi D2 çakarım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Drow Ranger kullanıcısına yanıt

    Merakımdan soruyorum oyunu bu kadar oynayası olan adam cidden saatte 50-60 k gelen farmlar varken ayda 2 gün 3 er saat ayırıp bi token farmlayamıyor mu? Bundan diğer aktivitelere zaman mı kalmıyor? Bi de boosterın normal oyunculara ne zararı var ben anlamıyorum boost denen olay online olan tüm oyunlarda var ve bence en az etkiyi mmorpglerde oluşturuyor. Full clear mythic boost almış adamın bana ne gibi bir etkisi var? Kendi kesse ne etkisi var başkasıyla kesse ne etkisi var? Raider.io falan var ne bileyim ben anlamadım bu olayı m+ da geldi kötü mü oynadı mesela bakıyolar zaten istatistiklere. Pvp kısmını çok bilmiyorum ama orada da boost alan adam zaten fps oyunları mantığıyla düşünürsek o ratingde kalamaz kendi oynarken. Bi de adamlar 1 ayda her şeyi kesiyor contenti bitiriyorlar bu adamlar yeni raide yeni sezona kadar ne yapacak ki kabul edin etmeyin boosterlar blizzardın işine geliyor. Yoksa adam temizler contenti subını iptal eder. Bir kitle var sürekli aynı şeyleri söylüyor sanki tüm sorun boosterlar ya da fiyatlar bu oyununun asıl sorunu gelen içeriklerin insanları tatmin etmemesi ve oyun anlayışının günümüzde değişmesinden dolayı yeni oyuncu gelmemesi. Günde 3-4 maç valorant lol atan günümüz oyuncularına 2 ay grind yaptırmaya çalışırsan oyuncu çekemezsin. Her expansionda level capini arttırırsan oyuncu çekemezsin başlayacak adamın gözü korkar. Biz ortaokulda 5 lira harçılığımızdan arttırıp Gametime alıp oynuyorduk bu oyunu keyif alan bi şekilde oynar hele ki token varken. Yine de hepsinin ötesinde yerel fiyatlandırma iyidir ama sadece mevcut oynayan oyuncuların işine yarar. Ama sonuçta ucuz da olsa 2-3 ay oynarsın sonra bu ne ya der sıkılır yine kapatırsın kimse az da olsa boşuna para vermek istemez




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dean. -- 1 Mayıs 2022; 16:4:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dean. kullanıcısına yanıt

    Hocam doğru noktalara değinmişsiniz ama Casual dediğimiz kitle bu oyunun belkemiği ve yüzde 90'ı şuan oyunu oynamıyor. Kimse aylık süre için 8 saat çiçek ore toplamak istemiyor, istese de o slotları bilmiyor-araştırmıyor, wowhead(giremiyoruz bile)-icy veins vs. ne olduğunu bilmeyen çok büyük bir kesim var, biriktirse de o parayı karakterine harcamak istiyor. Ben de zamanında Cata Zulaman ayı boostu, HFC geyik boostu vs yaptım ama tamamen ingame ihtiyaçlarımız için ve zevkineydi onlar ve insanlar sıraya girerdi boost almak için. hatta Kendim de WoD CM silahlarını aldım boosttan partiyle uğraşmamak için exp sonu. Şuanki durumda ise 100 kişi bin tane hesapla her kanaldan spam yapıyor tek tük kalmış zengin bebenin goldu için rahatsız olduğumuz konu o, arap turist için kendini parçalayan esnaf gibi oldu boost komünitesi. Sonra yapay skorlarıyla gelip senin 15 keyini hc raidini hiç ediyorlar etkisi de bu şekilde. Oyun zaten sıkıcı ve tekdüze, yeni expansion da 10 yıldır olan aynı formülle geliyor(4-5 ayrı temalı haritası olan birleşik harita), 299TL'ye preorder Elden Ring alınan ülkede 800TL expansion+200TL sub parası(min. artmazsa) zaten olmazdı yani, ben evden yurtdışına çalışıyorum aylık 1500$ gelirim var ama vermem 2 yıldır da vermiyorum zaten, açıklamayı bekliyoruz ben 69TL gibi bir fiyat tahmin ediyorum bakalım herkes için en güzeli olsun. Boostçuların da uzun vadede işine gelir, tokene harcanmayan ve fazladan gelen oyuncuların elindeki goldlar bir şekilde onlara da fayda sağlar. Çok arkadaşım var öyle lost ark, rise online gibi çerçöp oyunlarda sürünen hepsi heyecanla fiyatı bekliyor





  • YshtolaRhul7017 Y kullanıcısına yanıt
    Şuan addon + gamepadle oynatılıyor. Hatta Steam deck üzerinde controller ile oynayan var. Hatta boosteroid ile buluttan bile oynatılıyor. Tablette oynadım ben, üstüne addon ile gamepad verirseniz. Telefondan bile oynatılıyor.

    Series x e gelir mi ? Gelmemesi için hiçbir engel yok ki. Satın alım sonrası garanti gözüyle bakıyorum. Şuan adamlar RTS oyunu olan Age of empires I pörtlüyorlar.
    Bu ne demek ? Starcraft gibi komplike bir oyunu konsoldan oynanması demek.
    Konsola portlanan bir oyun sadece klavye Mouse desteğiyle gelmez.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dean. kullanıcısına yanıt
    Merakınızı gidereyim. Aktif oynadığım zamanda günde 15 saate kadar vakit ayırıyordum. Envantere Gold geldiği zaman ise aaa işte bak 5 dakka da 1m Gold kastım diyordum. Garip geliyordu o zaman bana, millet nasıl hemen çat çat tokenini çıkaramıyor diye. Mesela wod döneminde sadece karakterlere login olup, meslek craft yapıp çıkıyordum. Karakter sayısı 10, 15 dakika sürüyordu. Bana her ay garanti token verip üstüne Gold kalıyordu. Bende aynı düşüncedeydim.
    Gelelim madalyonun diğer yüzüne. O 10 karakteri kasmak için ne kadar zaman harcandı ?
    Evet Gold kasmak basit, düzgün setup ile kolay. Ah başında her gÜn 1 saat pineklesem hiçbir şey yapmadan sadece al sat ile bile token çıkarırım. Bırak tokeni fazlasını kasar üstüne Gold satarım istesem. Ama sorun o 1 saati veremiyor oluşum.
    Benim akşam yeri geliyor 30 dakika zamanım oluyor oyuna. Kendimi kasarsam 2 saat anca çıkarıyorum. Onda da Gold mu kasacağım ?
    Biraz pvp biraz pve. Belki girer bir boss keserim veya gider binek farmlarım. Veya gider birileriyle duel atarım. 1 saate ben akşamları arkadaşımla arena girer çıkarım. Oyundan da zevk alırım. Oyunun amacı Gold kasmak değil. Eğlenmek. Evet bu kadar basit. Eğlenmek. Bir iki item drop alıp çıkarsın. Yarın da acaba şu set parçasını düşürebilir miyim dersin. Zaten oyun çok zaman istiyor buna bir de Gold kasma külfetini eklersen oyundan zevk alamazsın.
    Yerel fiyatlandırma gelirse goldun, tokenin ismini bile duymak istemiyorum. Verir parasını miss gibi de karakterlerimle, oyunumla ilgilenirim.
    Ha diyeceksiniz şimdi veremiyor musun ? Fakir ondan değil hocam. Veririm elbette. Aynı paranın çok daha azına ve çok daha eğlenceli oyunlar var.
    Ben her şeye fiyat performans / zaman eğlence bazında bakıyorum. Bu da şuan ki düzlemde uygun değil.
    Şuan ki durumda da özellikle Türkiye şartlarında oyun sizi Gold kasmaya zorluyor. Bir süre sonra hamallık mı yapıyoruz oyun mu oynuyoruz belli değil moduna giriyorsun. Ha buradan para kazanan kişiye de lafım yok. Ama bana uymuyor bu tarz şeyler. Ki çok kişide benim gibi düşünüyordur. Bu yüzden insanlar Türkiye de Wow oynamıyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • aschil kullanıcısına yanıt

    "Bir süre sonra hamallık mı yapıyoruz oyun mu oynuyoruz belli değil moduna giriyorsun."

    Altına imzamı atarım:)


    Tekrar yazayım 80 lira bence ideal bir üyelik fiyatı olur. 80 liradan gelirse yıllık açarım, boş zamanlarımı wow ile öldürürüm abartısız:)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylisyum -- 1 Mayıs 2022; 22:31:22 >
  • microsoft öpüyorum her yerinden

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.