Şimdi Ara

Batman VS Superman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
2.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Batman VS Superman

(En Son Oy Tarihi: 21.7.2024)
Giriş
  • Kavga olarak değil iki kahramanın kişiliklerine göre sizce hangisi ? Bana sorarsanız küçüklüğümden beri batman fanatiğiyim

• Hulk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batman..

• Batman beats
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazywinner3

Kavga olarak değil iki kahramanın kişiliklerine göre sizce hangisi ? Bana sorarsanız küçüklüğümden beri batman fanatiğiyim

• konusu var git orda tartış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tabikide benim memleketim yener

• Batman daha farklı bir kişiliğe sahip. Sıradan kahramanlıktan çok kendine ait anlayışları var ve ona göre davranıyor. Yani karakteriyle kahramanlığı birbirine kenetlenmiş. Sıradan iyileri koruyup kötüleri avlayan bir karakter değil. Ama bunların dışında birini sorarsanız şizofren davranışlarıyla ünlü ancak söylediği bazı sözlerin bir kahramanı yok edecek kadar etkili olduğu, bir süper kahramanı zekasıyla en fazla zorlayan karakter olan Joker derdim. (Sadece filmdeki karakterinden bahsetmiyorum)

Batman VS Superman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 11 Ağustos 2013; 14:10:01 >

• Süpermen fazla ütopik. Batman daha gerçekçi geliyor.
  • Superman onu oldurmek isterse oldurur. Birisi cikip simdu dark knight rises i filn ornek vercek fakat orda superman doomsday e saldirdigi gibi saldirmiyodu

edit: basliga gore yorum yaptim. İcerigi okuyamadim acil cikmam gerekiyodu

Asil cevaba gelirsek BATMAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 11 Ağustos 2013; 21:23:01 >
  • Superman diyorum adam super olduğu halde gazetecilik yapıyor düsmanı olsa bile kurtarıyor komik taraflarıda var keratanın :D Batman soğuk nevale anca uçsun karanlıkta teknolojik aletleriyle elalemi kurtarsın ama son filmde yaptığı adamlığı unutmuycam batman reyizin oda ayrı.

He batman ile superman kavgada kıyaslanamaz tabi supermanın tek yumruğuna bakar. Hele son filmde supermanın gücü hayvan gibiydi. Çizgi dizilerdede hayvan gibi sonuç superman bir hayvan.
  • Tony Stark
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

Superman onu oldurmek isterse oldurur. Birisi cikip simdu dark knight rises i filn ornek vercek fakat orda superman doomsday e saldirdigi gibi saldirmiyodu

Kavga olarak değil iki kahramanın kişiliklerine göre sizce hangisi ?
  • Batmanın son filmini ağızım açık izlemistim sonra kendi kendime süpermen kimmis dedim

• quote:

Superman onu oldurmek isterse oldurur. Birisi cikip simdu dark knight rises i filn ornek vercek fakat orda superman doomsday e saldirdigi gibi saldirmiyodu

harbimi la izledimmi hatırlamıyorumda batmanın supermana denk dövüsümü oldu? Bu neredeyse imkansıza yakın düsünsene superman ultragüce sahip sesten katbekat hızlı uçabiliyor duvarların arkasını görebiliyor fısıltıları anlayabiliyor refleksleri süper her şeyi süper ve bir insandan 2-3 kat güçlü yetenekli güzel dövüsen sağlam biri ona denk olabiliyormu? Batmanın teknelojik aletlerle bile yenme sansı çok düsük ki kesin kripton kullanmıstır.

• Urazs dı galiba nicki. Hala forumdaysa uğrasın şu konuya @urazs

• Süper güçleri olmayan BATMAN, Batman'ciyiz biz
  • quote:

batman supermani 50 yaşında alt ediyor biraz araştırın
    buyrun buda kanıthttp://www.youtube.com/watch?v=vU94I6SjVow
  • Batman karanlığı, Superman ise aydınlığı temsil eder. Aslında 3 favori karakterimden ikisi karar vermek çok zor. Ama olaya şöyle bakıyorum. Tüm o durdurulamaz gücüne rağmen dünyayı emri altına alabilecek gücüne rağmen insanlara yardım etmeyi seçtiği için sevgi pıtırcığı Superman diyorum.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.