Şimdi Ara

'Batman Kara Şovalye Yükseliyor' Filmini izledim ve yorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
3.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün akşam saat 10 seansına girdim ve saat gece 1'de film bitti. İnanın son zamanlarda izlediğim en iyi filmlerden biriydi. Senaryosu klasik iyi-kötü savaşı ancak aksiyon sahneleri ve kedi kadın'ın da filme katkısı izleyiciyi etkiliyor. Puanım 7.5/10 . İzleyen varsa burdan konuşabiliriz.

• hala gelmedi bizim memlekete yaw çıldıracam valla ne mal sinemalar var dünyanın bekledigi filmi getirmiyorlar da dandik filmler çıkarıyorlar.
  • Beyler filmde sevişme sahnesi var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iron Maiden 

Beyler filmde sevişme sahnesi var mı?

Tipik türk erkeği.. abazan time ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: digital34

quote:

Tipik türk erkeği.. abazan time ;)

Yok be hocam, aileyle gidilir mi yani o bakımdan?

• Film süperdi, sevişme yok.
  • quote:

Sevişme sahnesi var. Bi kadın var Bruce Wayne(Batman) onla ilişkiye giriyor.Bir kısmını gösteryor. Sonra kedi kadınla 2 kere öpüşüyor.

1-2 sahne dışında aile ile seyredilebilir ama şunu söylüyeyim evet sevime sahnesi var.

@mehmetcank bal gibi sevişeme sahnesi var neye dayanarak bunu söyledin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailovic

quote:

Sevişme sahnesi var. Bi kadın var Bruce Wayne(Batman) onla ilişkiye giriyor.Bir kısmını gösteryor. Sonra kedi kadınla 2 kere öpüşüyor.

1-2 sahne dışında aile ile seyredilebilir ama şunu söylüyeyim evet sevime sahnesi var.

Onlara sevişme diyorsan sağlam abazasın.

• Sadece benim mi dikkatimi çekti bilmiyorum ama alttan alttan devrimciler ve sosyalis sistem kötülendi filmde farkettinizmi bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetcank

quote:

quote:

Onlara sevişme diyorsan sağlam abazasın.

Öncelikle saygılı ol. Arkadaş belki ailesiyle gidecek. Çok açık sahneler değil ancak aileyle izlenmesi durumunda utanıp sıkılma yaratacak sahneler var.

• Son zamanlarda izlediğim en iyi filmlerden biriydi :)
  • Yaa açıkcası benim hiçbir beklentim yok filmden hafta sonu gidicem Hadi hayırlısı...

Joker yok dimi bu filmde jokersiz batman OLMAZ..
  • batman serisinin her filmi bi öncekinin üzerine bir şey koyarak beyaz perdeye çıkıyor hikaye git gide daha da derinleşiyor senorya iyi kötü yavaşı olabilir ama klasik olmaktan çok uzak
  • Bende cumartesi gittim,gerçekten çok etkiledi beni.İzlemeyenler hemen izlemeli..
  • Kesinlikle tavsiye ederim tek beğenmediğim nokta figüranlar bu kadar mı saçma dövüsulur ya :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

quote:

Dün akşam saat 10 seansına girdim ve saat gece 1'de film bitti. İnanın son zamanlarda izlediğim en iyi filmlerden biriydi. Senaryosu klasik iyi-kötü savaşı ancak aksiyon sahneleri ve kedi kadın'ın da filme katkısı izleyiciyi etkiliyor. Puanım 7.5/10 . İzleyen varsa burdan konuşabiliriz.

İlginç.. Hem En iyilerden olupta Hem de sizden En Fazla 7.5 puan almasi ilginç..

Hayatinizda kaç tane film izlediniz ? Yada şöyle sorayim Hayatinizda Hiç ''Best Elite Category'' sayilan 5 tane film izlediniz mi ?

Ya Puanlamanizda bir problem var Yada filmi İzleyememişsiniz...

Arkadaşım ağzımı bozdurtma benim. Kendi kendine kapak yapmışsın. "Son Zamanlarda" dedim Tüm zamanlarda demedim

• dark knight daha guzeldı.
  • sinemaya gittim adam diyor 1 ay sonra film gelecek
  • UYARI SPOILER İÇEREBİLİR

Film çok iyiydi. Yani tabii ki şöyle olabilirdi, şöyle olsa daha güzel olurdu yorumları yapılır ama şu haliyle çok iyiydi. Bayıldım. Zorrent'e düşsün artık sık sık izleyeceğim bu seriyi de LOTR ve Star Wars ile birlikte. Efsane filmlerim arasına girdi yani. Sonunda batırmalarından korkuyordum sadece. Sonuçta tüm fragmanlar "legend ends" şeklinde yapıldı ve sonu merak ediyor hatta saçma olmasından korkuyordum. Ancak harika bir sonla da film bitti. Spoiler vermeyeceğim ama belki biraz daha sürpriz olabilirdi sonu Sherlock Holmes: A Game Of Shadows'da olduğu gibi. İzleyenler demek istediğimi anlayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elessar Eredhian -- 31 Temmuz 2012; 13:53:41 >
  • 15 gün
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.