Şimdi Ara

Batman’da yol kapatanlara jandarma müdahalede bulunduu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (DEDAŞ) Batman İl Müdürlüğü’nün mahalle, köy ve beldelerde kaçak elektrik kullanımının önüne geçmek için başlattığı alt yapı yenileme ve sayaçların evlerden çıkarılma çalışması, Balpınar Beldesi’nde vatandaşların engeline takıldı.

https://www.youtube.com/watch?v=tGVLC1udSqY

Siz başta olsanız ne yaparsınız bunlara?

• Sıkıyönetim ilan eder,tankları sokaklara yığardım. Karşı çıkana atış serbest.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce iyi bir joplatırım ,o karşı çıkanları yakalar karakolda ağzının yüzünün yerini değiştiririm.Sonra kaçak kullananlara 5 yıl hapis cezası veririm, birdaha kullanan olursa hiç elektrik, su,internet vermem.
  • JİTEM yeşil ler baş etmeye yeterli hala daha ödleri patlar nefret ile anarlar eski güzel günler devlet adam olsa o güzel günler tekrar gelir

• jitem, jop, yeşil, vs.... hep hikaye olmayacak şeyler şu an için tek çare kes o bölgenin komple hanelerinin elektriğini anırsın dursunlar totsu yiyen çıkar yüksek gerilim hattına elektriği çekebiliyorsa oradan çeker
  • Elektrik, su, internet, sağlık hepsini keseceksin bu bölgede, ne halleri varsa görsünler
  • Dedem yaşında herifler terörist gibi jandarmaya taş atıyor. Ayıptır be. TOMA'yı getireceksin, açacaksın tazyikli suyu; Taksim'de nasıl yapıştırmışlardı adamı, aynı onun gibi Batman'ın kavrulan toprağına yapıştıracaksın. Ardından keseceksin elektriği, sonra tersten görecekler attıkları taşı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sizi istemezüük kafasındalar =( kesinler komple elektriği, gelip kendileri yalvarır gelin şu sayaç işini yapın diye.
  • Bu devletin gücü anca haklıya yeter. Dolandırıcılar ülkesi yeni türkiye

• https://www.youtube.com/watch?v=CbO19TYu5sM

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.