< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Warden -- 16 Ağustos 2020; 9:6:15 > |
|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Warden -- 16 Ağustos 2020; 9:6:15 > |
|
|
Batman Arkham Knight Türkçe Yama (DLC'ler Hariç)
Batman Arkham Knight oyununun Türkçe dil desteği sunan bir yaması mevcuttur. Bu yama sayesinde oyunu Türkçe olarak oynayabilir, diyalogları ve alt yazıları kendi dilinizde takip edebilirsiniz.
Batman Arkham Knight Türkçe Yama Steam
Steam üzerinden satın alınan Batman Arkham Knight oyununa Türkçe yama uygulamak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
Arkham Knight Türkçe Yama
Batman Arkham Knight Türkçe yaması, oyunun resmi geliştiricileri tarafından sunulmamaktadır. Bu nedenle, üçüncü taraf kaynaklardan indirmeniz gerekebilir. Ancak, güvenilir kaynaklardan indirdiğinizden emin olun.
Batman Arkham Knight Türkçe Yama İndir
Batman Arkham Knight Türkçe yaması, çeşitli web sitelerinden indirilebilir. İndirmeden önce, dosyanın güvenli olduğundan emin olmak için virüs taraması yapın.
Batman Arkham Knight TR Yama
Batman Arkham Knight Türkçe yaması, oyunun tüm metinlerini Türkçe'ye çevirir. Ancak, DLC'ler için Türkçe destek bulunmamaktadır.
Batman Arkham City Türkçe Yama
Batman Arkham City oyunu için de Türkçe yama mevcuttur. Bu yama ile oyunun Türkçe dil desteği sunan sürümünü oynayabilirsiniz.
Batman Arkham Knight Türkçe Yama Epic Games
Epic Games üzerinden satın alınan Batman Arkham Knight oyununa Türkçe yama uygulamak için de benzer adımları izleyebilirsiniz. Ancak, Epic Games'in resmi bir Türkçe yama desteği bulunmadığını unutmayın.
Batman Arkham Knight Türkçe yaması ile oyunu dilediğiniz dilde oynayabilir, hikaye ve diyalogları daha iyi anlayabilir ve oyun deneyiminizi geliştirebilirsiniz.
|
|
|
İŞLEMCİ INTEL I7 5820K LGA 2011-v3 ANAKART MSI X99A GAMING 7 SOĞUTUCU CORSAIR H100I GTX EKRAN KARTI MSI GTX970 GAMING 4 RAM 2x8 GB KINGSTON FURY DEPOLAMA KIGSTON 120GB HYPERX SSD DVD SAMSUNG II DVD WRITE POWERSUPLY CORSAIR RM850 FULL MODULAR KASA CORSAIR 760T BLACK SES SİSTEMİ JVC THS-3 DVD DIGITAL HOME THREATRE KLAVYE RAZER BLACKWIDOW ULTIMATE CHROMA MAUSE RAZER MAMBA İŞLETİM SİSTEMİ WINDOWS 10 PRO MAC OSX 10.12
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
telif yemişler sanırım ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wiseeman -- 23 Mart 2021; 13:19:4 > |
|
Asus ROG Crosshair VIII Dark Hero 2 x 16 GB G.Skill Trident Z Neo 3600MHZ F4-3600C16D-32GTZN NZXT Kraken Z73 - 2x Samsung 980 Pro 2TB Gen4 NVMe M.2 LG 27" 27GN950-B 1ms (GTG) 165Hz 4K Nano IPS FSP Aurum PT 1200 Aktif PFC 1200W 80+ Platinum - Thermaltake View 51 Razer Blackwidow Elite - Razer Viper Ultimate - SteelSeries Arctis 7 Wireless |
|
Bende türkçe yamayı arıyorum arkadaşlar. Upload edebilecek varmı ? |
|
Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
|
|
Videoya bakıp kurabilirsin. Videoyu çeken arkadaş linkte bırakmış ordan'da indirebilirsin burda paylaşılan linklerden de 3'ü de aynı yama |
|
|
Yukarıda 2 link paylaşılmış ve video ile videoyun altında bırakılan indirme linkinde ki türkçe yama da aynı ve tarihe bakarsanız yama hala çalışıyo. Bazı arkadaşlar çalışmadığını vesayre yazdığını görmüştüm. |
|
|
videoya ulaşılamıyor link var mı sizde acaba. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladdal -- 8 Ocak 2022; 16:52:53 > |
|
Elinde güncel çevirisi olan var mı? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCaat -- 20 Şubat 2022; 21:3:26 > |
|
|
|