Şimdi Ara

Assassin's Creed Odyssey Ana oyun ve Türkçe yama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim gibi ana oyun ve dlcler için orjinal sürüm yaması var mı çok aradım kimisi oyunu bozdu 6. kere oyunu indiriyorum 1 günde 600gb download yaptım delirme aşamasındayım artık.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Assassin's Creed Odyssey Türkçe Yama Hakkında Bilgiler

Assassin's Creed Odyssey'in Türkçe yama seçeneklerini arıyorsanız, şu anda kullanıcılar tarafından oluşturulan birkaç seçenek mevcuttur. Ancak bu yamaların makine çevirisiyle oluşturulduğunu bilmek önemlidir.

• Makine Çevirisi Assassin's Creed Odyssey: Kullanıcılar tarafından oluşturulan mevcut Türkçe yamalar, makine çevirisi kullanılarak oluşturulmuştur. Bu, çevirilerde gramer hataları ve tuhaf ifadeler olabileceği anlamına gelir.
    • Assassin's Creed Odyssey TR Yama: Kullanıcılar, oyuna Türkçe desteği sağlamak için "Assassin's Creed Odyssey TR Yama" gibi çeşitli yamalar oluşturmuştur. Bu yamaları kullanarak oyunu Türkçe oynayabilirsin.
    • AC Odyssey Türkçe Yama: "AC Odyssey Türkçe Yama" gibi kısaltılmış isimler de kullanıcılara Türkçe çeviri sağlayan yamaları ifade etmek için kullanılmaktadır.
    • Assassin's Creed Odyssey Türkçe Yama Makine Çeviri: Kullanıcılar tarafından oluşturulan Türkçe yamaların çoğunun makine çevirisi yöntemiyle oluşturulduğunu tekrar belirtmek önemlidir. Bu nedenle, çevirilerin kalitesinin mükemmel olmayabileceğini göz önünde bulundurmalısın.

Türkçe bir oyun deneyimi arıyorsan, kullanıcılar tarafından oluşturulan bu Türkçe yamaları deneyebilirsin. Ancak makine çevirisi kaynaklı olabilecek hataların farkında olmalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • animus projesinde ücretli vardı sanırım + 3.parti sitelerde ücretsiz sürümü var

• NeverTime N kullanıcısına yanıt

kendi dilimde oynamak için 20tl veremem şahsen türkün türke yaptıgına bak

• ReznooWW R kullanıcısına yanıt

4 dlc'yi makine çeviri discord'un da paylaşmışlar

ana oyunu ve dlc'de içeriyo sanırım ama hanigleri bilmiyorum bir dene https://www.mediafire.com/file/bfzdi5rpphdimwq/TRODYYSE-YAMA.rar/file şifre sorarsa 1234 dene veya 12345

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeverTime -- 13 Haziran 2021; 14:43:55 >
  • NeverTime N kullanıcısına yanıt

virüs falan yok dimi?

• hocam virüs vesayre gibi şüphen varsa animus projesinden yamayı ücretini verip satın al ya da kendi bildiğin, güvendiğin 3.parti siteleri kontrol et belki paylaşmışlardır veya başka birisinin paylaşması beklemeni tavsiye ederim... (Virüs yok.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeverTime -- 13 Haziran 2021; 15:59:34 >
  • Ana oyun çevirisi animusun sitesinde ücretsiz dlcler ise 15 tlcik
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.