Başlıkta belirttiğim gibi ana oyun ve dlcler için orjinal sürüm yaması var mı çok aradım kimisi oyunu bozdu 6. kere oyunu indiriyorum 1 günde 600gb download yaptım delirme aşamasındayım artık. |
Assassin's Creed Odyssey Türkçe Yama Hakkında Bilgiler
Assassin's Creed Odyssey'in Türkçe yama seçeneklerini arıyorsanız, şu anda kullanıcılar tarafından oluşturulan birkaç seçenek mevcuttur. Ancak bu yamaların makine çevirisiyle oluşturulduğunu bilmek önemlidir.
- Makine Çevirisi Assassin's Creed Odyssey: Kullanıcılar tarafından oluşturulan mevcut Türkçe yamalar, makine çevirisi kullanılarak oluşturulmuştur. Bu, çevirilerde gramer hataları ve tuhaf ifadeler olabileceği anlamına gelir.
- Assassin's Creed Odyssey TR Yama: Kullanıcılar, oyuna Türkçe desteği sağlamak için "Assassin's Creed Odyssey TR Yama" gibi çeşitli yamalar oluşturmuştur. Bu yamaları kullanarak oyunu Türkçe oynayabilirsin.
- AC Odyssey Türkçe Yama: "AC Odyssey Türkçe Yama" gibi kısaltılmış isimler de kullanıcılara Türkçe çeviri sağlayan yamaları ifade etmek için kullanılmaktadır.
- Assassin's Creed Odyssey Türkçe Yama Makine Çeviri: Kullanıcılar tarafından oluşturulan Türkçe yamaların çoğunun makine çevirisi yöntemiyle oluşturulduğunu tekrar belirtmek önemlidir. Bu nedenle, çevirilerin kalitesinin mükemmel olmayabileceğini göz önünde bulundurmalısın.
Türkçe bir oyun deneyimi arıyorsan, kullanıcılar tarafından oluşturulan bu Türkçe yamaları deneyebilirsin. Ancak makine çevirisi kaynaklı olabilecek hataların farkında olmalısın.