Şimdi Ara

Batman Arkham Knight Türkçe Yama Çalışması (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
674
Cevap
21
Favori
121.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu yama ile bitirdim. Daha doğrusu bitirdim sayılır, lanet olası gerçek sonu görmek için Riddler saçmalıkları ile uğraşmak gerekiyormuş. Hiç uğramayacağım. DLC'ler ne durumda acaba, ona göre oyunu sileceğim.

Yama kusursuza yakındı. Bir kaç kelime hatası, bir kaç İngilizce kalmış cümleler ile karşılaştım. Onun dışında oldukça başarılı ve anlaşılır bir yama olmuş. Birde oyunun sonlarına doğru karşılaştığım bir hata ise güldürdü bayağı, yama ile oynayanlar Arkham Knight'ın gerçek kimliğini öğrendikten sonra çıkan ölme ekranlarını görünce anlayacaktır. Teşekkürler Animus!
  • Yamanın 7 dolarlık versiyonunu aldım yükledim ana hikayeyi bitirdim eyvallah ama dlc ler hala ingilizce..
    Ben mi birşeyi eksik yaptım yoksa yamamı eksik ???
  • Nisanc1 kullanıcısına yanıt
    DLC çevirileri henüz tamamlanmadı. Tamamlanınca aynı şekilde indirmeye açık olacak.
  • HK-47 kullanıcısına yanıt
    Umarım tez zamanda çevrilir.Kolay gelsin,takipteyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nisanc1 -- 15 Ağustos 2019; 0:13:36 >
  • Yamalarınız için resmi başvuru yapıyormusunuz, yapıyorsanız aldığınız cevaplar hangi şekilde olumsuz karşılanıyor yani sebepleri ne ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay Virgül -- 15 Ağustos 2019; 18:31:30 >
  • Yamanız hangi tarihte ücretsiz olarak yayımlanacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Megathrone26

Yamanız hangi tarihte ücretsiz olarak yayımlanacak?
    bende merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

bende merak ettim

Alıntıları Göster
    Bundan sonra çevirilerin paralı olacağını söylemediler mi? Niye parasız versinler ki? Bedava vereceklerini zannetmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cheryl Mason

Bundan sonra çevirilerin paralı olacağını söylemediler mi? Niye parasız versinler ki? Bedava vereceklerini zannetmiyorum

Alıntıları Göster
    İlerleyen zamanlarda ücretsiz olarak sundukları çeviriler oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

İlerleyen zamanlarda ücretsiz olarak sundukları çeviriler oluyor.

Alıntıları Göster
    Yamanın ücretsiz verilip verilmeyeceğine dair mesaj 2 hafta önce atılmış. Bence verecek olsalar çoktan cevap verirlerdi. Vermeyeceğiz sessizliği bu ki çeviri onlara ait olduğu için saygı duymak lazım
  • quote:

- Şu an ücretli olan Batman Arkham Knight yamamız Eylül ayı içerisinde ücretsiz olarak yayınlanacak.

Facebook üzerinde 1 hafta önce yazdıkları bilgilendirme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

quote:

- Şu an ücretli olan Batman Arkham Knight yamamız Eylül ayı içerisinde ücretsiz olarak yayınlanacak.

teşekkürler. bende buna benzer bir yorum görmüştüm bir ara, hatırlayamamıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

quote:

Nefesleri tuttuk bekliyoruz .
  • @HK-47 hocam ücretsiz olarak ne zaman paylaşmayı düşünüyorsunuz? Tarih verebilir misiniz?
  • Bu ay ücretsiz yayınlanacak denmişti son durum nedir neden ses çıkmıyor.
  • Gerekli bilgilendirmeyi arkadaşlar yapacaktır.
  • TamamBeklemedeyiz.
  • Aslında dünya batman gününde yamayı verseydiniz güzel bir jest olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.