Şimdi Ara

BATMAN: ARKHAM KNIGHT (PS4) (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.317
Cevap
29
Favori
83.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nereye gideceğimi bulamayıp kafayı yemiştim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu geçen gün bitirdim. Sonunu anlayamayan arkadaşlar için kısa bir yazı yazdım.

Knightfall protokolü ile haşır neşirim şu sıralar oyunun tam sonunu görebilmek için.

Knightfall protokolüne gelince, Batman kendisini öldü olarak göstertip hem Bruce Wayne'i aradan çıkartıyor hem de Batman'i bir savaşçıdan çok mythe dönüştürüyor. Riddler bossundan sonraki Catwoman ile geçen konuşmayı dinlediyseniz Batman'in bundan sonra Gotham'a daha acımasız bir koruyucunun sahip çıkması gerektiğini söylediğini duymuş olmalısınız. Oyunun sonlarına doğru Batman'in şarteli sonunda atıyor ve hayali de olsa öldürme iç güdüsüne yenik düşüp Joker'in boynunu kırıyor. Bu ne demek? Bu şu demek: Batman, Batman Öldürmez kuralını Knightfall protokolü ile tarihe gömüyor. Bundan sonra Batman artık şehrin bekası adına durum neyi gerektiriyorsa onu yapabilecek bir yırtıcıya dönüşüyor. Suçluların daha fazla korkması ve Batman'in tamamiyle bir myth'e dönüşmesi adına da (ölmesine rağmen hala Batman'in ortalarda gezmesi) saldırılarında Scarecrow'un kimyasalından çok az bir dozaj kullanmaya başlıyor. Dikkat ettiyseniz Scarecrow'un gördüğü Nightmare Batman ile oyun sonundaki suçluların gördüğü Batman aynı. Son olarak da Bruce Wayne part time olarak yaptığı Batman görevini fulltime olarak değiştiriyor. Kısaca oyunun sonunda gördüğümüz Nightmare Batman, Bruce Wayne'den başkası değil.

• mertvontrier kullanıcısına yanıt
    Evet

• Season pass TR PSN de 30 lira olmus, Amerika psn de ise Batman ile alakali herseyde cok ciddi indirimler var. Oynamayanlar bence kacirmasin.
  • Araç savaşları yüzünden oyunu bıraktım.
  • Sizce almalı mıyım arkadaşlar tavsiye eder misiniz yoksa oyun eskidi mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Berkayra

Sizce almalı mıyım arkadaşlar tavsiye eder misiniz yoksa oyun eskidi mi ?

Hiçbir oyun eskidi diye oynamaktan vazgeçilmez kaldıki oyun eskimiş sayılmaz bu oyundaki atmosfer bir başka batman severseniz bence alın oynayın.

• oynanmamış olan oyun yeni oyundur

• quote:

Orijinalden alıntı: Berkayra

Sizce almalı mıyım arkadaşlar tavsiye eder misiniz yoksa oyun eskidi mi ?

Eski yeni olayından ziyade, oyunda batman az, batmobil çok.
    Tank simulasyonu gibi oyun.
    Oyunun adı BATMAN ARKHAM KNIGHT değil
    BATMOBIL ARKHAM TANK olmalıymış.
  • Şu oyunu çok merak ediyorum 100 tl nin altına duşerse alacağım inşallah iyidir

• Berkayra B kullanıcısına yanıt
    Çok az oyun bu oyun kadar iyi olabilir ve çok az araba batmobilin verdiği hissi verebilir ki veremez tavsiyem mutlaka oynayin fakat kardeşlik ten alın arsivlemiyorsaniz çok para vermeye gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: zinedya

Çok az oyun bu oyun kadar iyi olabilir ve çok az araba batmobilin verdiği hissi verebilir ki veremez tavsiyem mutlaka oynayin fakat kardeşlik ten alın arsivlemiyorsaniz çok para vermeye gerek yok

Batman oyunlarını hiç oynamadım daha önce zaten ps4 ümü alalı 7 ay oldu 8 tane oyunum var ama bu tarz oyunlar için batman arkham knight iyi bir baslangic mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: GaZeL85

Şu oyunu çok merak ediyorum 100 tl nin altına duşerse alacağım inşallah iyidir

USA PSN'de 60 TL.
    Normalde batman oyunlarını çok sevmem hatta superkahramanlari çok sevmem ama bu oyunla ciddi batman hayranı oldum hatta 1983 jack nlcolsan joker olarak oynadığı filmden bile müthiş keyif aldım ama tarz meselesi sevmeyebilirsin ama alirsan biraz sabırlı oyna

Bu paket RETURN THE ARKHAM
    2 oyun içeriyor ve başlangıç için kesinlikle daha iyi.
    Ama çıkmasına 15 gün var.
    Fiyatı da cadılar günü satışında muhtemel düşecektir veya en geç yılbaşında.
    Batman e bu iki oyunla başlamanı öneririm.
    Acele etme, biraz bekle yani
  • 16 kişiyi 5 saniyede indiren Batman
    (Batman 16 tane silahlı askerlerin olduğu bir odada hapsolmamıştır.16 silahlı asker Batman'ın olduğu bir odada kapana kısılmıştır ^^ )

• Nightwing ile Firesale challange haritasında elde ettiğim dünya birinciliğim

• Funder kullanıcısına yanıt
    Müthiş
  • alpalp84 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler. Keşke bu tarz hareketleri ödüllendiren bir yarışma olsa da yollasam.
  • Oyundaki track sistemini anlamdım ben görevi seçiyorum yerini göstermiyor

• 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.