Logitech F310 gamepad im var. Şu ana kadar hiçbir oyunda problem yaşamamıştım.Bugun batman arkham city'de denedim ama Üst tuşla alt tuşun oyundaki işlevleri olması gerekenın tam tersi. Diğer bir değişle Üst tuşa bastıgımda aşağıya, aşağı tuşa bastıgımda yukarı hareket tepkimesi alıyorum.internetten biraz araştırdım ve bu genel bi problemmiş.lakin kimsenın bi çözüm yolu belirttiği yok. Yardım edebilecek olan ?
quote:
Orijinalden alıntı: Emre00101
Logitech F310 gamepad im var. Şu ana kadar hiçbir oyunda problem yaşamamıştım.Bugun batman arkham city'de denedim ama Üst tuşla alt tuşun oyundaki işlevleri olması gerekenın tam tersi. Diğer bir değişle Üst tuşa bastıgımda aşağıya, aşağı tuşa bastıgımda yukarı hareket tepkimesi alıyorum.internetten biraz araştırdım ve bu genel bi problemmiş.lakin kimsenın bi çözüm yolu belirttiği yok. Yardım edebilecek olan ?
hort. Aynı problem bendede var acaba sen çözdünmü kardeş çözen bilen varsa yardım etsin lütfen.
hoooooorrrrrttttttt (ben kısmen sorunu çözdüm. Belki başkalarınında işine yarar.)
Bende Cordless RumblePad 2 var. Biraz araştırma yaptım. Ve deneme yanılma yöntemiyle,
D:\Steam\steamapps\common\Batman Arkham City GOTY\BmGame\Config klasörünün içindeki (sizde farklı bir yerde olabilir.) "DefaultInput" dosyasını açarak aşağıdaki satırları değiştirdim.
Tabi bunu yapmadan önce malum dosyanın bir kopyasını masaüstüne almanızı öneririm. Ne olur Ne olmaz.
Ve şimdilik oyun içinde sorunsuzca oynayabiliyorum. Fakat, menülerde yine saçmalıyor. ama en azından oyunu sorunsuz oynatıyor. Menüler içinde başka satırların değişmesi lazım herhalde. Fakat şimdi hiç uğraşamıyacağım böyle de idare edeiyorum.
Selamlar, Ben sorunun çözüm yolunu aşağıdaki linkte bulunanan config dosyaları ile çözdüm. Şu an iki Batman oyununda da logitech game pad lar sorunsuz çalışmakta. http://xinput.googlecode.com/files/xbox360cemu.v.3.0.rar Burada bulunan dosyaları oyunun kurulu olduğu klasör içerindeki binaries/win32 klasörünün içerisine kopyalayın.