Bildirim
Batman Arkham Asylum Kayıt Sorunu
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Live'a giriş yapıyorsundur galiba.Neyse.Hocam eğer kullanıcı adında (windows'taki) Türkçe karakter varsa sorun yaratabilir -
İlaç değiştir. _____________________________ 
-
ilgilendiğiniz için teşekkürler arkadaşlar.kullanıcı adım hakaneren yani türkçe karekter yok ne yazık ki bide başka ilaç denedim girince oyundan attı.artık bi günde bitirmem lazım galiba çıkmadan oyundan _____________________________ -
Offline profil oluşturacaksın. Aksi takdirde oyun kapanınca baştan başlarsın. Ben de bir kez baştan başladım sonra Offline profil seçeneğini gördüm. Bu da Home tuşuna basınca çıkan ekrandan yapılıyor. _____________________________ ahm@fx -
herşeyi yaptım offline profil oluşturdum hemde 2-3 kere farklı isimlerle ama olmuyor bi türlü.2 tane de ilaç denedim yine kaydetmiyor hiçbişey fayda etmiyo.ilgilendiğin içibn saol _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı