Bildirim
Batman arkham city game of the year nin normalle arasındaki fark ne ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Özel paketler var içinde almaya değer bence zaten normalini zor bulursun artık -
-
ben aldım cityninde asylumunda gotysini
Arkham CDity skins pack 8 batman kostümü story plus+ta istediği kostümle bitirebiliyosun
Nightwing bundle pack bazı challange mapler ve 2 nightwing kostümü
Robin pack 3 robin kostümü ve c.packler
Catwoman pack catwoman oyunu bitirince onunla şehir de gezebiliorusun hikayenin %10unun kaplayan kendine has 4 bölümden oluşan hikaye seti ona özel upgrade sayfası
harley quinns revenge dlcsi buda başka bi hikayeyi anlatıyo NOT:Ana hikayeyi bitirmeden oynarsan SPOİLERın kralını yersin
aynı zamanda bu dört karakteri ve kostümlerini c. packlerde kullanabiliyorsun
sonuç:bunun dışında başa bi deişiklik yok bide sen düşün
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kragger
Özel paketler var içinde almaya değer bence zaten normalini zor bulursun artık
2.el diyorsan piyasada pek goty sıfıra spotçularda bulabilir onlarda 110 tl ye veriyor. -
Aklıma takılan bir soru var. GOTY aldığımızda DLC leri download mu ediyoruz ? yoksa disk içindemi yüklüyoruz ? genelde 1. bölge satılıyorda ondan sordum -
quote:
Orijinalden alıntı: zilgar
Aklıma takılan bir soru var. GOTY aldığımızda DLC leri download mu ediyoruz ? yoksa disk içindemi yüklüyoruz ? genelde 1. bölge satılıyorda ondan sordum
diskin içinde tüm dlcler, sadece batman one year filminin kodu var diye biliyorum ben -
Ekstra kostüm, bölüm, karaKter var.
5 10. Lira fark varsa alınır da daha fazlasına değmez.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Robin dlc si mevcutmu gencler psnde bu arada.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Farkı şu 13 dlc de yanında geliyor. -
13 dlc diskin içindemi geliyor ? -
up -
Icinde harley queen dahil butun dlc ler var..ayrica butun kostumlerde mevcut..harika bir paket kesinlkkle alinmali..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bütün DLC'ler diskin içinde eğer uygun fiyata bulursanız normal sürüm yerine bu paketten alın. -
Nightwing
Robin
Catwoman
Tüm kostümler
Harley Quinn's Revenge adlı ekstra bölümlere sahip DLC geliyor.
Açıkçası söylemek gerekirse Harley Quinn's Revenge çok kısa ve gereksiz olmuş karakterleri ve kostümleri ayrı ayrı almak daha ucuza gelecektir böyle yapmanı tavsiye ederim. -
çok teşekkürler hemen alıyorum o vakit
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X