Şimdi Ara

Batman: Arkham Asylum (2009) [ANA KONU] (80. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.443
Cevap
1
Favori
191.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: balparmak

Yahu birşeyi anlayamadım,ortalıkta 1.1 yaması duruyor ama info da sadece physx i açtığı yazıyor,ben ati kullanıcısıyım yüklememe gerek var mı ki?Birde başka yama var mı arada yoksa direk 1.1 mi?

aslında o yama sadece physx i açıyosa bi işe yaramıyordur yamasızda açılıyor çünki ... ama yama yaparsan physx performansı artıyor bildiğim kadarıyla ... yani sen config dosyasından açamıyorsan yamayı yapsanda bişe ifade etmez
  • şu 2 tane kuş kafesinin olduğu bölümü geçemiyorum biri yardım edebilir mi lütfen
  • ARKADAŞLAR BEN OYUNUN %31 LİK BÖLÜMÜ GEÇTİM ;)

BENİM SORUNUM

BATMAN'IN SON ÇIKAN HALAT ATMA VE ÇENGEL ATIP ÇEKME ÖZELLİKLERİ YOK..

NE YAPMAM LAZIM BUNUN İÇİN..

YOUTUBE DAN BAKTIM BENİM GELDİĞİM BÖLÜMLERDEN ÖNCE BİLE O ÖZELLİKLER ÇOKTAN ÇIKMIŞ..

ONLAR OLMAYINCA DAHA FAZLA İLERLEYEMİYORUM..

NE YAPMAM LAZIM BİLE ARKADAŞ YAZARSA SEVİNİRİM..

TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN.........
  • Batman: Arkham Asylum (2009) [ANA KONU]

Merhaba arkadaşlar, Batman : Arkham Asylum oyunu için elimden geldiğince Türkçe çeviri yaptım. Desteğini esirgemeyen, yamayı seven sevmeyen herkese teşekkürler. Sürç-i lisan ettiysek affola...

Batman Arkham Asylum oyununun %100 çevirisi tamamlanmıştır...
    ---------------------------------------------------------------------------------------
    Batman Arkham Asylum Türkçe Yama 2.0

http://depositfiles.com/files/ehio980tj

http://rapid+share.com/files/300066736/BATMAN_TR.exe

• quote:

Orijinalden alıntı: red a!ert

arkadaşlar poison ivy kapışması için odasına girdiğimde oda yüklenmemiş oluyor ve bomboş oluyor..aşağı düşüyor boşluğa batman..dokular falan yüklenmemiş oluyor öyle kalıyor oyun ne yapabilirim??

bir de görünmez duvarlara rastlayan arkadaşlara tavsiyem trainer indirip uçma hilesi ile orayı geçmeleri..ben öyle yaptım..

???
  • arkadaşlar ben tekrar oynarken 1.1 patch i ile oynamak istiyorum ancak patch bendeki repack versiyonu görmüyo oyun kurulu değil diyor onu nasıl kurabilirim , kurarken yer falan sormuyor patch

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 30 Ekim 2009; 21:54:57 >
  • challenge odalarınının hepsini açmış biri saveini ve xlive dosyasını atabilir mi lütfen 2 haftadır arıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

İyiki almamışım bunu pc'ye hale bakın komedi ya

Ne alaka anlamadım...

Bu arada oyunu bitirdim sonunda.

Joker
  • ORJİNAL ALSAK sorun yaşarmıyız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

quote:

İyiki almamışım bunu pc'ye hale bakın komedi ya

Ne alaka anlamadım...

Bu arada oyunu bitirdim sonunda.

Joker

Halatla binalara tutunmuyor
    Bug içinde yüzüyor oyun
    240 Riddle bulsan tebrik bile etmiyor oyun,Ps3'te Gümüş kupa veriyor hiç olmazsa
    Bizim bulana kadar herherimizi yırttığımız Hazineleri millet Noclip moduyla buluyor

• Bir tane bile bug ile karşılaşmadım,doğru sürümü indirmeyenlerin problemi,relo sorunsuzdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QbLaY!!!

Bir tane bile bug ile karşılaşmadım,doğru sürümü indirmeyenlerin problemi,relo sorunsuzdu.

+1

oyunda bug falan yok
  • quote:

Bir tane bile bug ile karşılaşmadım,doğru sürümü indirmeyenlerin problemi,relo sorunsuzdu.

Tamam o zaman sorun yok
    40x Combo yapamıyorum lanet olsun birisi açıklasın şunun sırrını ya
    Hiç isabet almamama rağmen Combo siliniyor.

• arkadaşlar oyunu bitirdikten sonra tekrar kurdum fakar save imi çalıştıramadım..bunun çözümünü bilen varmı? önceki sayfalarda yazılmışsa kusura bakmayın...
  • quote:

quote:

Tamam o zaman sorun yok
    40x Combo yapamıyorum lanet olsun birisi açıklasın şunun sırrını ya
    Hiç isabet almamama rağmen Combo siliniyor.

Kombol sadece darbe almayla kesilmiyo,vuruşları birbirine bağlamalsınız,özellikle sıçrama tuşu bunu en iyi yapan, ya da indirdiğiniz adamı sol ctrl+mouse 1 e basarak ta kombo sayısını arttırabilirsiniz,tabi en başta bunun için yeter sayıda adam lazım...

• quote:

Orijinalden alıntı: evohan

arkadaşlar ben tekrar oynarken 1.1 patch i ile oynamak istiyorum ancak patch bendeki repack versiyonu görmüyo oyun kurulu değil diyor onu nasıl kurabilirim , kurarken yer falan sormuyor patch

bunla ilgili bir fikri olan yokmu yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

Batman: Arkham Asylum (2009) [ANA KONU]

Merhaba arkadaşlar, Batman : Arkham Asylum oyunu için elimden geldiğince Türkçe çeviri yaptım. Desteğini esirgemeyen, yamayı seven sevmeyen herkese teşekkürler. Sürç-i lisan ettiysek affola...

Batman Arkham Asylum oyununun %100 çevirisi tamamlanmıştır...
    ---------------------------------------------------------------------------------------
    Batman Arkham Asylum Türkçe Yama 2.0

http://depositfiles.com/files/ehio980tj

http://rapid+share.com/files/300066736/BATMAN_TR.exe

arkadaş yaman gerçekten çok güzel.tr yamalı oyun daha güzel keşke bendeki batman ayrıca en son sürümü olsaydı bugdan geçilmiyor

• hayatımda zevk alaral oynayıp bitirdiğim oyunların başını çekiyor................. FOREVER BATMAN!!
  • Oyun çok güzel ama bug'lar aşırı can sıkıyor :S
  • Arkadaşlar ben oyunu yükliyemedim. Oyun 2 DVD 2 dvd yide cıkardım pc ye. Sora setup dediğim zaman boş yeriniz yok diyor. Ama 18 qb bos yerim var D klasöründe C klasöründe ise 9.30 Yardım edermisiniz arkadaşlar.
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.