Şimdi Ara

Batman: Arkham Asylum (2009) [ANA KONU] (82. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.443
Cevap
1
Favori
191.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben daha oyunun başında takıldım. yardım ederseniz sevinirim. 5-6 adam batman'ın arabasına saldırmışlardı,onları etkisiz hale getirip arabadan sprey tarzı birşey aldım. ancak onu nerede kullancağımı bulamadım. lütfen yardım edin :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: mlh07

Arkadaşlar ben daha oyunun başında takıldım. yardım ederseniz sevinirim. 5-6 adam batman'ın arabasına saldırmışlardı,onları etkisiz hale getirip arabadan sprey tarzı birşey aldım. ancak onu nerede kullancağımı bulamadım. lütfen yardım edin :(

dostum dedektif moduna geçip yerdeki bi ip ucunu bulacaksın,ipucunu takip et,bi kapıya getircek seni(dedektif modda kal)kapının sağında patlatılabilen bi duvar var,spreyi duvara sık orta mausa tıkla patlat........
  • Arkadaşlar bu arada Cryptographic Sequencer aletini nasıl kulanacağımızı ayrıntılı anlatabilecek olan var mı?bir türlü ayarlayamadım frekansları,bomba patlamadan belli bi süre içinde ayarlamam lazım fakat yapamıyorum....
  • quote:

Orijinalden alıntı: billiejean

Arkadaşlar bu arada Cryptographic Sequencer aletini nasıl kulanacağımızı ayrıntılı anlatabilecek olan var mı?bir türlü ayarlayamadım frekansları,bomba patlamadan belli bi süre içinde ayarlamam lazım fakat yapamıyorum....

A ve D tuşlarıyla mouse un sağ ve sol tuşlarını kullanacaksın.. iki frekansta büyüdüğünde açık yeşil olduğunda bekle kendi patlatır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaandagduran

quote:

Arkadaşlar bu arada Cryptographic Sequencer aletini nasıl kulanacağımızı ayrıntılı anlatabilecek olan var mı?bir türlü ayarlayamadım frekansları,bomba patlamadan belli bi süre içinde ayarlamam lazım fakat yapamıyorum....

A ve D tuşlarıyla mouse un sağ ve sol tuşlarını kullanacaksın.. iki frekansta büyüdüğünde açık yeşil olduğunda bekle kendi patlatır..

dostum ilk A'ya basıyorum işte sola doğru çeviriyor,frekans büyüyor yeşil yanıyor ama sbt kalmıyor,aralılarla yeşil olup duruyor,o sıra mouse'un sağ ve solunu kullanıyorum bişey olduğu yok,bazen balına tutturuyorum sbt yakalıyorum yeşili fakat 2 kere yapmam gerekli belirli bi zaman diliminde...kolay bi olayı var ama çıkaramadım bi türlü...

• Arkadaşlar aşşağıda resmini koyduğum bölümde takılıp kaldım, sağ tarafa ilerliyorum atlamak istiyorum fakat yere bi türlü atlayıp inemiyorum. Burayı geçernler varsa yardım edebilirmi ?

Batman: Arkham Asylum (2009) [ANA KONU]
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaandagduran

quote:

dostum ilk A'ya basıyorum işte sola doğru çeviriyor,frekans büyüyor yeşil yanıyor ama sbt kalmıyor,aralılarla yeşil olup duruyor,o sıra mouse'un sağ ve solunu kullanıyorum bişey olduğu yok,bazen balına tutturuyorum sbt yakalıyorum yeşili fakat 2 kere yapmam gerekli belirli bi zaman diliminde...kolay bi olayı var ama çıkaramadım bi türlü...

mouse ve klavyedeki tuşları aynı anda oynatma..mesela atıyorum ilk önce A yada D tuşuyla çevir ordaki halka genişlediğinde hemen mouse ile çevirmeye başla diğer halkayıda genişlettikten sonra zaten açık yeşil olacak o anda elini bütün tuşlardan çek dostum kendiliğinden patlatır. ama yinede ben yapamıyorum diyorsan youtubeden ilgili bölümün videosunu izle belki görerek daha iyi anlarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay_reis -- 4 Kasım 2009; 21:02:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: serif83

Arkadaşlar aşşağıda resmini koyduğum bölümde takılıp kaldım, sağ tarafa ilerliyorum atlamak istiyorum fakat yere bi türlü atlayıp inemiyorum. Burayı geçernler varsa yardım edebilirmi ?

Batman: Arkham Asylum (2009) [ANA KONU]

aynı yerde bende takılmıştım dostum ctrl ye basınca iniyor ne kadar uğraşmıştım orda yawfs

• Eyvallah dostum ctrl ile oldu kafayı yicektim az daha 50 kere aynı yerde tekrarladım
  • ne demek kardeşim başka sorunun olursa buraya yaz yardımcı olalım
  • Herkese Selam... Oyundaki malum bug lardan bendede var bir yerde takıldım kaldım. Bi trainer buldum ama bir türlü uçamıyorum. Trainer kullanıp uçabilen birisi tarif edebilirse sevinirim : o )
  • bulduğum trainer promo only imis ve sadece save position ve teleport yapıyor... Uçma modu açık trainer la ilgili link yada dosya atabilecek birisi var mı ?
  • Oyunda harita yok...Bunun için oyunu bitirmek için 3 gün harcadım 2 günüm sırf yollarda gecti...
  • Oyunda nasıl harita yok ya,tab tuşuna bastığınız da görevler kısmında harita gözüküyo...
  • hayret oyun adamın gözüne haritayı sokuyor ama nasıl da gözünden kaçmış
  • Su bubi tuzakli kisim var ya orayi gecemiyorum. 2sini durduruyorumo sequencer aletiyle 3.de olmuyor. Sonra habire gaz yiyorum oluyorum. Napmaliyim?
    (titan facility)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mlh07

Arkadaşlar ben daha oyunun başında takıldım. yardım ederseniz sevinirim. 5-6 adam batman'ın arabasına saldırmışlardı,onları etkisiz hale getirip arabadan sprey tarzı birşey aldım. ancak onu nerede kullancağımı bulamadım. lütfen yardım edin :(

dostum dedektif moduna geçip yerdeki bi ip ucunu bulacaksın,ipucunu takip et,bi kapıya getircek seni(dedektif modda kal)kapının sağında patlatılabilen bi duvar var,spreyi duvara sık orta mausa tıkla patlat........

Allah razı olsun billiejean . hemen şimdi deniyorum dediğini :)
  • evet hocam en az 10 defadır bir bölümü geçip tam aynı yerde oyun donuyordu sayende geçtim sağolasın
    quote:

Orijinalden alıntı: The Jolly Joker

Gene ben çözdüm anasını satiim

Benim gibi olanlara çözüm (alıntı)

1. rename "Batman Arkham Asylum" folder to "Batman Arkham Asylum 2"
    2. run the 1.1 patch (get it herehttp://forums.eidosgames.com/showthread.php?t=95819)
    3. copy every thing in the newly created "Batman Arkham Asylum" folder into "Batman Arkham Asylum 2". Overwrite EVERYTHING.
    4. delete "Batman Arkham Asylum" folder
    5. rename "Batman Arkham Asylum 2" back to "Batman Arkham Asylum"
    6. run game and play!

• Ekran çözünürlüğü ayarları nerden yapılıyor bu oyunda. Oyun içinde bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue mc

Ekran çözünürlüğü ayarları nerden yapılıyor bu oyunda. Oyun içinde bulamadım.
    .

"C:\Program Files\Eidos\Batman Arkham Asylum\Binaries\BmLauncher.exe"
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.