Şimdi Ara

Batman: Arkham Asylum (2009) [ANA KONU] (81. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.443
Cevap
1
Favori
191.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: brktsn

Arkadaşlar ben oyunu yükliyemedim. Oyun 2 DVD 2 dvd yide cıkardım pc ye. Sora setup dediğim zaman boş yeriniz yok diyor. Ama 18 qb bos yerim var D klasöründe C klasöründe ise 9.30 Yardım edermisiniz arkadaşlar.

C bölümünde 18 Gb boş yer olmadığından hata verme ihtimali yüksek...
  • C yemi yüklemesi gerekiyor?
  • quote:

C yemi yüklemesi gerekiyor?

Bildiğim kadarıyla oyunları Windows'un kurulu olduğu dizine kurmasak bile önce Windows'un bulunduğu yerde yüklemenin hızlanması için önce Temp klasöründe dosyaların bir kısmını hazırlıyordu.Dediğin gibi C diskindede az yer olduğundan bu işlem gerçekleşmediğinden hata verebilir

Edit ; Ekleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathbringer -- 1 Kasım 2009; 17:45:09 >
  • Ne kadar yer olması lazım C dosyasında
  • quote:

Ne kadar yer olması lazım C dosyasında

yıların "C" sine harddisk ine dosya dedin ya daha yükletmez o oyunu sana diyim ben :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 1 Kasım 2009; 19:38:14 >
  • bu nedir yahu oyun olamaz bu.aman tanrım diyesim var,sanat eseri resmen.10 veririm böyle oyuna ya
  • eski save imi sağlıklı şekilde tekrar açmanın bi yolu varmı arkadaşlar..belgelerimdeki eidos u eski saveimle değişince olmuyor..bi püf noktasımı var acep?
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

quote:

Ne kadar yer olması lazım C dosyasında

yıların "C" sine harddisk ine dosya dedin ya daha yükletmez o oyunu sana diyim ben :)

Özür dilemek lazım o zaman.
  • Rocksteady Studios'tan Sefton Hill'in "Official Playstation Magazine'e" verdiği röportaja bakılırsa firma gelecekte yeni Batman oyunları düşünüyor. Sefton Hill yaptığı röportajda şunları belirtti:

"Yeni oyun hakkında yorum yapılmasını istemiyorum ancak Batman dünyasında kesinlikle heyecan verici hikayeler var. Şunu söyleyebilirim ki özellikle bu hikayeler üzerinde çalışacağız. Batman'in geleceğiyle ilgili çok heyecanlıyım."

Bakalım Rocksteady ilk Batman oyununda sağladığı başarıyı yeni oyunda sürdürebilicek mi ?

http://www.merlininkazani.com/news_screen.asp?NID=23056

• quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

O kadar dedik ilk versiyonu kullanmayın hatalar yaşarsınız diye.

Relo... ve 1.1 yama ile birkez bile hataya rastlamadım

İşi bilenin hali başka oluyor tabi herkesten bu anlayışı beklememek lazım :) Oyun güzelmiş galiba bendemi yüklemsem ne yapsam acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunter_one

quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

O kadar dedik ilk versiyonu kullanmayın hatalar yaşarsınız diye.

Relo... ve 1.1 yama ile birkez bile hataya rastlamadım

İşi bilenin hali başka oluyor tabi herkesten bu anlayışı beklememek lazım :) Oyun güzelmiş galiba bendemi yüklemsem ne yapsam acaba ?

tavsiye ediyorum eğer çizgi romanlardan ya da bu tarz oyunlardan hoşlanırsan
  • http://www.youtube.com/watch?v=dOqND_TTxH4

Burda yumruk manyağı yapıyor elemanları :) Oyun kosollar için yapılmış gibi geldi bana ne zaman bu combo yazılarını göresem aklıma kosol gelir. Pc de combo neyin yoktur çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunter_one

http://www.youtube.com/watch?v=dOqND_TTxH4

Burda yumruk manyağı yapıyor elemanları :) Oyun kosollar için yapılmış gibi geldi bana ne zaman bu combo yazılarını göresem aklıma kosol gelir. Pc de combo neyin yoktur çünkü.

konsollardan port değil ve oyun ut3 motoru kullandığı için gayet iyi çalışıyor pc de, optimizasyon gayet iyi (star wars force unleashed gibi min. 8800 istemiyor yani )

physx de var tr yama () da var ayrıca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 2 Kasım 2009; 4:49:51 >

• ben şahsen oyunun ut3 olduğunu duyunca özellikle pc ye çektim , bu grafik detaylarını pc de görmek xbox a göre kesinlikle daha iyi AA yı kökleyebiliyorsun iyi bir sistemle xbox dan daha iyi fps değerleri alıyosun ayrıca ... zaten joypad taktığında oynanışın konsaldan bir farkıda kalmıyor ... e venom sağolsun türkçe yamasıda cabası daha ne olsun

- yannız şu repack versiyona 1.1 patch i kuramadım işte o deli etti beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 2 Kasım 2009; 16:04:19 >
  • Arkadaşlar riddler'in bulmacalarını çözmek için oyunu bitirip tekrar baştan başlamak mı gerekiyor? ilk bölümde bana cryptographic sequencer(frekans kırıcı) gerekiyor fakat alamıyorum,alet olmayıncada kapıları açamıyorum bulmacalar eksik kalıyor...bitiren varsa yardımcı olursa sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: billiejean

Arkadaşlar riddler'in bulmacalarını çözmek için oyunu bitirip tekrar baştan başlamak mı gerekiyor? ilk bölümde bana cryptographic sequencer(frekans kırıcı) gerekiyor fakat alamıyorum,alet olmayıncada kapıları açamıyorum bulmacalar eksik kalıyor...bitiren varsa yardımcı olursa sevinirim...

Oyunu bitirince bulmacaları çözmeye devam edebiliyorsun.
  • Orijinalden alıntı: dellino

Orijinalden alıntı: billiejean

Arkadaşlar riddler'in bulmacalarını çözmek için oyunu bitirip tekrar baştan başlamak mı gerekiyor? ilk bölümde bana cryptographic sequencer(frekans kırıcı) gerekiyor fakat alamıyorum,alet olmayıncada kapıları açamıyorum bulmacalar eksik kalıyor...bitiren varsa yardımcı olursa sevinirim...

Oyunu bitirince bulmacaları çözmeye devam edebiliyorsun.
    [/quote

sağol dostum...forever michael...
  • Oyunu bitirdim her anlamda bitirdim bütün bulmacaları çözdüm bütün biyografileri açtım hepsini yaptım müthiş oyun olmuş gerçekten o kadar anlatılıcak şey varki ,bir defa bu oyun bulmacasız, biyografiz,salt aksiyon olsaydı vur vur ilerle tarzı olsaydı bu kadar etkili olmazdı , çok derin bir oyun her köşesinde bir şey var, poison ivy ile harley quinn'e hasta oldum bütün bulmacaları çözünce riddler fıttırdı benden zeki olamazsın diyor ,hadi lan bu arada oyunun ucu açık bir şekilde bitiyor ,two-face banka soydu diyor, 1 tane de titan varilini bizim killer croc denizin derinliklerine indiriyor, valla two-face ile birlikte gotham cityde geçen 2. bir oyun hiç de fena olmaz,inanılmaz malzeme var çünkü konuda güzelde yapmışlar bozmadan rahatlıkla 4-5 tane oyun çıkar.Helal olsun adamlara

• arkadaşlar bulmacaları çözme olayı sadece soru işaretlerini bulmadan mı ibaret yoksa ek görevler varmı ben hiç rastlamadım böyle görevlere
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

arkadaşlar bulmacaları çözme olayı sadece soru işaretlerini bulmadan mı ibaret yoksa ek görevler varmı ben hiç rastlamadım böyle görevlere

Haritadaki soru işaretlerini bulucaksın hocam
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.