Şimdi Ara

Bataryam şişmiş olabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
83
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi günler. iPhone 5c kullanıyorum. Cihaz 2 yıllık. Son 2-3 haftadır telefonun en sağ kısmına bastırınca içeri hafiften içeri girip geldiğini hissedebiliyorum. Göz ile tasdikleyemedim fakat ses çıkıyor. En sağ üst veya alt tarafa yapınca olmuyor tam ortaya yapınca da olmuyor en sağ kenarın ortasına yapınca oluyor. Aklıma direk bataryanın şişmiş olabilme ihtimali geldi fakat şarjdan 2 yıldır hiç şikayetim olmadı. Çok oyun oynarım ama beni herzaman 1 gün idare eder. Şişmiş olma ihtimali var mı? Yoksa da sorun ne olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olabilir. Bataryalar iPhone 5 serisi cihazların içinde sağ tarafta konumlandırıldığından bastırılan iki yerden farklı sesler çıkıyor olabilir. Dikkat etmekte fayda var. Telefonun garantisi bitse dahi eğer batarya şiştiyse ücretsiz değişim yapılıyordu diye hatırlıyorum. Araştırın derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Edit: En yakın tarih olarak 2014 yılını bulabildim bu konu hakkında ve ücretsiz olarak değişim yapılmış. Bazı kişilerin cihaz bazı kişilerin batarya değişmiş. Şimdi ki sorum ise ben geçen yaz telefonu düşürdüm ve sağ alt köşede ufak hasar var. bir sorun olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HOMRA -- 3 Ağustos 2016; 15:13:40 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.