Şimdi Ara

batarya şişmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
79
Cevap
0
Favori
53.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadşlar 2 3 gündür telefon zırt pırt kapanmaya başlamıştı bataryaya baktığımda hafif şiş olduğunu gördüm.Kapak tam kapanmıyor ve şarj ayarsız oluyor böyleyken. Ben şimdi garentiye mi göndereyim göndersem telefon rootlu unroot ediyimmi bide normal türk romu atmıştım tekrar atmama gerek yoktur heralde değilmi? Unrootu kabul ederlermi yardım ederseniz sevinirim birde telefonun herşeyi orjinal 1 2 gün orj olmayan şarj ile şarj ettim ondan olabilirmi?

• pil dolduğu halde şarjda bırakırsan şişer diye biliyorum. yeni batarya alman gerekecek sanırsam
  • Sanmıyorum çünkü sorun cihazda değil bataryada. bataryanın garantisi varsa karşılar olduğunu sanmıyorum ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

Sanmıyorum çünkü sorun cihazda değil bataryada. bataryanın garantisi varsa karşılar olduğunu sanmıyorum ama
    Eskiden benimde basıma gelmişti, Sony Ericcson T310 (ilk renkli ekranlılardan) telefonu bile bozmustu sonrasında.

Gecen hafta da Arkadasın S 2 si bu sekilde oldu. şikayetciydi surekli durup duruken kapanması ve sarj sıfırlanmasından. (2 yılını doldurmak uzere) Önceleri yazılım atıldıgından batarya calibre edilmesi lazım sanmıstım. Biraz uğrastım ama duzelmedi. Sonra bataryayı cıkardıgımda birde ne göreyim, batarya şişmiş biraz. Garantisi dolmak uzere ama göndereceğini sanmıyorum. Ayrıca bataryaların garanti süresi 1 yıl felan diye hatırlıyorum, bakmak lazım.

Sonradan gittik 10-15 tl lik bataryalardan aldık. Şimdilik sorunsuz kullanıyor. Tavsiyem o bataryalardan 2 tane alıp yedeginizle birlikde kullanmak

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1183

merhaba arkadşlar 2 3 gündür telefon zırt pırt kapanmaya başlamıştı bataryaya baktığımda hafif şiş olduğunu gördüm.Kapak tam kapanmıyor ve şarj ayarsız oluyor böyleyken. Ben şimdi garentiye mi göndereyim göndersem telefon rootlu unroot ediyimmi bide normal türk romu atmıştım tekrar atmama gerek yoktur heralde değilmi? Unrootu kabul ederlermi yardım ederseniz sevinirim birde telefonun herşeyi orjinal 1 2 gün orj olmayan şarj ile şarj ettim ondan olabilirmi?

bence bataryayı yanlış şartlarda kullanmışsınız diyip bahane üretirler garanti dışı derler. bi arkadaşımın başına gelmiş bir olay. tabi siz yinede bir gösterin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali-candan

quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1183

merhaba arkadşlar 2 3 gündür telefon zırt pırt kapanmaya başlamıştı bataryaya baktığımda hafif şiş olduğunu gördüm.Kapak tam kapanmıyor ve şarj ayarsız oluyor böyleyken. Ben şimdi garentiye mi göndereyim göndersem telefon rootlu unroot ediyimmi bide normal türk romu atmıştım tekrar atmama gerek yoktur heralde değilmi? Unrootu kabul ederlermi yardım ederseniz sevinirim birde telefonun herşeyi orjinal 1 2 gün orj olmayan şarj ile şarj ettim ondan olabilirmi?

bence bataryayı yanlış şartlarda kullanmışsınız diyip bahane üretirler garanti dışı derler. bi arkadaşımın başına gelmiş bir olay. tabi siz yinede bir gösterin derim.
    Ben de fiyatı uygun olduğu için Galaxy Nexus'uma yurtdışından imitasyon batarya getirtiyorum. Kapasiteleri fiyatlarına göre gayet iyi. Fakat birkaç ay içerisinde şişiyorlar. Bu durumda kapasitelerinde düşme olmuyor fakat bu şekilde şişkin kullanmak bir risk yaratır mı arkadaşlar ne dersiniz? Bu arada bataryaları kendileri için özel tasarlanan portatif şarj aletleri ile şarj ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

Ben de fiyatı uygun olduğu için Galaxy Nexus'uma yurtdışından imitasyon batarya getirtiyorum. Kapasiteleri fiyatlarına göre gayet iyi. Fakat birkaç ay içerisinde şişiyorlar. Bu durumda kapasitelerinde düşme olmuyor fakat bu şekilde şişkin kullanmak bir risk yaratır mı arkadaşlar ne dersiniz? Bu arada bataryaları kendileri için özel tasarlanan portatif şarj aletleri ile şarj ediyorum.

Alıntıları Göster
    hocam vallahi şişen batarya sorun yaratabilir bence bataryayı değiştirsen iyi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

Bu tür bataryalardan internette zilyon tane var.batarya cep telefonlarında can alıcı noktadır.telefonu üreten §irket haricinde ve kaliteli §irketler haricinde batarya satın almayınız.bu tür adi bataryaların akımları stabil olmayabiliyor,buda sistemi bozabilir ayrıca patlama riskide olabilir.

• quote:

pil dolduğu halde şarjda bırakırsan şişer diye biliyorum. yeni batarya alman gerekecek sanırsam

Yanlış bilgi. Batarya tam dolduktan sonra cihazın sistemi batarya ile şarj cihazı arasındaki bağlantıyı keser. Şişmesinin nedeni farklı üretim hatası.

• quote:

Sanmıyorum çünkü sorun cihazda değil bataryada. bataryanın garantisi varsa karşılar olduğunu sanmıyorum ama

telefonu alırken adam bu telefon garantili diyosa, bu içinden çıkan pili de kapsamalı mantıken. tabi işin gerçeğini bilmiyorum sadece mantıken konuşuyorum.

garantili adı altında satılan bi alet bozulduğunda adam kalkıp bana: "abi telefon garantili ama içindeki bozulan parçanın garantisi yokmuş yav" diyecekse bak sen saçmalığa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XperiaTM

quote:

pil dolduğu halde şarjda bırakırsan şişer diye biliyorum. yeni batarya alman gerekecek sanırsam

Yanlış bilgi. Batarya tam dolduktan sonra cihazın sistemi batarya ile şarj cihazı arasındaki bağlantıyı keser. Şişmesinin nedeni farklı üretim hatası.

yanlış bilgi 2 :)

batarya dolduysa şarj olayını durduran bataryadır kendi otomatik olarak şarjı durdurur telefon bu konuda bir etki göstermez

bu dediğim telefonlarda ve mobil aygıtlarda kullanılan li-ion pillerde geçerlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmaster-mt

quote:

quote:

batarya dolduysa şarj olayını durduran bataryadır kendi otomatik olarak şarjı durdurur telefon bu konuda bir etki göstermez

bu dediğim telefonlarda ve mobil aygıtlarda kullanılan li-ion pillerde geçerlidir.

Her neyse, ben olan olaydan bahsediyorum burada. Sonuç olarak demek istediğim telefon 7/24 şarjda kalsa dahi bataryasının şişmesine neden olmaz.
    Parçalayıp incelediğim kadarıyla, pillerin içinde ufak bir çip oluyor. Eğer görevi batarya yapıyorsa muhtemelen o çipler ile alakalıdır akım kesilmesi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Her neyse, ben olan olaydan bahsediyorum burada. Sonuç olarak demek istediğim telefon 7/24 şarjda kalsa dahi bataryasının şişmesine neden olmaz.
    Parçalayıp incelediğim kadarıyla, pillerin içinde ufak bir çip oluyor. Eğer görevi batarya yapıyorsa muhtemelen o çipler ile alakalıdır akım kesilmesi.

Alıntıları Göster
    S3 için hangi pili önerirsiniz?

• quote:

quote:

quote:

quote:

aynen öyle o chip dediğin devre yapıyor olayı

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

aynen öyle o chip dediğin devre yapıyor olayı

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar, aynı şey benimde başıma geldi samsugung s4 aldım ve 2 ay sonra bataryanın şiştiğini fark ettim. Telefonu GG den ithallat eden bir firma aracılığı ile Delta servis garantisi işe aldım. Servise göndermeye çekiniyorum tele zarar verme ihtimaline karşı. Acaba direk batarya alsam sonuca ulaşabilirmiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Togharma

Arkadaşlar, aynı şey benimde başıma geldi samsugung s4 aldım ve 2 ay sonra bataryanın şiştiğini fark ettim. Telefonu GG den ithallat eden bir firma aracılığı ile Delta servis garantisi işe aldım. Servise göndermeye çekiniyorum tele zarar verme ihtimaline karşı. Acaba direk batarya alsam sonuca ulaşabilirmiyim

Batarya almana g.yok servise gonder hem paran cebinde kalir hemde sorunu tam olarak cozerler

• Togharma T kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Telefonunuza zarar gelmez merak etmeyiniz.Ürünü gönderebilirseniz kontrollerini yapıp,arızalı parça ve parçaları değiştirip size geri gönderebiliriz.Sorun sadece batarya ise sadece batarya değiştirip size gönderimi yapılır.

Saygılarımızla,
    DeltaServis
  • Haci ne garantisi 10-20 tl ver bi batarya al milletin agiz kokusunu cekme

• quote:

Orijinalden alıntı: Togharma

Hocam Merhabalar, şişen batarya ile ilgili delta servis ne yaptı acaba hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Delta Servis

Merhaba,

Telefonunuza zarar gelmez merak etmeyiniz.Ürünü gönderebilirseniz kontrollerini yapıp,arızalı parça ve parçaları değiştirip size geri gönderebiliriz.Sorun sadece batarya ise sadece batarya değiştirip size gönderimi yapılır.

Saygılarımızla,
    DeltaServis

Merhabalar aynı durum başımıza geldi, s4 bataryası şişti ve bu nedenle telefon aniden kapanıyor, aniden şarjı bitiyor veya kilitleniyor. Garantisi Delta Servis, acaba sadece bataryayı mı getirmemiz lazım size. Hemen batarya değişimi olsa olur mu? Malum tonla para verdik telefona ve bataryada sorun olduğu aşikar ve telefonu da kullanmak istiyorum. Saygılar

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.