Şimdi Ara

batarya şişmesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
53.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • galaxy sl kullanıyorum.15 gündür batarya %70 civarlarına geldiğinde ya da güçlü bir uygulama çalışmaya başladıktan bir süre sonra telefon kapanıyor. işin ilginci telefon yarım saat kapalı kalıyor diyelim, sonrasında açtığımda sıfırlanan pilin %40 seviyelerine çıkmış olduğunu görüyorum. telefona dokunmazsam pil kendi kendine artmaya başlıyor. bunun haricinde pil azalırken 3g sürekli kopup yeniden bağlanmaya çalışıyor, bazen telefon sinyali de kayboluyor, gps'te de aynı şekilde kopmalar yaşanıyor. problem yaşayanlardan böyle bir durum ile karşılaşan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: stratox

galaxy sl kullanıyorum.15 gündür batarya %70 civarlarına geldiğinde ya da güçlü bir uygulama çalışmaya başladıktan bir süre sonra telefon kapanıyor. işin ilginci telefon yarım saat kapalı kalıyor diyelim, sonrasında açtığımda sıfırlanan pilin %40 seviyelerine çıkmış olduğunu görüyorum. telefona dokunmazsam pil kendi kendine artmaya başlıyor. bunun haricinde pil azalırken 3g sürekli kopup yeniden bağlanmaya çalışıyor, bazen telefon sinyali de kayboluyor, gps'te de aynı şekilde kopmalar yaşanıyor. problem yaşayanlardan böyle bir durum ile karşılaşan var mı?

yuzde 0 mis gibi ekran beyazliyor titriyor. Bazen de donuyor. Bataryanin omru bitiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: blurskyline

quote:

Orijinalden alıntı: stratox

galaxy sl kullanıyorum.15 gündür batarya %70 civarlarına geldiğinde ya da güçlü bir uygulama çalışmaya başladıktan bir süre sonra telefon kapanıyor. işin ilginci telefon yarım saat kapalı kalıyor diyelim, sonrasında açtığımda sıfırlanan pilin %40 seviyelerine çıkmış olduğunu görüyorum. telefona dokunmazsam pil kendi kendine artmaya başlıyor. bunun haricinde pil azalırken 3g sürekli kopup yeniden bağlanmaya çalışıyor, bazen telefon sinyali de kayboluyor, gps'te de aynı şekilde kopmalar yaşanıyor. problem yaşayanlardan böyle bir durum ile karşılaşan var mı?

yuzde 0 mis gibi ekran beyazliyor titriyor. Bazen de donuyor. Bataryanin omru bitiyor

bataryayı değiştirdim, telefonun tüm problemleri bitti. her şey normal şu an. bir batarya neler yapıyormuş, hayret gerçekten..

• quote:

Orijinalden alıntı: giroh26

bende galaxy wonder var. 1.5 yıldır kullanıyorum, orjinal batarya şişti aynen dediğiniz gibi bende de ara ara kapanmalar, şarjı bi %60 göstermeler sonra şarjın bi anda bitmesi gibi olaylar olmaya başladı bakalım servise gönderelim bayram sonrası ondan sonra ne olursa buraya yazarım.

servise gönderdiniz mi telefonu ?
    bir sonuc alabildiyseniz payşasırsanız sevinirim aynı sorunları bende yasıyorum
    hatta oyun oynarken takılma donma kilitlenme acılıp kapanma ve acılıp kapanmada ısrarcı olup devam etmesi bataryayı sökmeden durdurulamamasi gibi evlere senlik bi sürü sey yasadım ve hala da yasıyorum en son bu batarya olayın tuzu biberi oldu :((
  • fnarsil kullanıcısına yanıt
    biraz geç oldu cevap, ama, evet bataryayı değiştirdiler. bunun için hiçbir ücret ödemedim. yalnız telefonun içindeki herşeyi siliyorlar baştan söyleyeyim, sadece bataryayı almıyolar yani. bataryayı değiştirecekler ama telefonu da alıkoyuyolar. :) @fnarsil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaius Claudius Glaber

merhaba arkadşlar 2 3 gündür telefon zırt pırt kapanmaya başlamıştı bataryaya baktığımda hafif şiş olduğunu gördüm.Kapak tam kapanmıyor ve şarj ayarsız oluyor böyleyken. Ben şimdi garentiye mi göndereyim göndersem telefon rootlu unroot ediyimmi bide normal türk romu atmıştım tekrar atmama gerek yoktur heralde değilmi? Unrootu kabul ederlermi yardım ederseniz sevinirim birde telefonun herşeyi orjinal 1 2 gün orj olmayan şarj ile şarj ettim ondan olabilirmi?

Abi unroot yapman lazım (google amcaya) yoksa garanti gümler haberin olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkish_Union-687

quote:

merhaba arkadşlar 2 3 gündür telefon zırt pırt kapanmaya başlamıştı bataryaya baktığımda hafif şiş olduğunu gördüm.Kapak tam kapanmıyor ve şarj ayarsız oluyor böyleyken. Ben şimdi garentiye mi göndereyim göndersem telefon rootlu unroot ediyimmi bide normal türk romu atmıştım tekrar atmama gerek yoktur heralde değilmi? Unrootu kabul ederlermi yardım ederseniz sevinirim birde telefonun herşeyi orjinal 1 2 gün orj olmayan şarj ile şarj ettim ondan olabilirmi?

Hocam keşke tarihe baksaydınız. Unroot etmedim sadece orjinal rom attım gönderdim kabul ettiler değiştirdiler ve geri yolladılar. Orjinal rom atınca otomatik olarak unroot oluyorsa bilemem ama geldikten sonra tekrar root etmedim ben.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Turkish_Union-687

quote:

Hocam keşke tarihe baksaydınız. Unroot etmedim sadece orjinal rom attım gönderdim kabul ettiler değiştirdiler ve geri yolladılar. Orjinal rom atınca otomatik olarak unroot oluyorsa bilemem ama geldikten sonra tekrar root etmedim ben.

Root olayı ile bi bilgim (fazlaca)yok ama garantiyi bozduğunu bildirmek istemiştim.

• Samsung diyor ki ben bataryaya 2 yıl garanti veriyorum. 2 yıl içinde ömrü falan azalmışsa ücretsiz değişim yapıyorum. Tabi bu laf reklam mı ne derece sözüne duran bir firma orası tartışılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: giroh26

biraz geç oldu cevap, ama, evet bataryayı değiştirdiler. bunun için hiçbir ücret ödemedim. yalnız telefonun içindeki herşeyi siliyorlar baştan söyleyeyim, sadece bataryayı almıyolar yani. bataryayı değiştirecekler ama telefonu da alıkoyuyolar. :) @fnarsil

tesekkur ederım zaman ayırıp cevapladıgınız için.
    bende cihazı garantıye gonderdım ve ucretsiz batarya degişimi yanında sarjia ilgili bi parcayı daha degiştirmişler
    bir haftada value pack yuklu yeni 2.3.6 androıd surumuyle teslım aldım telefonu.
  • Bende s3 mini var, alalı 1 yıl oldu tel 2 saatte kapanmaya başladı.ilk önce fark edemedim bataryanın şiştiğini.İstanbul Avcılar Samsung servisi aradım durumu anlattım. cihazı getirin test edelim dediler. Yalnız batarya kulaklık şarz cihazı, aksesuar sayıldığı için garantiye girmeye bilir dediler. Tabi ben şiştiğini söylememiştim. Yarın götürücem. Değistirmezlerse tüketici hakem heyetine dava açicam. Bakalım hayırlısı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu 1 gün sonra verdiler, garanti kapsamından bataryayı ve şarz cihazını değiştirmişler.

• arkadaslar
    s4 cıhazım var 4-5 aylık yurtdısı urun
    bugun cıhaz kapandı
    bataryasını ılk kez cıkardım bıraz sısme var
    sarj a takmadan acılmadı
    yurtdısı cıhazlarda samsung servıse gotursem degıstırme vs gıbı bır ıslem yapılıyormu bılgısı olan varmı
    ayrıca tavsıye edebılecegınız uygun batarya nereden alabılırım tskler
  • Arkadaşların bilgisine.

Telefonu kulaklik sorunu için biraktim. Bataryayi da yenilediler.

Garanti servisi Sakarya.

• quote:

Orijinalden alıntı: InsideR

arkadaslar
    s4 cıhazım var 4-5 aylık yurtdısı urun
    bugun cıhaz kapandı
    bataryasını ılk kez cıkardım bıraz sısme var
    sarj a takmadan acılmadı
    yurtdısı cıhazlarda samsung servıse gotursem degıstırme vs gıbı bır ıslem yapılıyormu bılgısı olan varmı
    ayrıca tavsıye edebılecegınız uygun batarya nereden alabılırım tskler

Benimki de yurtdışı cihaz ve pil şişti. Sorunu nasil çözdün?

• gıttım bır telefoncudan orjınal batarya aldım 1 senedır sıkıntı yok
  • Kullandığınız bataryanin orjinal olduğuna emin misiniz normal telefonculara pek güven olmuyorda ve nereden temin ettiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleymans -- 18 Mayıs 2015; 20:11:36 >
  • Saçma saçma şeyler okudum 1.si batarya şişmesi üretim hatasındanda kaynaklanabilir ama sen şarjın %100 olduğu halde 30-45 dk fazla şarjda tutuyorsan bataryada sonuçta pilden oluşuyor pil harcama sabitken durmadan doluyor azalan yok ama gelen çok sende tuvalete gitmeden yemek yemeye çalışsana bi sende şişeceksin. 2.si Bataryalar telefon 0 alınıp açılıp ilk 1 veya 2 hafta tam bende bilmiyorum öyle bir süre içinde şişiyor ise garantiye girer geri kalanda girmez sağda solda uğraşmayın alın yeni batarya onu kullanın eğer telefonu çok kullanıyorum diyorsan artık yeni çıktı batarya şarj ediciler modem gibi birşet alırsın ondan şarjın bittikten sonra takarsın kullanırsın ama her zaman olduğu gibi şarjınız %15 in altına inmeden cihazı şarja takmayın o da pillere zamanla zarar verecektir. Bu şarj olayı sadece telefonlarda değil saç kesim makinelerı, sakal-bıyık kesim makineleri ve birçok şatj edilebilir cihazlarda geçerlidir

• InsideR kullanıcısına yanıt
    Orjinal batarya arıyorsan telefonu aldığın bayiden temin et en garantili ve en doğru batatyayıda bayi dışında biyerden alamazsın. Alsan bile yarın birgün telefonda bi sıkıntı olduğunda garanti kapsamında servise telefonu götürdüğünde bataryadan diye kestirip atacak sen ya yaptırıp tıpış tıpış parasını ödeyeceksin yada yeni cihaz alacaksın ki hiç yoktan 1 hafta telefonsuz kalacaksın seçim sende baştan biraz fazla koy kafan rahat olsun derim..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.