Şimdi Ara

batarya şişmesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
53.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    pm
  • syruse kullanıcısına yanıt
    Ben geçen hafta ses tuşları için telefonu servise götürdüm, cihazı önümde tamir ettiler, test ederken pilin eskimiş deyip yenisiyle değiştirdiler. Telefon Optimus Black, servis Mecidiyeköy LG.
  • quote:

Orijinalden alıntı: treabacks

Ben geçen hafta ses tuşları için telefonu servise götürdüm, cihazı önümde tamir ettiler, test ederken pilin eskimiş deyip yenisiyle değiştirdiler. Telefon Optimus Black, servis Mecidiyeköy LG.

Lg servisi bu kadar iyi demek vay bee. Delta Servis nasıl acaba? Mesaj gönderdim ama yanıt vermediler daha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ondan önceki hafta da ekran arada takılıyor diye götürdüm, dokunmatik ekranla ön camı değiştirip verdiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: treabacks

Ondan önceki hafta da ekran arada takılıyor diye götürdüm, dokunmatik ekranla ön camı değiştirip verdiler

Hay maşallah şaşırdım açıkçası bu kadar iyi servis olmasına

Merhaba,

Telefonun gelmesi gerekiyor batarya ile beraber.Seri numarası kaydını almamız gerekiyor.Kendiniz getireceksiniz siz beklerken değiştirilip teslim edilir.

Saygılarımızla,
    DeltaServis
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delta Servis

Merhaba,

Telefonun gelmesi gerekiyor batarya ile beraber.Seri numarası kaydını almamız gerekiyor.Kendiniz getireceksiniz siz beklerken değiştirilip teslim edilir.

Saygılarımızla,
    DeltaServis

Teşekkür ederim yanıtınız için

• Benim cihaz promtec garantiliymiş. Aksaray'da promtec mobile gittim. Sağolsunlar yetkili Rolin Bey cihazın bataryasını değiştirdi ve 3dakikada işimiz bitti. Hizmetten memnun kaldık. Paylaşmak istedim

• Delta Servis garantisinin diğer resmi garanti firmalarından hiçbir farkı yok emin olabilirsiniz. en profesyonel çalışan ithalatçı firma garantisi diyebilirim. benim s3 ün kasası çatlamıştı gönderdim değişti geri gönderdiler çok kısa sürede git gel 4-5 gün ancak sürdü üstelik haftasonu dahil.
  • Liİon pilllerdeherhangi bir anormallik oluşursa kesinlikle kullanmayın. Şarja takmayın. Allah korusun yangın, yaralanma ihtimalli kazalara yol açmanız işten bile değildir.

https://www.google.com.tr/search?q=li+ion+pil+patlamas%C4%B1&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&gws_rd=cr&ei=Nt9XUvSOB8nL4ATAjoDYBg
  • Ayni durum benim s4 telefonumda da var. Kronik bir ariza bu galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: hakansol

Ayni durum benim s4 telefonumda da var. Kronik bir ariza bu galiba

Fabrikasyon hatası olabilir. Ancak 1-2 yıllık pillerde normal bir durum. Servise verin en geç 2 günde değiştiriyorlar bataryayı.
  • Benim s4 ünde 3 gündür kapanmaya başladı. tekrar açtığımda batarya %0 diyor. Tam bayram üstüne denk geldik yarın servis açıksa götürücem telefonu. Sanırım bu bataryalar da genel bir sorun var. Gerçi yeni takacakları batarya da aynı problem olmayacağı ne mağlum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan45manisa -- 14 Ekim 2013; 0:20:42 >
  • Arkadaşlar benim Galaxy s4'te de son 2 haftadır aynı durum var, telefonun şarjı % 30larda veya % 20'lerde
    iken kendiliğinden kapanıyor tekrar açılıyo batarya % 0 diyor ve tekrar kapanıyor çıldırmak üzereydim iki
    haftadır. Taa ki dün bataryayı çıkardığımda bataryanın resmen şişmiş olduğunu gördüm. Hemen Ankara
    Maltepe'deki samsung servis merkezini aradım kullanıp kullanmamam konusunda bişey söylemediler teknik servis
    bilir bunu dediler bayram tatili dolayısıyla ankarada değilim ankaraya gidince yapacağım ilk iş samsung servis
    merkezinin yolunu tutmak, bu arada cihazım samsung Türkiye garantili...
  • İlker Yıldız kullanıcısına yanıt
    Aynı durumdayız hocam. Servisi aradım bayram tatiline girdik bayram dan sonra gelseniz daha iyi olur dediler. Bende bayram üstü telefonsuz kalmayım dedim. Bayram dan sonra ilk işim servise gitmek.
  • O deilde benim en gıcık kaptığım bir şeydir yeni aldığım bir ürünü garantiye yollamaak.
    Umarım hemen değişim yaparlar bataryayı yoksa batarya için telefon bi kaç hafta serviste
    kalırsa ben deli olurum, elimde yedek bi Nokia 101 var Allah'tan :)))
  • Şu anda çıldırmak üzereyim :) sinirden gülüyorum bu karakteri bozuk telefon şarjı %62'de iken
    kapandı tekrar açıldı %1 diyo şarj tekrar kapandı ve şimdi açılmıyor illa şarja tkacam
    işin ilginç kısmı telefonu orjinal şarj aleti ile şarj ediorum ve 1 saatten daha erken bir sürede
    şarjını dolduruyo ama 1 saatte tekrar şarjı bitiyo kapanıyo hatta bitmiyo böyle %50'lerde gezinirken
    pattt diye kapanıyo şarj %0 diyo !!!!!

• merhaba dostum,
    Aynı olay benim başıma da geldi. Batarya pert. Sebebi şu: telefonumu gece yatmadan önce şarja takıyordum şarjı %57 lerde olmasına rağmen. Kalktıgımda, artık kaçta kalkarsam, telefonu çıkarıyordum şarjdan. Ve bunu çok tekrar ediyordum. En sonunda batarya şişti. Kime sorsam "telefonun şarjda cok kaldıgı içindir" cevabını alıyorum. Dün gittim bir tane sahte batarya aldım. Onda da kapanma sorunu yok ama sarj cok cabuk doluyor diyor. Fakat %80lerde falan. İlker yıldız -> Senin sorununun birebir aynısı bende de oldu dostum. Tıpkı aynısı. Tek çare batarya değişmek.. ama sana uyarım telefonu sakın daha o batarya ile calıştırma. Telefona da zarar verebilir.
  • d.nowitzki D kullanıcısına yanıt
    Ama mecburen bayram tatilindeyim memleketimdeyim ve buna istinaden telefonu kullanmak zorundayım.
    başka telefonum yok, olmazsa ufak tefek 40 50 liralık bi telefon alıp kullancam valla napiyim daha 15 gün
    memleketimde kalcam çünkü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: d.nowitzki

merhaba dostum,
    Aynı olay benim başıma da geldi. Batarya pert. Sebebi şu: telefonumu gece yatmadan önce şarja takıyordum şarjı %57 lerde olmasına rağmen. Kalktıgımda, artık kaçta kalkarsam, telefonu çıkarıyordum şarjdan. Ve bunu çok tekrar ediyordum. En sonunda batarya şişti. Kime sorsam "telefonun şarjda cok kaldıgı içindir" cevabını alıyorum. Dün gittim bir tane sahte batarya aldım. Onda da kapanma sorunu yok ama sarj cok cabuk doluyor diyor. Fakat %80lerde falan. İlker yıldız -> Senin sorununun birebir aynısı bende de oldu dostum. Tıpkı aynısı. Tek çare batarya değişmek.. ama sana uyarım telefonu sakın daha o batarya ile calıştırma. Telefona da zarar verebilir.

S.a dostum dediğin doğru uzun süre şarj batarya şişirme ihtimali olabilir. Benim daha önce kullandığım nokia c6-01 telefonum vardı. Şarjı kaç olursa olsun yada kaç saat şarj da kalırsa kalsın şarjı dolduğu anda elektirik aksamını keserdi. 1,5 -2 yıl kadar kullandım batarya şarj konusunda hiç sıkıntı yaşamadım. S4 aldım 2 ayda batarya aynı sizlerin bahsettiiği gibi benim de batarya şişmesi oldu. Samsung un batarya ünitelerin de veya telefonun şarj etme mekanizmasın da bir sorun olduğunu düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.