Şimdi Ara

BAŞLARIM LAN BÖYLE HAYATA (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
8
Favori
45.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
287 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aileden varlıklı doğmadıysanız bu ülkede rahat bir hayat yaşamanız çok zor. Acı ama gerçek bu.
  • omerkale O kullanıcısına yanıt
    “Dünya, herkesi doyuracak kadar kaynağa sahiptir. Ama herkesin açgözlülüğünü doyuracak kadarına değil.” Gandhi

    “bize şükretmeyi öğrettiler” i size kim öğrettiyse gidin mutlu olmayı ondan öğrenin. Klon gibi türediniz fışkırdınız her yerden sözde akılcısınız realistsiniz ama gram özgünlüğünüz yok.

    Şükürcülük şudur üstadım bütün öğretilerde de bu böyledir çok olan az olana verir bu bir şükürdür ve dünyada senden daha az şeylere sahip olanlar varsa şükredersin ve yardım edersin.

    Her yozlaşan şey gibi bunda da yardım unutulmuş ama şükür kalmıştır bu haliyle bile kimseye zararı yoktur aynı zamanda yararı da yoktur.

    Ancak gün gelir iş doğrusuna dönerse Gandhi’nin dediği gibi dünya kaynakları herkese yeter ancaaak senin kafandakilerin açgözlülüğüne bin dünya yetmez. Ne yaptın da ne istiyorsun ki bu dünyadan?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yanlız ben orda şükretmeyi öğretmediler dedim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • . BAŞLARIM LAN BÖYLE HAYATA



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerkale -- 17 Eylül 2019; 21:45:56 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Direk Ortadoğu'da olsaydık ne güzel kaçar giderdik avrupaya.. şimdi almazlar bizi ne olduğumuz belli değil..
  • Afrikada sıcak bir çorba niye içemiyorum, kuru ekmek olsa da yesem yada tertermiz bir su içmeyi ben haketmiyormuyum diyen insanlar da var.
  • konu tutmus amerikadaki camarosu olan kuzenime slm
  • Zodion Z kullanıcısına yanıt
    Sana söylemiş miydim bilmiyorum ama bu tür başlıkları görünce Craig'i haklı buluyorum.

  • bunu adı low level hayat müziği bile var
  • omerkale O kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma son zamanlarda bu copy-paste tayfayla boğuşmaktan senin yazdığını da benzetip yükselmişim öyle. Yalnız olaylara böyle yaklaşırken dikkatli ol bu elemanlara denk gelirsen yorarlar seni ne olduysa bu deizm türedikten sonra oldu cüretleri cesaretleri çoğaldı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olsun, bana aşk dolu geçen yıllarım yeter - Zeki Müren

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir gun siddetli yagan yagmurun altinda sirilsiklam islanmis agac altinda bekleyen ustu basi perisan birine denk geldim. Evsiz ve kimsesizdi. İssiz gucsuz bes parasiz yemek yiyecek parasi olmayan biriydi.
    Eve buyur ettim sicak havlu ve bir tas corba koydum onune,
    Baglantilarimla birkac is gorusmesine gonderdim,
    Kendi duzenini kurmaya basladi,
    Ev tuttu,
    Evini dosedi,
    Laptop, oled tv, konfor vs hayati duzene girmisti. Derken ardina ev araba... Yillar yillsr gecmis ve bir gun yine karsilasmistik onunla...
    Nasilsin mutlumusun hocam dedigimde,
    Yok be abi en mutlu oldugum an uzerime verdigin sicak havlu ve o bir tas corbaydi. Onun mutlulugunu yillar icinde hic bi seyde yakalayamadim. Dedi.
    Anonim. Anlayana.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malesef o dediklerinin hic birini yapamayacaksin. Çok üzgünüm. Hep bu sorunu yaşayacaksin. Çünkü benden aynı durumdayım. 20 li yaslardan beri hep bunlari düşünürüm. Uzerine bi 20 sene daha geçti ve değişen tek şey herşeyin daha kötüye gittiği. Üzgünüm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Coğrafya Kaderdir..
  • Strateji oyununda halka az yemek verince ( temel ihtiyaçlar) halkın mutluluğu azalıyor işi bırakıyorlar (muhtemelen forum donanımda konu açmaya gidiyorlardı). Kaynak olmadığı halde ev yapıp nüfus pompalayınca da ülke çöküyordu. Şehir büyük ise şehir meydanları, yeterli hastahane, okul, yeşil alan,sanayi vs. yapınca mutluluk puanı artıyordu. Belediye başkanlarına tavsiye ediyorum. Bizi şu oyunlara göre yönetseler yeter.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pakaji kullanıcısına yanıt
    sen çok biliyosun.

    konu sahibi sen de ağlama kardeşim biraz mücadele et

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu fava ekledim + üste çıkardım çok haklısın. çok yanlış zaman'da ve yanlış yerde doğduk şimdi Amerika dicem kızıcaklar ama napayım havası suyu - yiyeceğinden içeceğine denizine kadar harika bi ülke insanları bizim gibi kıt - dar görüşlü baskıcı değil tabi hristiyan - putperest koyu dinci aileleri saymazsak sokakta kızın elini tut , dudağını öp - lgbt örgütüne katıl - destekle onlardan biri ol kimse karışamaz özel hakkına tek kötü yanı polis sistemi çok acımasız dediklerini yapma hemen copları silahları çıkartıp bam diye vuruyolar adamı siyahi'sinden - beyaz albino hastalarına kadar
  • Genc yasta calismak yerine eglenmeyi para ezmeyi dusunuyorsan fakir olecen orasi kesin. 31 yasindayim hala kendimi gelistiriyorum ve yetmiyor. iyi ki ailem zengin degilmis ne yaparsam kendime diye bir hayat felsefesi izlemisim.donup geriye baktigimda 3 5 senede gelecegimi garantiye alicak kadar cok calismisim. uzun vadede plan yap cok calis sonra git parani ez. parani ezecek zaman bulamiyorsan dogru yoldasin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamdır reis sıkıntı yok 👍

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Milyonlarca asgari ücretli, sömürülen işçi sınıfı çalışmıyoruz lan bu paralara dese, sistem kökten değişir de. Bunu yapabilecek kadar örgütlü ve cesaretli değil insanlar. Aslında sayıca fazla olan onlar, güçlü olan onlar. Ama güçlerinin farkında değiller, köle olmuşlar. Dünya teknoloji alanında büyük gelişmeler gösteriyor. Yakında binlerce kişinin çalıştığı fabrikada yapay zekaya sahip robotlar çalışacak. Fabrikayı birkaç kişi idare edebilecek. Birkaç yazılımcı ,birkaç operatör. Onlar da insan müdahalesinin gerekli olduğu durumlar hariç sadece kontrol amaçlı orada olacaklar. Robotlar zifiri karanlıkta çalışabilecekler. Dolayısıyla elektrik gideri azalacak. Muhasebe işlemleri yapay zekaya bağlanacak. Muhasebeciye gerek kalmayacak. Mal yüklenirken irsaliyesi, faturası e-fatura, e-irsaliye olarak kesilip anında muhasebeleştirilecek. Alıcı da aynı şekilde faturayı teslim aldığı anda muhasebe kaydı otomatik gerçekleşecek. Yapay zekalı robotlar ile işçi yemek gideri yok, iş kazası yok, tazminat yok,sorumluluk yok, izin yok, 7/24 365 gün kesintisiz çalışma. Dünya bu aşamaya geldiği zaman bu kadar insan ne yapacak ben onu düşünüyorum. İşte bu yüzden dünyayı yöneten akıl. Dünya'nın nüfusunun azalmasını istiyor. Bu yüzden bilinçli olarak gıda terörü yaratılarak. İnsanlar kanser hastası ediliyor, kısırlaştırılıyor. Sırf dünya nüfusu düşsün diye 3.Dünya savaşı bile yaratılabilir. Olası bir 3.Dünya savaşında 1 Milyar insanın öleceği konuşuluyor.
    Fütüristlere göre ileride para diye bir şey kalmayacak. Çünkü insanlar çalışmak zorunda kalmayacak. Her şey yapay zekalı robotlar tarafından üretilecek. Kapitalist sistem çökmeye mahkum. Her sistem doğuyor, büyüyor ve yok oluyor. Yerine yenisi gelecek. Bunun için dünyanın nüfusunun azalması lazım.
    Bu dediğim teknolojiye batı daha önce geçeceğinden. Afrika ve bazı orta doğu ülkeleri çağı yakalayamayıp, geri kalmışlıklarından dolayı sürünmeye devam edecekler. Din diye bir şey bile ortadan yok olabilir. Sadece orta doğu coğrafyasında birkaç milyon inanan kalabilir.




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.