Şimdi Ara

Başlangıç İçin Chopper Motor Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
10.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayatımda hiç motosiklet kullanmadım. Başlangıç için zor biliyorum ama chopper motosikletler dışındakiler gözüme çok itici görünüyor. Max bütçem 8 bin lira maalesef. Önerilerinizi bekliyorum koca yürekli insanlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Başlangıç İçin Chopper Motor Önerileri

Chopper motorlar, havalı görünümü ve rahat sürüş deneyimiyle popüler araçlardır. İster yeni başlıyor olun ister deneyimli bir sürücü olun, doğru chopper motoru seçmek önemlidir. İşte başlangıç seviyesi için bazı öneriler:

• Honda Rebel 125cc: Başlangıç için ideal olan küçük ve hafif bir chopper motordur. 125cc motoru yeni sürücüler için yönetilebilir güç sağlar.
    • Royal Enfield Classic 350: Klasik bir chopper görünümüne sahip, güvenilir ve sağlam bir motordur. 350cc motoru yeni başlayanlar için yeterli güç sunar.
    • Kawasaki Vulcan S 650: Daha büyük bir chopper motoru arayanlar için iyi bir seçimdir. 650cc motoru güçlüdür ancak yeni sürücüler için yönetilebilirdir.
    • Suzuki Boulevard M50: Rahat bir sürüş deneyimi sunan, geniş ve alçak bir chopper motordur. 805cc motoru yeni başlayanlar için biraz güçlü olabilir, ancak deneyimli sürücüler için uygundur.

250cc chopper motorlar da başlangıç için düşünülebilir. Ancak, daha az güçlüdürler ve otoyol sürüşü için uygun olmayabilirler.

Chopper motor seçerken konfor, güç ve stil tercihlerinizi göz önünde bulundurmanız önemlidir. Başlangıç seviyesi için 125cc veya 250cc motorlar önerilirken, daha deneyimli sürücüler daha büyük motorları tercih edebilirler.

Doğru chopper motoru ile heyecan verici ve keyifli bir sürüş deneyiminin tadını çıkarabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Falcon freedom çok hoş ama bütçemi aşıyor maalesef

• hocam selamlar bende 10 k ya chopper bakıyorum , şuanki baktığım modeller , regal raptor 150lik modeli ve superlight 200

Falcon biraz çelimsiz duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: HümanistAdam

hocam selamlar bende 10 k ya chopper bakıyorum , şuanki baktığım modeller , regal raptor 150lik modeli ve superlight 200

Selamlar hocam
    Yazdığınız modeller de hoş.
    Daha ucuz olan mondial mct 250, JL 250-5, KeewaySuper Light 150 modelleri hakkında bir bilginiz var mı?
  • quote:

hocam selamlar bende 10 k ya chopper bakıyorum , şuanki baktığım modeller , regal raptor 150lik modeli ve superlight 200

Arkadaşım sl 200 kullandı hiç memnun değildi 100 ün üstüne zor çıkıyor çıktığında da ceza yemişti gerçi o ayrı komikti
  • hocam o modellerden keeway i araştırmıştım , onda da titreşimi epey bol olduğunu biliyorum. Ancak ben o modelleri alacak olsaydım yaşlarından dolayı biraz korkardım

• Mart Kedisi kullanıcısına yanıt
    hocam benim ilk motorum olacak o yüzden çok hızlı birşey istemiyorum, sl200 düz yolda max 110 yapıyormuş . Benim için tın tın 90 sabit gitsin yeterli . 100 le ceza yemesi de trajikomik olmuş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hocam o modellerden keeway i araştırmıştım , onda da titreşimi epey bol olduğunu biliyorum. Ancak ben o modelleri alacak olsaydım yaşlarından dolayı biraz korkardım
    Hocam keşke bütçem olsa da yaşa takılsam

Sizin bütçe nedir

• quote:

hocam benim ilk motorum olacak o yüzden çok hızlı birşey istemiyorum, sl200 düz yolda max 110 yapıyormuş . Benim için tın tın 90 sabit gitsin yeterli . 100 le ceza yemesi de trajikomik olmuş
    Hocam benim de ilk motorum olacak ama artçılıktan baya trafik tecrübem var bana kalırsa trafikte yavaş olmak hızlı olmak kadar kötü. Yavaş olunca sollamaya kalkamıyorsun sağdan tırın tırın gideyim desen bu sefer arabalar sıkıştırıyor daha uzar gider..
  • 150cc çinli bir cruiser ile motora başlamış biri olarak şunu söyleyebilirim. seyir hızı max 80km/h olur, bunun üzeri eziyet olur titreşimden elin ayağın uyuşur.

mct 250, JL 250-5, Keeway SuperLight 150 modelleri söylemişsin, aynı dönemin motorları bunlar

mct ye bulaşma sakın çok sorunludur. sorunun ne olduğunu bulamaz çıldırırsın

JL 250-5 sağı solu kurcalanmamış, paslanmamış olanını bulursan belki alınabilir

Keeway SuperLight 150 - 200 alınabilecek bir model.

bütçeni arttırabilirsen eğer 250cc daha güçlü motorlara bak derim. Şubat ayında GV250 efi motorumu 10bin e satmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: izzmarit

150cc çinli bir cruiser ile motora başlamış biri olarak şunu söyleyebilirim. seyir hızı max 80km/h olur, bunun üzeri eziyet olur titreşimden elin ayağın uyuşur.

mct 250, JL 250-5, Keeway SuperLight 150 modelleri söylemişsin, aynı dönemin motorları bunlar

mct ye bulaşma sakın çok sorunludur. sorunun ne olduğunu bulamaz çıldırırsın

JL 250-5 sağı solu kurcalanmamış, paslanmamış olanını bulursan belki alınabilir

Keeway SuperLight 150 - 200 alınabilecek bir model.

bütçeni arttırabilirsen eğer 250cc daha güçlü motorlara bak derim. Şubat ayında GV250 efi motorumu 10bin e satmıştım.
    Bilgilendirme için teşekkürler hocam
    Bütçe yetmediği için seneye bıraktım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3BDE25B43

Bilgilendirme için teşekkürler hocam
    Bütçe yetmediği için seneye bıraktım.

Alıntıları Göster
    Seneye de yetmeyecek.

Bu fiyat bandında mantıklı olan sadece Hyosung GV250 veya Daelim Daystar 250.

Uzun uzun yazacaktım ama özeti Türkiye şartlarında cruiser eziyettir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derp

Seneye de yetmeyecek.

Bu fiyat bandında mantıklı olan sadece Hyosung GV250 veya Daelim Daystar 250.

Uzun uzun yazacaktım ama özeti Türkiye şartlarında cruiser eziyettir.

Alıntıları Göster
    İlla chopper olması şart değil aslında
    6-7-8 bine Honda CBR tarzı bir motor olsa da fena olmazdı ama öğrenci olduğum için bütçe çok düşük biliyorum

• Kuba Xboss 50cc alıp yükseltip biraz modifikasyonla cafe racer olarak kullanabilirsiniz bende motor arayışı içerisindeyim.

• 8 e motor yok maalesef. Biraz daha erteleyin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 6 aydir bakiyorum fiyatlar surekli artiyor arkadaslar bekledigimiz hergun bize zarar sanirim ben de chopper istiyordum ama sonradan mondial 150 sentor da karar kildim sizlerde bir bakin isterseniz cok ilan yok malum sitede ama mini chopper gibi hosuma gitti kullanmış birileri varsa bilgilendirirse guzel olur

• Hocam sen bu konuyu açtığında 8 e olan motor 9 oldu her geçen gün aleyhinize. Vultureye bakmanızı öneririm.
  • Aynı senin gibi bir arkadaşıma regal raptor 150 aldık, öğrendi tın tın takılıyor

• Bende tam konu acacaktim ama acilmia. Benim butcem 10 12 civari ve 250lik olablara bakiyorum. Benimde derdim asiri hiz degil. Konforu ve motor egzoz sesi guzel olsun birde ikide bir problem cikartmasin yeter. Ne alinabilir acaba

• https://www.arabam.com/blog/haberler/falcon-freedom-250-cc-fiyati-uygun-chopper/ Falcon hakkında iyi bir yazı detaylı Bilgi verilmiş tavsiye ederim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.