Şimdi Ara

Başlangıç İçin Chopper Motor Önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
10.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • üniversiteye geçince alırım diye para biriktiriyordum 4 yıl geçti üni bitti alamadık 😅

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fiyat performans olarak ilgi çekici hoş gözüküyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Furkan Emir F kullanıcısına yanıt
    kesinlikle başlangıç için tavsiye edilebilecek br model

• Furkan Emir F kullanıcısına yanıt
    Benim ikinci motosikletimdi bu duygulandım...

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkan Emir

https://www.arabam.com/blog/haberler/falcon-freedom-250-cc-fiyati-uygun-chopper/ Falcon hakkında iyi bir yazı detaylı Bilgi verilmiş tavsiye ederim
    Furkan bey 168 boy ile kullanılır mı kısa boylular sıkıntı yaşayabilir demişler

• quote:

Orijinalden alıntı: hasancann33

Benim ikinci motosikletimdi bu duygulandım...
    Hasan bey ilk kullanım için uygun bir motosiklet olabilir mi

168 170 boyundayım kullanmam zor olur mu

Bu fiyat aralığında başka bir öneriniz olur mu teşekkürler şimdiden

• cruiser segmenti maalesef ülkemizde bitirldi.yeni başlayanlar için alternatifler her geçen sene azalıyor ve fiyatlarda artıyor.

benim tavsiyem sl200 olacakdır.başlangıç için iyi bir model.herkes hızdan titreşimden bahsetmiş ancak 200 cc bir motorda 110-120 km yapar yapmaz durumu vardır.şehir içi için en ideal motordur.12 lt deposuyla 400 km şehiriçi yapabilirsiniz.parçası bulunuritamirleri kolaydır.küba modeli olduğu için başka küba modellerinin mekanik parçalarının bazılarıda uymaktadır. sl 150 cc motorlara ise hiç girmeyin,onların balansörü olmadığı için titreşimi çok fazladır ve her zaman sl200 motoru ile yanlış kıyaslamaya girmiştir oysaki, sl200 motorlarında balansör vardır ve titreşimi çok azdır.(harleyden bile)

hyosung gv250 ye gelince;
    artık gv250 üretilmiyor,2 yıl önce üretimi korede bitirldi ve yedek parça sorunu hyosunga inanılmaz boyutta.tabiri caizse alanın elinde kalır.iyi bir motor aslında gv250 ama servis ve yedek parça sorunu bu motoru ülkemizde bitirdi.

falcon freedom ise parça kalitesi çok çok kötü bir motor,her ay bir parçası ya kırılıyor ya dökülüyor.sl200 daha iyi alternatifdir.

• Ben 20 gun once rks cruiser 250 modelini aldim. Ufak tefej isleri vardi ve bayasini bitirdim. Ve bana maksimum 12500 mal olmus olacak ve gayet memnunum . Seneye bahar aylarinda bu motor en az 20yi gorecek cunku piyasa uçuşa geçiyor

• var mı beyler etrafınızda daytona 250 350 satan veya lifan 250b olur

• Bisan roadstar ya da lifan 250 arıyorum ben de. Bunlarda kronik sorun ve ya alırken kesin dikkat etmem gereken şeyler nelerdir

• Bütçem 15-20 bin TL arası .
    Bisan / lifan v 250 motor düşünüyorum.
    Bugün arkadaşım aklıma Hyosung gv250 leri soktu biraz çekindiğim bir modeldi.
    %90 Antalya içi kullanacam ve ilk motorum olacak. Hyo larda heryerde bahsedilen parça,servis sorunu abartılıyor mu.
    Öğrenci olduğum için büyük masraf altına girmeden beni Max 3,5 4 yıl götürsün yeterli kafasındayım
    biraz da yılda birkaç defa mersin Muğla İzmir yaparım anca daha uzun yola da gitmem zaten.
    Piyasa sürekli yükseliyor 1 ay içerisinde almayı planlıyorum.
    Bisan roadstar ,lifan lf250b , Hyosung gv250 hakkında görüşleriniz önerileriniz neler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet sah -- 31 Ekim 2020; 23:4:35 >
  • Regal önermem biraz ustalık öğretir
    Gv250 öneririm arkadaşımda var başlangıç crusier çok baktım araştırdım en iyisi en düzgünü gv bence ama yedek parça biraz dert ha diyince bulunmuyor ama bulunuyor bir şekil
  • Konuyu açtığımda 10 bin liralık motorlar şimdi olmuş 20 bin. Seveyim böyle işi.

• kuba superlight 150 poblemli bir makian 200 daha mantıklı

bende falcon freedom ile başladım bütçeyi yükseltip alabilirsen tavsiyem falcon kubada dengi bir makina çinler parça ucuz az yakar sorun çıkarır ama 100liraya çözersin max öyle söyliyim :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.