Şimdi Ara

Başlamayı Düşünüyorum. Yardım Lütfen.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Öncelikle kendimi kısaca tanıtayım. 179-180 cm boyundayım. Kilomu tam bilmiyorum ama 65-70 kg arası. Sanırım ektomorf denilen vücut yapısına sahibim. Kas olarak çok az. Uzun kemikli. 23 yaşındayım ve imzamda görüldüğü üzere Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen'im. Küçük bir ilçede çalışıyorum ve burada şansıma bir salon var. Salonu beden eğitimi öğretmeni birisi çalıştırıyormuş. Askerliği 2015'e kadar erteledim ve o zamana kadar çalışmak istiyorum.

Biraz göbek var, yukarıda da belirttiğim gibi kas kütlem çok düşük. Biraz göbeği olan ektomorf birisiyim yani :)

Sizlerden yeni başlayan bir ektomorfa program, beslenme ve çalışma hakkında yardım etmenizi istiyorum. Özellikle hangi günler hangi çalışmaları yapayım ve nelere dikkat edeyim konusu çok önemli.

• Bu arada belirtmek istiyorum. Spor salonuna gittim. Alet isimlerini pek bilmesem de, dumbell, koşu bantları, sehpa(sanırım mekik için ya da yatıp dumbell kaldırılıyor), kendine doğru ipi çektiği bir alet ve bir kaç tanımlayamadığım alet vardı. Biraz havasız geldi ama sıkıntı yok, eğer çalışınca oluyorsa bir şekilde yapılır. En azından başlayıp, yapıp yapmayacağımı görmek istiyorum. Nasıl bir programla başlamam gerekiyor o konu çok önemli işte. Yardımlarınızı bekliyorum. Özellikle tecrübeli arkadaşlar ve ektomorf vucüt tipine sahip arkadaşlar.
  • Bende bu iste yeniyim ama bildigim ve dikkat edilmesi gerektiginden emin oldugum bir sey var o da; hareketleri tam yapmak (dambil hareketlerinde kolu tam acmak gibi) ve kaslarin iyilesmesi icin 1 gun ara ile calismak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam tabiki yapabilirsiniz. En önemli konu istikrar. Zaten alıştıktan sonra bırakmak istemiyor insan Askere gidene kadar sağlam bir altyapı oluşturmuş olursunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. Bir de program konusunda bir şey söyleyen olsa tam olacak

• Buradan kimse size kafasına göre program veremez, salondaki hoca verir. Danışacaksınız yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.