Şimdi Ara

Arkadaşlar 25 yaşındayım gelişemiyorum lütfen yardım (çözüm intihar mı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
3
Favori
1.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2.5 yıllık bir ilişkim bitti 5 aydır etkisinden çıkamıyorum yapım itibari ile toksik bir insanım ağzımdan kelimeler zor dökülüyor. Espri mizah yeteneğim hiç yok. Başım çatlıyor geceleri uyuyamıyorum bir şey öğrenmek istediğimde zorlanıyorum. Ne kitap okudum ne bir film ne bir dizi hiçbir konu hakkında kendimi geliştiremediği. Algı problemim var köyde yaşıyorum çok cahil bir insanım bu problemi nasıl aşarım arkadaşlar konu ciddi. Aileme insanlaea bir şey katamıyorum hayırsız evlat oldum çıktım. İnsanlar bana cahil boş bir insanım diye tiksinerek bakıyor artık nereden başlamalıyım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Köyde kızı nasıl buldun dayıcım

• Ben böyle hayatn taaa validesini uzaya yolliyim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hacım kızla üniversite zamanı tanıştık fakat onu üzdüm şimdi ne yapsam ne etsem de bir kızın banaa bakabileceğini düşünmüyorum. Annemle babamı ileride tek başıma toprağa verip kendimde neslimi devam ettiremeyecekmişim gibi hissediyorum. Çünkü bu yaşıma kadar tek başarım onu bulabilmekti fakat şimdi neyin nasıl olacağı hakkında 0ım çürüyüp gitmek bir an önce ölmek istiyorum.

• birşeydanışacam B kullanıcısına yanıt

Aynen knk sosyal ortamım yok mizah yeteneğim 0 inananlara bir şey de katmıyorum kızlarla konuşmaktan çekiniyorum özgüvenim iyice diplerde insanlara da iyi gelmiyorum.

• En iyi yaptığın şey nedir dostum?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zamanla geçer, şuan yapabilceğin en iyi şey zamanını bomboş harcamak. Sonra ne yapıyorum ben ya diyip kendini boostlayıp hayata geri döneceksin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Abi bu forumda ki neden herkes intihar etmek istiyor ya! Arkadaşlar hayatlarınızda ki sorunlarınız dan intihar ederek kaçamazsınız. İntihar bir çözüm yada kaçış yolu değildir. Lütfen bu tür dusunceler den uzaklasin

• Kişisel gelişim kitapları okumalısın. Kitapları ise, hangilerini okuyacağını (Seni çekeceğini) belirleyerek kendin seçmelisin.

• Moueson kullanıcısına yanıt

Çözüm bence

• İntihar etmek neyi çözüyor. Yaşamına son veriyorsun

Mutsuzluğun ve yalnızlığın dibindeyken yaşamanın manası da yok.

• Bence hayat her şeye rağmen yaşamaya değer. Kendinize bir amaç bulun ve o amaç için uğraş verin . Sürekli kendinize acımak ve isyan etmek size hiç bir şey katmaz. Bu arada intihar etme düşünceleri aklınız dan geçiyorsa bir psikologa da görünün . Sizi intihara yönelten asıl duygu , olay ne önemli olan bu

Başarılı ve çalışkan bir öğrenciyim. Ancak amaçlar hedefler hepsi anlamını yitirdi. Hiçbir şey yapasım yok, yaşamaya değer bir şeyler bulamıyorum üstüne üstlük yapayalnızım. Psikiyatri uzmanına gidiyorum zaten.

• sahte?

• Henry Rollins kullanıcısına yanıt

Şuan zaten o kafadayım ama hayata dair bakış açım öldü mesela bir tuz neye iyi gelir bir yemek ne kadar derecede pişer dışaşrıda bir eşya neye yarar nasıl kullanılır vb.bunlarır bilmiyorum ailem beni sadece doğup büyütmek amaçlı doğurmuş resmen bir şey öğretmeden bu yaşıma kadar geldim onlarla daa kızmıyorum onlar da böyle yetişmiş çünkü.

• Kendine bir vosvos al.. ;)

• piluthh P kullanıcısına yanıt

Uyumak internette araştırma yapmak vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spinazola -- 4 Eylül 2024; 8:22:2 >
  • Toyota SUPRA kullanıcısına yanıt

Vosvos çözümmü

• Kendiniz yenseniz daha iyi olur. Psikiyatri para karşılığında derdinizi dinliyor yani sizden para alarak derdinizi ona anlatmanıza izin veriyor. Sorunlarınızı şahsi meselelerinizi anlatıyorsunuz her gidiş için ücret çıkarıyor bu ne kadar samimi. İnsan rahat edemez böyle ortamda

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.