Baskı balata komple setini kaça buldunuz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Baskı Balata Değişimi, Soru? (6. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: LıncHem ithalleri var hem yerlileri. djital ekran analog ekran gunduz ledli gunduz ledsiz yerli ve yuksek yayli ithal alcak yayli stepne altta ustte diye farklari vardi.
Valla bilmiyordum ilk kez sizden öğrendim. Hatta aracı aldıktan 1 yıl sonra lastik patladı, bagaja bakıyorum yok, halıyı kaldırıyorum yok. Lastiği söktüm, komşuyu araç başında beklettim, lastikçiye gidip lastiği tamir edip geri getirip taktım. Aradan birkaç ay geçti, çocuğun topu aracın altına girince ordan farkettim yedek lastik aracın altındaymış 😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mais baskı balata
Mais volant
Mais debriyaj bilyası
3100₺ -
quote:
Orijinalden alıntı: RedTurkish
Mais baskı balata
Mais volant
Mais debriyaj bilyası
3100₺Hayırlı olsun, Nisan ayında bende yaptırıcam. Ya geçen sene iki, üç kez başıma geldi, Ankara-İstanbul yaparken klimayı açtığımda 1 saat sonra klima moddan düşüyordu, ben sona getirsem bile 1.derecedeki gibi üflüyordu. Elektrikçi birşey bulamadı. Yani pat diye ortaya çıkmıyor, yarım saat veya 1 saat açık kalınca bu duruma geliyor, hiç başınıza geldi mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır hiç başıma gelmedi ama büyük bi ihtimal klima motorundandır diye tahmin ediyorum önce servise giderek nokta atışı yapılıp arızalı parçayı buldurmanız sonrasında ki iş sizde ben işin içinden çıkamadığımda öyle yaparım. -
Bizimki 2 sene önce komple set olarak 2000 civarıydi sanırım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X