Şimdi Ara

Baskı Balata Değişimi, Soru? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
1
Favori
5.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim ağzım yandı servisten kardeşim abs beyin pompası bozuldu servise gitti incelediler 35 bin ₺ fatura çıkardılar şikayetvar.com da var hatta şikayet ettim gittim parçayı 400₺ ye buldum 300₺ de işçilik verip kendim hallettim sonra enjektörler bozuldu sabah 9 dan öğle ikiye kadar sorunu bulamadılar ertesi gün arabayı zorla çalıştırırken kendim video çektim götürdüm servise 25 bin ₺ de ona masraf çıkardılar onuda kendim 1900₺ ye hallettim bu mu servis yani benim yerimde olsan sen gider misin ?
  • daquied kullanıcısına yanıt
    Bu söylediğiniz bir istisna . Sanayide maalesef böyle esnaf çok az var . Ama yetkili servislerin nerdeyse %100 ü bu şekilde çalışıyor o yüzden riske girmeye gerek yok .
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedTurkish

Benim ağzım yandı servisten kardeşim abs beyin pompası bozuldu servise gitti incelediler 35 bin ₺ fatura çıkardılar şikayetvar.com da var hatta şikayet ettim gittim parçayı 400₺ ye buldum 300₺ de işçilik verip kendim hallettim sonra enjektörler bozuldu sabah 9 dan öğle ikiye kadar sorunu bulamadılar ertesi gün arabayı zorla çalıştırırken kendim video çektim götürdüm servise 25 bin ₺ de ona masraf çıkardılar onuda kendim 1900₺ ye hallettim bu mu servis yani benim yerimde olsan sen gider misin ?

Hocam araba marka model ve yıli nedir çok merak ettim :( nasil parca fiyatlari öyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Renault Megane 3 1.5 dci 2011 6 ileri bahsettiğim mesele 2 yıl önceydi arabayı aldığım zamanlar araba hâlâ bende şuan durum ne olur serviste bilmiyorum
  • quote:

Renault Megane 3 1.5 dci 2011 6 ileri bahsettiğim mesele 2 yıl önceydi arabayı aldığım zamanlar araba hâlâ bende şuan durum ne olur serviste bilmiyorum

Oyy oyy yerli üretim arabanın bile böyleyse valla çok geçmiş olsun iyi kurtarmışsınız.. o zaman karışık işlerde aklımda olsun..

Ama çok onyargıli olmayın yine de hocam, arayip yine fiyat almada yarar var..

Benim bir onceki arabamda yikadiktan sonra sürekli kapi açik uyarısi veriyordu, kartal sanayiye goturdumnelektirik tesisati komple sökulup incenecek dediler 2000tl para istedi cıkma ile değiştiricez dediler. ordan çikip opel değer servisine goturdum tesisat degisecekse serviste sifir degissin dedim 5000 e kadar da goze aldim, tech2 ile elektronik kontrolu yapildı, sag on kapı kilidinin sensorü bozulmuş dediler 300tl ye kilidi değiştirdiler :)

Bu islerde arastirma çok önemli, ayrica Allah iyi insanlarla karşilaştirsin, kotulere firsat vermesin..

• DIGIL D kullanıcısına yanıt

Luk yerine valeo tercih edilebilir gibi

• Daha 1 hafta önce ön tekerin arkasında far yükseklik ayar kaptörü diye bi sensör var farların araç yüksekliğine göre inip kalkmasını sağlıyor zor bulunan bir parça servisi aradım yok dedi renaultun genel merkezine mail attım fransadan gelecek 1 hafta içinde isterseniz dedi 1815₺ parçanın fiyatı bende 2 günde buldum parçayı orjinal çıkma 350₺ ye kendim taktım servis zor kardeşim maddi yönden hep üzdü beni işimi hep kendim hallettim bundan sonrada öyle olur heralde.
  • quote:

Daha 1 hafta önce ön tekerin arkasında far yükseklik ayar kaptörü diye bi sensör var farların araç yüksekliğine göre inip kalkmasını sağlıyor zor bulunan bir parça servisi aradım yok dedi renaultun genel merkezine mail attım fransadan gelecek 1 hafta içinde isterseniz dedi 1815₺ parçanın fiyatı bende 2 günde buldum parçayı orjinal çıkma 350₺ ye kendim taktım servis zor kardeşim maddi yönden hep üzdü beni işimi hep kendim hallettim bundan sonrada öyle olur heralde.

Benimde 4-5 yıl önce 2007 model c4 aracım vardı. Direksiyon pompası bozuldu, servis 1800 fiyat vermişti, ustama gittim oda orjinal direksiyon pompası alacaksın dedi, bende kalsın bir iki ay binmem dedim. Sonra sen git ben bi bakayım sorununa dedi. Arabayı sökmüş direksiyon pompasına giden elektronik bir parça mı ne varmış, çıkmacıdan ayarlamış 200 liraya halletmişti. Servise gitsem komple parça değişirdi, usta ise söktü uğraştı ve buldu. Artık bu tür ustalar kalmadı. Herhangi bir arıza oldu mu direk servis gibi parça değişimi yapalım diyorlar. Sorunu bu şekilde çözüyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FA876DFFE

Oyy oyy yerli üretim arabanın bile böyleyse valla çok geçmiş olsun iyi kurtarmışsınız.. o zaman karışık işlerde aklımda olsun..

Ama çok onyargıli olmayın yine de hocam, arayip yine fiyat almada yarar var..

Benim bir onceki arabamda yikadiktan sonra sürekli kapi açik uyarısi veriyordu, kartal sanayiye goturdumnelektirik tesisati komple sökulup incenecek dediler 2000tl para istedi cıkma ile değiştiricez dediler. ordan çikip opel değer servisine goturdum tesisat degisecekse serviste sifir degissin dedim 5000 e kadar da goze aldim, tech2 ile elektronik kontrolu yapildı, sag on kapı kilidinin sensorü bozulmuş dediler 300tl ye kilidi değiştirdiler :)

Bu islerde arastirma çok önemli, ayrica Allah iyi insanlarla karşilaştirsin, kotulere firsat vermesin..

Alıntıları Göster

Megane 3 serisi arabalar sanırım Türkiyede üretilmiyordu. Yanlış mıyım? Tamamen ithal sanıyorum. Megane 2 sedan, symbol, clio üretiliyordu ama 3 sanırsam ithaldi.

• quote:

Renault Megane 3 1.5 dci 2011 6 ileri bahsettiğim mesele 2 yıl önceydi arabayı aldığım zamanlar araba hâlâ bende şuan durum ne olur serviste bilmiyorum

Hangi paket hocam?

• quote:

Daha 1 hafta önce ön tekerin arkasında far yükseklik ayar kaptörü diye bi sensör var farların araç yüksekliğine göre inip kalkmasını sağlıyor zor bulunan bir parça servisi aradım yok dedi renaultun genel merkezine mail attım fransadan gelecek 1 hafta içinde isterseniz dedi 1815₺ parçanın fiyatı bende 2 günde buldum parçayı orjinal çıkma 350₺ ye kendim taktım servis zor kardeşim maddi yönden hep üzdü beni işimi hep kendim hallettim bundan sonrada öyle olur heralde.

anladım hocam, renault servisleri aç gözlü o zaman.. opelde valla çok yardımcı oluyorlar..

o dediğiniz parça aşağıdaki ürün sanırım, oysa opelin pahalı olması düşünülür genelde ama renault beni şu an çok şaşırttı..

https://benimopelim.com/xenon-far-ayar-motoru

• Dediğim sensör bu hocam senin yolladığın far ayar motoru o farın arkasında bu ön sol tekerin arkasında

Baskı Balata Değişimi, Soru?
  • Senin parçada pahalıymış

Baskı Balata Değişimi, Soru?
  • quote:

Dediğim sensör bu hocam senin yolladığın far ayar motoru o farın arkasında bu ön sol tekerin arkasında

Allah dan kasko diye birsey var, Allah korusun kaza olsa bu ne ya minicik parçaların fiyatı, TL aşırı değersizleşmiş :((

Kur ve enflasyon bu seviyelerde olmasa en fazla ederi gozumde 200TL

• Aynen öyle valla Allah kimseye kaza bela vermesin bindiğimiz arabalar bile lüks oldu artık herşey çok pahalı Allah yardımcımız olsun
  • Uzun yolda 6. Vites ciddi konfor ve yakit tasarrufu sağlıyor. Volan parasini rahat çıkarıyor. Ama tabi 6 vitesi kullanmıyorsanız işler bu sefer terse dönüyor.
  • Halisünasyon H kullanıcısına yanıt

Hem ithalleri var hem yerlileri. djital ekran analog ekran gunduz ledli gunduz ledsiz yerli ve yuksek yayli ithal alcak yayli stepne altta ustte diye farklari vardi.

• quote:

Orijinalden alıntı: onatba

Uzun yolda 6. Vites ciddi konfor ve yakit tasarrufu sağlıyor. Volan parasini rahat çıkarıyor. Ama tabi 6 vitesi kullanmıyorsanız işler bu sefer terse dönüyor.

doğrudur hocam, eyvallah

• Oynar Volant değil araç, Volant torna, baskı balata rulman değişecek

Olay bu

• Benim megane 3 e 1 hafta içinde yaptığım masraflar
    Mais baskı balata
    Mais volant
    Mais debriyaj bilyası
    Mais motor üst kulağı
    Sağ-Sol alt tabla salıncak (teknorot)
    Sol rot başı (teknorot)
    Mais far ayar kaptörü (Orjinal çıkma)
    Toplam maliyet işçilik dahil (5250) ₺
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.