Şimdi Ara

Basketbolda Zıplama Yeteneğini Artırma (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
336
Cevap
5
Favori
104.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: canberk91

bnm boy 1.92 kilo 78 65 cm zıplıorum.hiç bişey çalışmadım etmedim ama çift el çok rahat smaç basıyorum (3.05e) ama herkes cok incesin falan dio kilo alırsam zıplamam azalırmı???

80kilo ol yeter ayrıca 78kilonun neresi ÇOK ince ki...
  • arkadaşlar ben 15 yaşındayım 182 boyundayım ve 91 kiloyum panyaya deyiyorum . sizce sadece zayıflasam poytaya değer miyim yoksa başka şeylerde mi yapmam lazım????bide zayıflasan boyun uzar diolar bi alakası varmı uzamakla zayıflamanın????bide sizce hala uzama şansım varmı??????
  • quote:

Orjinalden alıntı: pau_gasoll

arkadaşlar ben 15 yaşındayım 182 boyundayım ve 91 kiloyum panyaya deyiyorum . sizce sadece zayıflasam poytaya değer miyim yoksa başka şeylerde mi yapmam lazım????bide zayıflasan boyun uzar diolar bi alakası varmı uzamakla zayıflamanın????bide sizce hala uzama şansım varmı??????

merhaba dostum, öncelikle herkesin söylediklerine inanmayın bence çünkü çoğu aslısız şeyler. zayıflarsan boyun uzar diye bir şey mümkün değil dostum yok öyle bir şey. kilo verirsen tabiki potaya daha rahat değersin ama ona da bir açıklık getirmek istiyorum gerçi daha önceki yazılarımda söylemiştim ama bir kez daha hatırlatayım. kilonuzun ne kadar olduğunun pek önemi yoktur. önemli olan kilonuzun ne kadarının kas ne kadarının yağ olduğudur ama tabi vücut geliştirme işini çoook ilerletip çok yüksek oranda adale yaparsanız bu sıçramanızı pek olumlu etkilemez haliyle. yani bir basketbolcu dengeyi tutturmak zorundadır ne eksik ne fazla tam ortası olmalıdır vücut yağ oranını düşürmen gerek ama bu iş zayıflamakla olmuyor bir tek yani zayıflıyınca sadece yağlar gitmiyor birçok vitamin, mineral de gidiyor ve en önemlisi kas kaybına uğramadan kilo vermektir o nedenle kafanıza göre zayıflama proglarmarı uygulamayın muhakkak işi bilen birine danışın hedefinizden bağsedin ve en doğru diyet programını uygulayın

yine daha önce bahsettiğim bir şeyi sormuşsun tekrar anlatayım ekreklerde boy uzaması 25 yaşa kadar devam eder arkadaşlar 25 ten sonra durur mu hayır sadece yavaşlar ama çoook yavaşlar yani.. kısaca o yaşa kadar uzadınız uzadınız uzuyamadınız artık 25ten sonra pek bir şey beklemeyin. ama senin yaşın daha çok küçük dostum yani 15 yaşındayım demişsin ooo daha çoook uzarsın hiç merak etme yanlızca beslenme ve uyku düzenine çok dikkat etmen gerek bu konuyuda uzun uzun anlatmıştım bir kaç sayfa geridedir heralde bir bakarsın

• ok bakarım saol . ama benim babam 178 ya ben belki uzamaya bilirim
  • ama herkezde 25 e kadar uzamıyomuş die duydum bilmiom artık.bide 182 kısa bi boymu??yoksa kilomdanmı bana kısa gelio??
  • 1)182 kısa boy değil
    2)kilondan sana öyle gelio
  • 1.82 türk erkekleri standartlarına göre tabiki kısa değil uzun bire boy ama basketbol için soruyorsan kısa tabi ama o boydaki oyunculara da ihtiyaç var elbette yani basketbolcuların hepsi çok uzun olacak diye bir şey yok boyun kısa ise oyun kurucu mevkinde oynarsın ha tabi pas, şut ve hız özelliklerin iyiyse

• nerdeeee ama yaşım 15 uzarsın dioalr ben sg yada kısa forvet oynamayı tercih ederim
  • merak etme dostum dediğim gibi yaşın daha çok küçük önünde uzamak için uzun yıllar var ve şu anda boyun da gayet iyi iyi beslen iyi uyu abur cuburdan uzak dur sıkı antraman yap (bu arada dersler ihmal edimlesin) istediğin sonuca kısa süre sonra ulaşırsın dostum

• (akobogda) amin inş. olur aslında bu boyda kötü değil ama 1.90 olim yeter bana
  • benim boyum 1.94(kollarım normalden çok daha uzun) kilom 81 smaç basıyorum ama değirmen fln istiyorum okul takımı(2006 samsun il1.si) ve dsi spor klübünde oynuyorum ne yapmalıyım
  • öncelikle ayak kaslarını geliştirmeni öneririm...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gökberg_ß

benim boyum 1.94(kollarım normalden çok daha uzun) kilom 81 smaç basıyorum ama değirmen fln istiyorum okul takımı(2006 samsun il1.si) ve dsi spor klübünde oynuyorum ne yapmalıyım

Bence bacak kaslarını biraz daha geliştir Değirmen gibi hareketleri yapmak için havada uzun süre kalman gerekiyor O yüzden karın kaslarının güçlü olması lazım Bol Bol mekik çek güçlen...İstediğini yaparsın

• quote:

Orjinalden alıntı: sarman61

Yaw millet benim boyum 1,90 kilom ise 84 kg ve potaya smaç basamıyorum. Bende bu programlardan birin uygularsam rahat smaç basabilirim herhalde dimi sizce kilom ideal mi

nasıl ya?İlk defa mı denedin yoksa önceden zıplamışlığın var mıydı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Loveparade

arkadaslar herkez basabılır yeterkı ayaklarınız guclu olsun ve dengenızı bulmanız ben 1 85 boydayım 90 kıloyum arkadasım 195 ve 60 70 kılo arasında sanırım ama ben ondan daha cok zıplıyorum o basamıyor ben de basamıyorum ama ondan daha cok rebount alıyorum

ya sen baya kilolusun ama boy da cok iyi..hem nasıl basamıyon hem nasıl bascan..?

uzun lar basması lzm ama uzunların zıplayışı azdır
  • ya t mac ölmüs konulari canlandirip durma ya.nasty starti da sen vermisin hee
  • mauahaha haklısın hacı.Hortlatmışız konuyu valla.Kusura bakmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nasty!

mauahaha haklısın hacı.Hortlatmışız konuyu valla.Kusura bakmayın

olsun yaw...

Çok yeni konu açılmıo zaty
  • bu arada duzeltiom yukarda ben kilomu 91 yazmisim ben zayifladim kilom 88 boyda 1,83 oldu yani 1 cm uzadim
  • quote:

Orjinalden alıntı: pau_gasoll

bu arada duzeltiom yukarda ben kilomu 91 yazmisim ben zayifladim kilom 88 boyda 1,83 oldu yani 1 cm uzadim

ooo hayırlı olsun
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.