Şimdi Ara

Basketbolda Zıplama Yeteneğini Artırma (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
336
Cevap
5
Favori
104.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: magic0re

quote:

Orijinalden alıntı: *Tuğşat*

Arkadaşlar ben 14 yaşındayım 165 boyum standart potaya çift el smaç basabiliyorum ama boyum sorn oluyo malesf :(

Nasıl ?

14 yaşında 165 boyunda 3.05 e smaç basan dünyada ilk kişisin öyleyse, ya rakamlarda bi yanlışlık var yada var..

yada zenci earl boykins 3.15e basıyo baba?
  • arkadaşlar boyum 1.84, yaşım 16 ,kilom 60 ,3.10 cm ye kadar zıplıyorum iyimidir kötümüdür ?
  • Sıçramaya ilginiz varsa sizi şu konuya davet ediyorum ;
    http://forum.donanimhaber.com/m_50995501/mpage_1/f_/key_//tm.htm#50995629
  • Beyler: 175 boyum var. 60 kilom. Potanın alt panyasına anca dokunuyorum nası smaç basabilirim. Yardım edin lütfen...
  • ben 13 yaşındayım boy 1.75 kilom 55 air alert yapmalımıyım bi zararı olrmu ? kilom azmı ? bide programı buldum ama hangi gün kaç kere yapacağımı anlamadım yardım edecek pm
  • Beyler ben daha 14 yasımdayım 1.80 boyum , 70 kilom var.Ben şuan potaya serbest atış çizgisinin yarım metre önünden smaç basabiliyorum .Ve sadece 1 senedir basketbol oynuyorum .Galatasaray medical park takımının alt yapısında oynuyorum .Size zıplamayı geliştirmek için önerim Öncelikle ayağınıza ağırlık takın 1. etapta 2km ağırlıkla koşun.2. etapta ağırlıkla ip atlayın (min. 1000).3. etapta ağırlıkla merdiven çıkmaya başlayın (çok hızlı).4. etapta Ağırlıkla basket oynayın . Ama her atpın sonunda en az 50 şınav (her etapta 2x arttır.) ve mekik çekin (her etapta 3x arttırın.).Ben bunu bir sene boyunca yaptım ve şuan beni yaşımda yenebilecek birini tanımıyorum .(Tabi basketbol zekanı ve yeteneğini bunkar geliştirmez )

• 1.58 boyum var,14 yaşındayım standart potanın filesine asılıyorum,çembere değmeme 3-4 cm kalıyor fakat çok iyi ısınmam lazım,ısınmadan olmuyor,inanmayabilirsiniz fakat böyle,kilom da 45.
    Yukarıda bir arkadaş karın kası önemlidir yazmış,işte ona fazlasıyla sahibim,sixpacklerim var
  • 99luyum 1,90 boyum var.Potaya asılıyorum.1.5 ay oldu başlayalı basketbola,ilk başlarda panyaya 5 cm kalıyordu o kadar güçsüzdüm sağolsun basketbol hocam beni bu hale getirdi.Bacak kaslarımı dahada geliştirmek için air alert yapıyorum çok iyi etkisi var bence air alert yanında düz koşu yapın merdiven inip çıkın kros yapın.Takımımda 195 cm bacak arası smaç vuan birisi var :))) ama 6 yaşından beri basket oynuyor şuan 16 yaşında :D he birde bi abi var 18 yaşında 210 cm ona sordum sadece normal parkta oynayarak bacak kaslarını geliştirmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nastyboy

dostum walla nette bende çok aradım ama videosunu bulamadım.ama evdeki bilgisayarda program ve bi kaç hareketin resmi var istersen yollayabilirim.pm den konuşuruz.

Pm alıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 senenin ardından basketbola tekrar geri dönüş yaptım. boyum 178-180 civarı falandır herhalde. kilom 85 şu an. yaş 24, göbekli halı saha abilerine aday adayıyım.

7-8 sene evvel lise takımında oynarken 70 kiloydum ve antrenmanlarda voleybol topuyla çok rahat smaç vurabiliyordum 3,05'lik potaya.

bana göre smaç için öncelik, doğru sıçrama-denge-karın kası-kollardan geçiyor.

zamanında air alert'ı denemeye kalktığımda ağır gelip, üşengeçlikten bırakmıştım. şimdi tekrar deneyeceğim bakalım. 4 ay sonunda tekrar yazarım.
  • boyum 1.70 yaş 13 kilo 58 smaç basıyorum iyimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodrumlee12 -- 9 Mayıs 2013; 19:31:22 >
  • aynen ben air alert 3 yapıyorum 9.haftadayım panyayı tokatlıyorum ara sıra potaya deyebiliyorum çok faydalı bir program.Ayrıca boyum 1.75 kilom 72.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fahmet476 -- 20 Mayıs 2013; 17:56:45 >
  • ARKADAŞLAR BİŞİ SORCAM BEN 13 YAŞIMDAYIM VE 170 BOYUM VAR 285 E DEYİYORUM SİZCE İYİMİ VEDE
    SMAÇ BASABİLİRİMYİM
  • Ben 1.80 98 kiloyum bacaklarım güçlü zıplayınca potayı çekmeme 3-5 cm kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgekaana

ARKADAŞLAR BİŞİ SORCAM BEN 13 YAŞIMDAYIM VE 170 BOYUM VAR 285 E DEYİYORUM SİZCE İYİMİ VEDE
    SMAÇ BASABİLİRİMYİM

çok eski ama cevaplamadan edemicem berbat zıplama derecesi ama şuan nasılsın merak ettim
  • s'a 1.90 boyum var 70 kiloyum 17 yaşındayım 2 3 aydır basketboll oynuyorum top surmeyi yeni öğrendim gibi bişey her türlü parke saha çemberini 4 parmak çekiyorum idare edermi :-(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.