Şimdi Ara

Basketbolda Zıplama Yeteneğini Artırma (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
336
Cevap
5
Favori
104.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: basket21

---bak öncelikle haftada 3 gün parmak ucu koş ama ilk gün 15 dakika
    ---daha sonra kısa bi açma germe ve
    ---50 tane ip atla parmak uçu daha sonra dizleri kırdamadan ayakta egilerek 2-3 dakika ayagının tabanını tutmaya çaliş sızliyana kadar bırakma
    ---bak bide normal hayatta düztabanlı bi ayakkabıyla parmak ucu yürüyeceksin ha bak bacak kasların agrıyacak ama bırakma geceleride 50 ip atlarsan parmak ucu 20 ile 25 gün içinde aradaki farkı göreceksin ve
    ----bana teşekkkür edeceksin
    NOT;bakın beyler bu internetteki air alert ler işte oyuncu sıçrama programları çalişmak bizde işe yaramaz bizim ne onlar gibi çok atletik
    bi vucudumuz var bide onlar gibi agırlık güçlendirici çalişmiyoruz yapsakta olmaz çünkü onların içtikleri sudan giydikleri elbiseye kadar herşey denetleniyor bu yukarda yazdıklarım normal bi 3 lig ve 2lig idmanlarının içinde yapılan çalişmalar dır tabi hepsi deil ama sadece kaslarınızı çaliştırmanıza yardımcı olacak bunla beraber aradaki sıçramanında farkına varacaksınız iiiiiiii uçmalar

Saoll

• quote:

---bak öncelikle haftada 3 gün parmak ucu koş ama ilk gün 15 dakika
    ---daha sonra kısa bi açma germe ve
    ---50 tane ip atla parmak uçu daha sonra dizleri kırdamadan ayakta egilerek 2-3 dakika ayagının tabanını tutmaya çaliş sızliyana kadar bırakma
    ---bak bide normal hayatta düztabanlı bi ayakkabıyla parmak ucu yürüyeceksin ha bak bacak kasların agrıyacak ama bırakma geceleride 50 ip atlarsan parmak ucu 20 ile 25 gün içinde aradaki farkı göreceksin ve
    ----bana teşekkkür edeceksin
    NOT;bakın beyler bu internetteki air alert ler işte oyuncu sıçrama programları çalişmak bizde işe yaramaz bizim ne onlar gibi çok atletik
    bi vucudumuz var bide onlar gibi agırlık güçlendirici çalişmiyoruz yapsakta olmaz çünkü onların içtikleri sudan giydikleri elbiseye kadar herşey denetleniyor bu yukarda yazdıklarım normal bi 3 lig ve 2lig idmanlarının içinde yapılan çalişmalar dır tabi hepsi deil ama sadece kaslarınızı çaliştırmanıza yardımcı olacak bunla beraber aradaki sıçramanında farkına varacaksınız iiiiiiii uçmalar

kolay değil bunlar ya. Başarıya ulaşmak için uygulamak şart

• ya parmak ucunda bisiklet surmek ise yariomu gercekten??
  • arkadaşlar benim boyum 1,93;kilom,90.küçükken herkes benimle dalga geçerdi boyum kısa die.ama şimdi olmak istediğim yerdeyim.ben daha 22 yaşındayım.bu boya azimle we çok çalışma ile ulaştım.öyle aletlerle değil,gerçekten basketbol oynayarak sen de programları uygula ama herşeyden önce hergün en az 3-4 saat basketbol oyna,beslenmene de önem wermelisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melo_23 -- 10 Ağustos 2006; 9:09:54 >
  • beyler maalesef ben bacaklrima agirlik taktim.zarari olur diyenler vardi ama yorgunluk disinda bi hatasini gormedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: SezaiAgbi

beyler maalesef ben bacaklrima agirlik taktim.zarari olur diyenler vardi ama yorgunluk disinda bi hatasini gormedim

ne kadar süre taktın ki... bazılarına etki yapmaz ama çok kasma bence taktığın bölgedeki damarlar genişliyor...
  • 5 gun oldu
    bazen bilegime bazen dizimin altina takiyorum.parrdon ama damarlarin genislemesi demek ne demek
  • ben de bilmiorum
  • bunu gördüm dükten sonrten sonra smaç basasım geldi valla
  • quote:

beyler bacak arası vuruyorum 360 vuruyoyorum degirmen çift panyalı ters düz hava feik ne derseniz
    vururum ne derseniz vururum var mı bana smaç ta kapişacak biri

imzadaki oyuncular nasıl?
  • ARKadaŞ lar bence eğer ii zıplamak istiosan yüzmen lazım ama kenardan girerrek deil kulvardan ileri balıklama atlayarak ne kadar ileri atlamaya çalışırsan o kadar ii olur amahavadayken esnemeyi unutma farkı göreceksin
  • arkadaşlar AIR ALERT deneyen varmı gerçekden işe yarıormu yaş 16 boy 1,83 kilo 83 AIR ALERT III uygularsam işime yararmı ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: seni_gördüm

arkadaşlar AIR ALERT deneyen varmı gerçekden işe yarıormu yaş 16 boy 1,83 kilo 83 AIR ALERT III uygularsam işime yararmı ???

Yaşın biraz küçük kalıyor sanki. Air alert 18 yaş altının kemik gelişimi tamamlanmadığı için pek önerilmiyor 18 altındakilere.
  • UzmanLık aLanım ; 2006 tekirdağ smaç şampionluğu + 2006 tekirdağ streetball smaç şampionluğum var.(boy:1.89,kg:74)
    Şu an 18 yaşındayım 19 a basıcaz kısmetse 14 Yaşımda basketbolla tanıştım çok iyi yerlere geldim A takıma bile seçildim (TALSK 2.Lig) 16 yaşımdan beri yazları 10 haftalık 1 idman düzenLiyoruz arkadaşLarLa .. Her sabah 4km koşu + 10 dk derinlik çalışması + 10 dk ip atlama + 5 er dk ters ve düz mekik + 10dk şınav + 5dk balfix + 10dk merdiven çalışması her gün eksiksiz olarak yapman yaklaşık olarak 15-30cm daha fazla sıçramanı sağlıycaktır emin ol 3 senedir yapıyorum ve tek yapmakta zorlandığım smaç 360 oluyor Diğer her türlü smacı çok rahat yapabiliyorum .. Bu programı denemelisin SaygıLarımLa ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvilPhoenix -- 27 Ekim 2006; 23:23:00 >

• quote:

Orjinalden alıntı: IShaDe

UzmanLık aLanım ; 2006 tekirdağ smaç şampionluğu + 2006 tekirdağ streetball smaç şampionluğum var.(boy:1.89,kg:74)
    Şu an 18 yaşındayım 19 a basıcaz kısmetse 14 Yaşımda basketbolla tanıştım çok iyi yerlere geldim A takıma bile seçildim (TALSK 2.Lig) 16 yaşımdan beri yazları 10 haftalık 1 idman düzenLiyoruz arkadaşLarLa .. Her sabah 4km koşu + 10 dk derinlik çalışması + 10 dk ip atlama + 5 er dk ters ve düz mekik + 10dk şınav + 5dk balfix + 10dk merdiven çalışması her gün eksiksiz olarak yapman yaklaşık olarak 15-30cm daha fazla sıçramanı sağlıycaktır emin ol 3 senedir yapıyorum ve tek yapmakta zorlandığım smaç 360 oluyor Diğer her türlü smacı çok rahat yapabiliyorum .. Bu programı denemelisin SaygıLarımLa ..

video varsa youtube a koyar mısın?

• @nomnsecreteam
    Arkadaşımda oLması Lazımdı .. ALabiLirsem koyarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvilPhoenix -- 29 Ekim 2006; 1:03:18 >
  • s.a 89 luyum kilom 69 boyum 1.73 gibi bsey tm olarak bılmıyorum olçmekte istemıyorumbasket oynuyorum 2006 hoop west streetball avrupa 3 luk 1.sıyımboyumla arkdas cevrem hep alaykonusu yapıyolar cok kotu oluyorum.. bu saatten sonra boyum uzarmı herseyı denedım sut ıcmeyı bı yere asılmayı bılmıyorum faydası oldumu sanmıyoru ama basket bıldım bılelı cok ıı oynarım ama fazla ii zıplayamam aslında boyum bırazdaha uzasa kendıme guvenım gelcek ve hayvan gıbı zıplama calıscam ama ıste boy olmayınca ınsanın hıc bısı yapası gelmıyo lutfen yardım edın ve bı çare soleyın arkdaslar..

• dostum ben 1.73 boyumla normal pota çemberine deiom sen biraz kilo al aç mı bırakıyolar seni smaç içn atletik olmalısın kaç cm zıplıon ?
  • benim boyum 1.85 55 kiloyum normal standart potaya 2 elimle rahat asılıyorum
  • bende 16 yaşındayım 1.82 biriyim zıplama konusuna gelirsek satndart potaya tek el asılabiliyorum...
    şimdi yazdığınız programlardan koşu yapamam çünkü malum okul vakti...
    yazdıklarınızdan şöyle karma bişi yapmaya kararverdim...

1) günde apartmanın en alt katından en üst katına parmak ucunda 2 set çıkıcam
    2)günde atlayabildiğim kadar ip atlayacağım (tam olarak bi sayı bilmediğim için sayı veremedim)
    3)şu duvara dönüp otururmuş gibi olan hareketi 3 set halinde oturabildiğim kadar yapıcam
    4)bi de şınav, mekik, ters şınav düzenli bi şekilde...

başka birşey önerir misiniz bu programa?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.