Şimdi Ara

Basketbolda Zıplama Yeteneğini Artırma (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
336
Cevap
5
Favori
104.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet ayaklara ağarlık bağlamak ii bir çözüm olabilir
  • ya güsel kardeşlerim ben taekwondocuyumhavada zıplayarak döner tekme atmam gerek.bu harekatıyapmayı çok istiyorum.ve bunun için zıplamam gerekli.nası olucak bu iş (biraz saçma bi soruydu kabul ediyorum...)

• quote:

Orjinalden alıntı: embermon

ya güsel kardeşlerim ben taekwondocuyumhavada zıplayarak döner tekme atmam gerek.bu harekatıyapmayı çok istiyorum.ve bunun için zıplamam gerekli.nası olucak bu iş (biraz saçma bi soruydu kabul ediyorum...)

ben de 6 ve 7 yaşlarında tam 2 sene tekvando ya gittim. ama tabi o yaşta bu hareketleri yapmıyordum. keşke bırakmasaydım belki derece falan yarpardım çünkü çok erken başladım.

• Arkadaşlar 91 doğumluyum 1.87 boyundayım ve anca kasarak potanın çemberine asılıorum inşallah bu yaz bu programları uygulayacam (gaza geldim) smaç koyabilicem bütün öneriler için şimdiden teşekkür bu air alert programının türkçesi yoh mu :D

sizce basabilir miyim 65 kilo ve boy 1.87 biraz zayıfım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amator_asci -- 14 Mayıs 2006; 0:03:29 >
  • valla arkadaşlar ben 1.95 boyundayım kilom 90 ama 2 yıldır başladım basketbola şimdi istedigim şımaçı vurabiliyorum bacak arsı smaç i ise stan darttan bniraz kısa pota lara vuruyorum şim di gözümü 3.15 e diktim çift rahat vuruyorum daha bi program bile uygulamadım
  • bakın ben sizin smaç a olan merınızı gördüm ve üye oldum size anlatacak bir sürü seyim var örnegin şıcramamnın genetik bir olay oldugunu beim arkadaşim boyu 1.80 ve ilk smaçi ni orta okulda vurdu sırf bu yüzden efese gidecekti ama ailevi sorun lar yüzünden olmadıgını söyledi
  • arkadaaşlar ben bir beden egitiminin kursuna girdim smaç falan yapın ca sıçramamı ölçmeye karar verdiler valla dikey de 94 cm çektim hepsi şok oldu bacak kaslarımı falan incelediler ben de kendimi acayip hisettim sonra basketbola neden geç başladımı sordular ben de lise de uzundun beni çagirirdılar hç bilmeme ragmem sımaç vurmama şaşirdilar ben de öle başla dim şimdi bi takımda oynuyom daha 87 dogumluyum ama fazla süre alamıyorum koç sadece benim şıçramama yönüme bakıyor oysa ben topta sürürüyorum şut sokabiliyorum daha hhiç agırlık çalişmadım bana bu yaz agırlık ve sıçrama çaliştıracak bana seni dahada siçratacagım diyor bense bu takımda oynamak istemiyorum gerçi bu yıl ikinci lige çıkacaktık ama 1 maç la kaçırdık dışarıda fazla top oynayamıyorum 8 tane potayı söktüm 2 tanede panyeli aşagı in di bir tanede salonda duvardan 3. 15 lik bir potayı duvardan söktüm bi de dışarıda başkalarıyla oynamakta istemiyorum üstlerin den smaç vurun ca bozuluyorlar ben şimdi bu yıl bi kaç 2 lig var onların idman larına mı gireyim yoksa hep bu takımda sürüneyim mi bana cevep yazarsanız sevinirim şimdiden teşekürler

• abicim bunlar doğruysa siz aşmışınız başka bişi diyemiycem :S:S
  • kardeş valla dogru msn enni ver sana video ları yolluyım
  • KArdeş zıplamak için kanguru hareketi denilen bir hareket var onu yap.Ve en önemlisi karın kasları ve sırt kasları ben sıçramak için hiç bir şekilde gayret göstermedim ama 3.5 potaya dirsek değidiriyorum bunun sebebide 10 yaşından beri çektiğim mekiklerin karnımda ve sırtımda oluşturduğu kuvvetten meydana geldiğini öğrendim.Bu sıçrama programlarının sadece 5 cm etki ettiğini gördüm

yaş 15 kilo 80

mekikle kangaroo ya devam
  • bence den atıyorsun
  • Orjinalden alıntı: basket21

bence den atıyorsun

Kardeş Birkere Neden Atayım Marmaris e gel göstereyim yada bir şekilde bana ulaşabilirsen senin için bir video çekip yollarım.

Bu resmimde faul line 2 adım ilerisinden sıçradım keşke yüksekliği yakalayabilseydi arakaş ama fotoğraf makinasının görüntüyü geç göstermesinden dolayı inişe geçerken gözüküyor.
  • sana msn nemi veriyorum alibasket_21@hotmail.com
  • bak kardeş sana msn nemi verdim en kısa zamanda yollarsın şimdiden teşekkürler
  • baba bravo valla sen bu işi aşmışsın sende bu sıçrama varsa bence birinci lige gitmelisin öyle ordan burdan uçup kaçarsın bende 1.70 cm yim 60 kg yim. standart potanın çeberine değiyorum arkadaşlar hayvan oglu hayvan oldumu söylüyolar ama ben daha iyi sıçrayıp smaç yapmak istiyorum bi 2.90 na smaç yapıyorum 3.5 e nası erişcem yaa.
  • bnm boy 1.92 kilo 78 65 cm zıplıorum.hiç bişey çalışmadım etmedim ama çift el çok rahat smaç basıyorum (3.05e) ama herkes cok incesin falan dio kilo alırsam zıplamam azalırmı???
  • valla kardeş smaç vurman için parmak ucu yürü ve ip atla eger potayı çekebiliyorsansa zaten smaç vurursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Loveparade

arkadaslar herkez basabılır yeterkı ayaklarınız guclu olsun ve dengenızı bulmanız ben 1 85 boydayım 90 kıloyum arkadasım 195 ve 60 70 kılo arasında sanırım ama ben ondan daha cok zıplıyorum o basamıyor ben de basamıyorum ama ondan daha cok rebount alıyorum

al artık be 90 kilosun box out die bişe war
  • dikkat ettimde smac basmak isteyen bir cok arkadas var benim size onerim air alertla falan ugrasmayın gidin bir body salonuna kayıt olun hocanızla konusun derdinizi anlatın size verecegi programı harfiyen yerine getirirseniz kısa zamanda amacınıza ulasacaksınızdır.

benim meslegimi sorarsanız profesyonel olarak kick boks yapıyorum onun dısındada hobi olarak basket oynuyorum boyum 1.87 kilo 80 3.05 cok rahat smac basabiliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarman61

Yaw millet benim boyum 1,90 kilom ise 84 kg ve potaya smaç basamıyorum. Bende bu programlardan birin uygularsam rahat smaç basabilirim herhalde dimi sizce kilom ideal mi

abi sen nassı basamıyosun yaawww..... bn şuan 178-180 arası bişeyim kilom 63 yaşım 16 okul basketbol takımdayım ve potayı1-2cmle kaçırıyorum ayrıca gelecek p.tesiden itibaren air alerte başlıyacam...inşallah faydası olurr....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theOG -- 14 Haziran 2006; 14:28:48 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.