Şimdi Ara

Basketbolda Zıplama Yeteneğini Artırma (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
336
Cevap
5
Favori
104.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15 yaşınadayyım 180 im 74 kg ama değemiyorum bile cm kalıyor
  • quote:

ya bndan 2 yıl önce itk nın sahasında adidas 3 lük yarışması vardı.ve ben 3. olup 50 ytl adidas çeki kazanmıştım

dostum bu senın yazdıgın bı msj degılmı sen 13 yasındayken mı basketbol turnuvasında 3. oldun harbıden 13 yasındayken olduysan helal olsun ne dıım
  • evet 13 yaşında 7. sınıfta 3. oldum 12-16 yaşlar arasında
  • quote:

Orjinalden alıntı: ENKAZ_ENKAZ

arkadaşalr benim
    boy:183cm

kilo:74

zıplamacm:70 cm.

sizce nasıl iyimi daha geliştirsemmi eğer geliştir derseniz sizin verdiğiniz bu yöntemleri uygulamaya başlıyacağım ????????????????????????

arkadaşlar yahu biri şu soruya bişe demedi anlaşmalımısınız yaw
  • @ENKAZ_ENKAZ merhaba dostum

bence gayet iyi bir sıçraman var daha fazla derken neyi amaçlıyorsun da fazlasını istiyorsun? yani belli bir amacın varsa tabiki ona ulaşana kadar çalışmalısın ama ben yeterlimi sıçrıyorum diye soruyorsan evet iyi bir sıçrama değerin var tabi destekleyici egzersizlerle sıçrama performansını arttırman mümkün ama dediğim gibi neyi amaçladığını belirtirsen daha iyi yardımcı olabilirim

• öncelikle saol venom aslında doru soluyosun boyun illede olması gerekmez dercesıne benim sutlarım gercekten iyidir;)attıgımı sokarım yani.ama ıste ınsan dıyo neden o basıyoda ben basamıyorum faln ama artık yapcak bısey yok beklıcezz bakalım bu yaz blki uzar kolayı su gıbı cerım ama bu saatten sonra agzıma surmıcem ,cıps faln beslenmemecok dıkkat etcem daha cok ev yemekelrını terciğ etcem ben daha cok dısarda yerımde:(.ama genede saol.he bıde bısey duydum air alert boyuzattgını her kez soluyo hatta benım arkadas benım boyumdaydı 1.80 oldu:...)bende yazı beklemeden baslıcam .k.i.b saol..
  • lan enkaz daha ne ıstıyon uçmak mı?balon gıbı havada mı kalcanbence cok ıyı sımdılık bısey yapma
  • bi şey değil dostum boy uzatma olayı ile ilgili şunu söyliyim: air alert sadece boyun uzamasına katkıda bulunabilir. kimse bu programı yap şu kadar cm boyun uzar diyemez. o programı uygulayan arkadaşlarda büyük ihtimalle gelişme çağındaki kişiler ve böyle destekleyici bir egzersiz programıyla da işleri hızlandırabilirler ama sen hiç beslenmene dikkat etme sadece o programı yapmaya çalış fazla bir katkısı olmaz büyük ihtimalle. illa boy uzamasına yardımcı bir şeyler arıyorsanız bir öneride bulunayım haftanın 5 günü barfiks demirinde 5dk boyunca asılı kalın ilk başta o kadar duramayabilirsiniz belki ama 5dakikaya çıkmaya çalışın. barfiks vücudu iyice esnetir ve boy uzamasına da yardımcı olur deneyin pişman olmayacaksınız

• bence zıplaman bayagı ii ama yasın da fazla sayılmaz kosu fln yapıp antremanlarla kendini fazla zorlamdan biraz daha gelistirebilirsin ama yine zıplaman ii
  • dostum 1.74 boyum war demıssın (ENKAZ) tahmını olarak soyluyorum 70 cm de zıplıyom dıyosun eder 2.44 , 50-55 de koldan kat (tahmını salladımw walla) 2.94 sen 1 sene sonra merdıven yaparsın havada
  • quote:

Orjinalden alıntı: vandosa

dostum 1.74 boyum war demıssın (ENKAZ) tahmını olarak soyluyorum 70 cm de zıplıyom dıyosun eder 2.44 , 50-55 de koldan kat (tahmını salladımw walla) 2.94 sen 1 sene sonra merdıven yaparsın havada

yok boyum 183 74 kilom ben böle smaç deniyorumtam vuramıyom top üstünde kayıyo çemberin yapamıyorummm
  • Walla inat ettim ben de bu yaz smacı koycam bu kadar adam 13-15 yaşında 1.75-80 boyla standart potaya basıyorum diyorsa bizde bi problem var...okadar lig maçı seyrediyorum 1.90-1.95 li Türk oyuncular bomboş potaya turnike atmayı yeğliyolar ve kabalık olur diye basmak istemiyolarsa bilmiyormuşuz biz basketbolu...ya naaptınız arkadaşlar 1.75 lik adamlar köseleyle ilk denemede basıyormuş falan bu bukadar kolaymı yahu...evet evet bende bi problem var...Boy 1.80 kilo 83 ben ancak çembere deyiyorum tabii ekstra zıplama programı hiç denemedim ama devamlı yapıyoruz bu sporu( gerçi yalan söylemiyim 4 aydır yapmıyoruz o yüzden 77 kg dan 83 e çıktık )Valla ligde bile bu kadar smaç yapabilecek forum cu arkadaş yoktur Helallll olsun...bende yapıcam lan harbiden...
  • venom kardes benım odanın kapısının ustunde barfıks demırı var amaa.oraya tutunurken ayaklarım yere deyıyoo.. bende ayaklarımı kıvırıyorumm boylece kollara yuk bınıyoo ben bayadır bu ısı yapıyom kollarım uzadıı sanırım:Dama asılmaya devam edıyomm bıde aır alert yapcam su okul kapansın bı..hadı byee..
  • aynen devam et dostum ayaklarının yere deymesi sorun değil dizlerini geriye doğru kırarsan sorun olmaz zaten öyle yapıyorum demişsin. kolay gelsin devam...
  • ama abi bi gün omzum çıkçak zaten bu güncıkoyun:).ben gucu kollara vermeye calısıyom bı hassa cok yuk bınınce omzum cıkcak gibi oluyoo..ama olsun gene devam..
  • eğer ciddi bir şey gibiyse 10-15 dakika kadar ısın sonra barfikse çık ama gerginlik hissinden kaynaklanan bir şey ise pek sorun yok demektir
  • yas kac senın venom istersen? benım adresı ekle konusalım=baddboy3@hotmail.com konusursak ıyı olur bole seylerı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cenomen

ayak bileklerin 3 kg luk kum torbaları takıp 1 ay boyunca maç yap. sadece zıplamak yetmez. maçlarda da attığın adımların uzadığını ve iki ayağından her hangi biri ile daha yükseğe sıçradığını göreceksin.

kum torbaları ile oynaman bacağını güçleştirecek ve acil tandonundan kasıklarına kadar olan kasları kuvvetlendirecektir. hem böylelikle sağlam ayak bileklerine sahip olarak gerilmeden bile olduğun yerden kolaylıkla sıçrayacaksın

eywallah en dorusu
  • arkadaşlarında dediği gibi parmak ucunda yürü,bide ayağına işte ağırlık tak.. öyle yaparsın...gerçi ben anlamam ama bu işlerden smaç ..daha o kadar boy yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaboo Mafoo -- 8 Mayıs 2006; 21:59:52 >
  • bir arkadaş 2.400 m koş... 1. hafta şöyle... 2. hafta böyle yap..zıplama artırıcı program diye...o askerlerin yaptığı şeylerin bir kısmı değil mi??
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.