Şimdi Ara

Basketbol maçında yapılacak hareket önerileri...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
26.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşımla teke tek basket maçı yapacağız.Adam top elimdeyken adeta yapışıyor ben de onu geçmekte zorlanıyorum.Top ondayken problem yok pres yapıp kapıyorum ama top bendeyken onu geçmek için hangi hareketleri önerebilirsiniz?

• Topu alır almaz koşmayı denesen?
  • Ellerin uzun ise topu oyuncunun arkasından hızlıca geçir ve tekrar kendine gönder.

Şimdi anlatamadım ama çok estetik görünüyor ve karşındaki oyuncu ne yaptıgını anlamayınca feykin kralını yiyor.

Eskiden azmı yapardık

• quote:

Orijinalden alıntı: UmutMK

Topu alır almaz koşmayı denesen?

içeri sokuluyorum topla beraber ama adam önüme set çekiyor...

böyle klas bi hareket var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.SAYGILI

Ellerin uzun ise topu oyuncunun arkasından hızlıca geçir ve tekrar kendine gönder.

Şimdi anlatamadım ama çok estetik görünüyor ve karşındaki oyuncu ne yaptıgını anlamayınca feykin kralını yiyor.

Eskiden azmı yapardık

oo anladım bu hareket rakibi falafoş eder bende o sırada pota altına girip sayımı atarım sağol...

başka önerisi olan var mı?

• İçeri girerken sırtını verip tek ayakla feyk verip uygun taraftan atış yapabilirsin (tek ayakla feykten kastım sağa sola dönerek potayı görmen)anlatamadım sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonobopanzer

İçeri girerken sırtını verip tek ayakla feyk verip uygun taraftan atış yapabilirsin (tek ayakla feykten kastım sağa sola dönerek potayı görmen)anlatamadım sanırım

kısmen

ama biraz anladım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galatasaray Basketbol Ana Konusu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • turnıkeye girerken adam isterse set kursun önüne, yuklenerek sen girmeye devam et elbet ustune cıkmaya baslayınca cekılecektır.
    baska turlu kımse turnıke atamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: jebote

turnıkeye girerken adam isterse set kursun önüne, yuklenerek sen girmeye devam et elbet ustune cıkmaya baslayınca cekılecektır.
    baska turlu kımse turnıke atamaz

tamam bunu da deniyecem genelde önümde durunca bende duruyodum ve pozisyon orada bitiyodu artık durmak yok...
  • fakelere ağırlık ver baya işe yarıyo bi de vücudun kalıplıysa ribauntlarda potanın altına yapış gerekirse kıçınla ittir
  • yaklaşık 40 dk sonra maça gidicem önerilerinizi yazmaktan çekinmeyin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bass Guitarist

fakelere ağırlık ver baya işe yarıyo bi de vücudun kalıplıysa ribauntlarda potanın altına yapış gerekirse kıçınla ittir

evet kalıbım biraz hayvancıl.ribaunt alabiliyorum ama nasıl bir fake önerirsin?
  • adam sana yapıştıgında geriye doğru adım at 1-2 tane hızlıca
    boylece adamla aranda mesefe kazan üstüne doğru geldiğinde sende çaprazdan ileri doğru hızlanırsın, kolay kolay geriye koşamıcaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helluri -- 14 Eylül 2010; 11:24:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: helluri

adam sana yapıştıgında geriye doğru adım at 1-2 tane hızlıca
    boylece adamla aranda mesefe kazan üstüne doğru geldiğinde sende çaprazdan ileri doğru hızlanırsın, kolay kolay geriye koşamıcaktır

olabilir.
  • atıyorum sag taraftan hızlı drive et sonra kır dizini yön değiştir ana adam geçme yöntemlerinden biridir

buradaki ilk hareket tabi wade dizini kırıp suta kalkıyor sen ise sag eldeyken diz kırıp sol elle içeri drive edeceksin sonra turnike :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artdzy -- 14 Eylül 2010; 11:50:15 >
  • Mevkin ne normalde?
  • Adam sana doğru geldiğinde reverse yaparak geç adamı.Kalıplı adammışsın,pota altına doğru götür ve yüklen iyice sonra sol yaparmış gibi göster ama sağdan hook at sol elin ile tersini de yapabilirsin.
  •  Basketbol maçında yapılacak hareket önerileri...

Peki o yıldızlı kısımda ne mi oluyor? Sağ elli birisi olarak düşündüğümden sağ çapraza koşturdum seni. Sağ elle topu arkandan sola atıp koşmaya devam edeceksin. Ters veya düz turnike ile işi bitirebilirsin. Rakip peşinden koşarsa fake'i verip rahat sayı atarsın.

Bunu 1-2 kez yaptıktan sonra bir daha yemeyeceğinden daha sonraları topu arkandan atacakmış gibi fake verip önüne alırsın. potaya bir adım atıp geri çekilip rahat bir panyalı şutla bitirirsin.
  • Maçı sokakta yapıyorsanız ona streetball kurallarının geçerli olduğunu söyle.
  • hiçmi crossover veya rivörs harekti bilmiyorsun ?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.