< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drexler22 -- 19 Nisan 2013; 17:33:42 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drexler22 -- 19 Nisan 2013; 17:33:42 > |
Basketbol konusunda futbol tartışmak
![]() |
Fenerbahçe basketbol takımı Beşiktaş'ın şampiyonluğundan daha fazla konuşulduğu için sanırım kuduruyorlar. Lig kupasının resmini falan koyuyorlar her yere, hatırlatmak için, konuşulsun gündeme gelsin diye. Ama sallayan yok.
Twitter'da voleybol takımımızın transfer haberinin altına kupa resmi koyanlar gördüm. Çırpınıyorlar adeta şampiyonlukları gündemde kalsın diye ama olmuyor. |
sezonun en büyük kupasını Fener aldı
![]() |
gereksiz üyelerden kurtulmuş olursunuz?sen normal sezonda basketbol konunuza hiç mesaj gelmiyor diye gelip bizim konuya yazıyorsun
![]() |
Yetmedı ama bu seır erken bıtmyeecek
Butce falan yazmayı bırakmak lazım arrık yaw adamların butcesı yaw dıye başlayan yorumlar cok baydı ve sıktı dahası bahaneden öteye gecmıyor .Olayı sadece butceye ındırgemek bence saygısızlık her ıkı takıma da |
Basketteki başarısızlığı futbolla örtmeye çalışıyorsunuz. Fenerbahçe ve Galatasaray toparlansın bir 10 sene daha görünmezsiniz yine
![]() ![]() |
bunlar hala bütçe mi diyor
![]() |
![]() |
Bu Efes'te amma boş takım gel birleşelim güzelleşelim diyorsun yok ben ezilmeyi kabul ediyorum diyor yazık neyse biz vurup geçtik yolumuza bakalım.
Onca yatırıma rağmen bu kadar rezil rüsva olan bir takım görmedim ilginç. |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auto_motive -- 14 Ekim 2007; 0:57:34 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|