Bildirim
'Başkanlığa hayır' bildirisi dağıtan 4 kişi gözaltına alındı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Başkanlığa evet bildirisi dağıtsalardı bir sorun olmayacaktı sanırım. -
Düşünmek bile yasak. Cidden ülke 1984e benzemeye başladı iyicen -
İşid sempatizanları ''müslüman noel kutlamaz'' diye bildiri dağıtırken bir şey yok ama laiklik bildirisi dağıtanlara hemen gözaltı(daha sonra da tutuklarlar kesin). Bu ülkede adalet madalet kalmamış. Demoğğhhrasiii! derler bir de! -
Bunlar siyasi militan.
Atatürk'ü kullanarak siyaset yapan insanlardan nefret ediyorum. Hatta CHP gibi partiler "milli değerleri kullanarak siyaset yapmak" dan dolayı komple kapatılmalı.
AKP nin din konusundaki yaptıkları da yanlış tabi. -
Başkanlık geldi o zaman? -
mesajım silinsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strawberry Fields Forever -- 28 Ağustos 2020; 23:50:55 > -
Bu ne lan. Kaos yakındır bunlar böyle yapacaklarsa. -
Lan daha başkanlık gelmeden karşı çıkanları hedef gösterip içeri atıyorsunuz.Kim bilir gelince neler olacak. -
quote:
Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyon
Lan daha başkanlık gelmeden karşı çıkanları hedef gösterip içeri atıyorsunuz.Kim bilir gelince neler olacak.
Arkadaş istemiyoruz zorla başkanlığı getirtmeye çalışıyorlar
Millete gidelim diyorlar millet videoda gördüğünüz gibi HAYIR diyor
hemen hapise atılıyor bu nasıl millete gitmek anlamadım?
Tepkimizi belirtemiyecekmiyiz? -
Ciddi ciddi diktatörlük geliyor hazırlanın. -
quote:
Orijinalden alıntı: Dabster
Düşünmek bile yasak. Cidden ülke 1984e benzemeye başladı iyicen
Yaş kaç?
Ben o yılları hatırlarım bu günden daha mutluyduk... -
quote:
Orijinalden alıntı: BekiRoRo
quote:
Düşünmek bile yasak. Cidden ülke 1984e benzemeye başladı iyicen
Yaş kaç?
Ben o yılları hatırlarım bu günden daha mutluyduk...
Kitap olan 1984'ten bahsediyor.
-
1984 george orwel in bir distopyası. Neyi ima ettiğimi bile anlayamamışsınız -
quote:
1984 george orwel in bir distopyası. Neyi ima ettiğimi bile anlayamamışsınız
v for vendetta da iyidir ama sonunda başbakanların hükümetlerin de üstü olduğunu yöneticileri olduğunu belirtmemiş yani belli bi yere kadar tiyo vermişler. Ama yinede ilham olarak iyi sayılır.
Bu arada distopya seviyorsanız brave new world iyidir izlemenizi okumanızı tavsiye ederim siyasi değil yeni dünya düzenini anlatıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Assassino!
İşid sempatizanları ''müslüman noel kutlamaz'' diye bildiri dağıtırken bir şey yok ama laiklik bildirisi dağıtanlara hemen gözaltı(daha sonra da tutuklarlar kesin). Bu ülkede adalet madalet kalmamış. Demoğğhhrasiii! derler bir de!
şu yalan yoruma şu iğrenç yoruma bu kadar artı gelmesi inanılır gibi değil
sakalı ve cübbesi olduğu için ışıdçi ilan ettin demek? eğer değilse ben şerefsizim diye bağıracakmısın? bilmediğin tanımadığın birine iftira atmak sizin gibilere yakışır
ikinci yalanın "laiklik bildirisi dağıtanlar" o dağıtanlardan birkaçı geçen sene çağlayan adliyesinde senin devletinin savcısını şehit eden dhkpc terör örgütünü alkışlayan kişiler bunu biliyormusun?
tanımadığın birini sakalından dolayı işidçi ilan et, laiklik adı altına saklanmış teröristi vatansever ilan et
siz bitmişsiniz bu saatten sonra tedavide olamazsınız
-
Yazık -
quote:
İşid sempatizanları ''müslüman noel kutlamaz'' diye bildiri dağıtırken bir şey yok ama laiklik bildirisi dağıtanlara hemen gözaltı(daha sonra da tutuklarlar kesin). Bu ülkede adalet madalet kalmamış. Demoğğhhrasiii! derler bir de!
Konudaki videoyu izlemedim sadece brosur dagittiklarini kabul ediyorum. Adamlari hemen isidci tecavuzcu terorist ilan edenlerle. Baskanliga hayir brosuru dagitanlara benzer muameleyi yapanlar. Arasinda hicbir fark yok. Su zihniyetteki herkes yok olmali artik.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: atroce
quote:
sakalı ve cübbesi olduğu için ışıdçi ilan ettin demek? eğer değilse ben şerefsizim diye bağıracakmısın? bilmediğin tanımadığın birine iftira atmak sizin gibilere yakışır
ikinci yalanın "laiklik bildirisi dağıtanlar" o dağıtanlardan birkaçı geçen sene çağlayan adliyesinde senin devletinin savcısını şehit eden dhkpc terör örgütünü alkışlayan kişiler bunu biliyormusun?
tanımadığın birini sakalından dolayı işidçi ilan et, laiklik adı altına saklanmış teröristi vatansever ilan et
Atatürk'ü seven, laiklik yanlısı, dini dayatmaktan kaçınan, insanların kişisel hayatlarına saygılı bir sarıklı adam mı var ülkede ? Işidçilerden ne farkları var adam doğruyu söylemiş. İrticacı kılıklılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 13 Ocak 2017; 21:32:0 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: atroce
quote:
O zaman neden o sakallı ve cübbeli ''mülaimler'' , aralarına binlerce işid militanı karışmış milyonlarca suriyeli içeri alınırken, askerlerimiz yakılırken ve vakıflarda küçücük çocuklar tecavüz edilirken broşür dağıtmıyorlar bana bir söylesene? Hepsi aynı işte! Bunları destekleyen sen ve senin gibi sempatizanlar da dahil! Hepiniz aynısınız!
Benzer içerikler
- daire içinde duvar yıkmak cezası
- fulbright bursu alan türkler
- erlik kimdir
- yossi kohen kimdir
- parayla diploma veren üniversiteler
- geforce now fiyat
- deprem hasar sorgulama
- kaliforniyum nedir
- paramount plus türkiye
- skoda elroq
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X