Emanetin 26 maçtır yenilmiyor büyük başkan. 13 maçtır deplasmanda kaybetmiyor büyük sevdan. Volkan sakallarını kesmiyor, taraftar 'aklan gel' demiyor sana, bu taraftar senin çıkacağın günü bekliyor daima arkanda! 11 KOCAMAN yürek, her maç öncesi senin için yemin ediyor, şerefsizlerin şerefsizce leke sürdükleri onurun için sahada onurlu duruşlarıyla cevap veriyorlar. Bu takım yenilmiyor Aziz Başkan.Bu takım sadece futbol oynamıyor, çalınan emeklerinin, yenilen haklarının mücadelesini veriyor. Lideriz BÜYÜK BAŞKAN, tıpkı bıraktığın gibi...
Doluyuz başkan doluyuz..
Harika.
O kapıdan başı dik şekilde çıktığını görücez, çıkışını bayrama çevireceğiz inşallah
quote:
Orijinalden alıntı: designr
O kapıdan başı dik şekilde çıktığını görücez, çıkışını bayrama çevireceğiz inşallah
Insallah
Başkanın çıkacağı günü düşünüyorum da, yakacağız metrisin önünü..
Vay anasını Volkan sakalları kesmicekmi çıkana kadar
Bizim başımıza gelen Barcelona'ya falan olsa ne olurdu merak ediyorum.
Yani sezon öncesi bunca olayın ardından Abidal-Puyol-Villa-Pedro takımdan ayrılsa, sezon başlamadan Pique-Keita-Xavi-Iniesta-Alves sakatlıklarından dolayı oynayamıyor olsa şu anda puan durumunda kaçıncı sırada olurlardı merak ediyorum.
Bu sene ligde namağlup oluşumuz geçen seneki şampiyonluktan çok daha büyük olaydır bence. Kolay kolayda kimseninde beceremeyeceği bir iş..
Işte o gün yeniden doğduğunuz gün olacak
Çok iyi gözlerim doldu
tek kelimeyle mükemmel..
Desenize Volkan'ın sakalları göbeğine gelecek.
quote:
Orijinalden alıntı: Leb wohl!
Desenize Volkan'ın sakalları göbeğine gelecek.
Yav aynı seviyede tutar büyük ihtimalle, sıfıra vurmaz.