Şimdi Ara

Başka kimler '10' yanlış yaptı? [Yeni Şaibe]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir çok arkadaşta nasıl olduysa hep 10'ar yanlış var. Tesadüf mü merak ediyorum. Bir arkadaş sosyal bölümünü boş bırakmasına rağmen 30 doğru 10 yanlış diye geçilmiş. Bir hata mı var acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolfgang Heisenberg -- 29 Nisan 2011; 23:07:55 >

• benim 30 dogru 10 yanlıs sosyal ama o civar bekliyordum.
  • benim de 27 ye 10 noluyo lan
  • Bu işte bir iş var, tüm tanıdıklarımda 10 yanlış var. Hatta bir elemanın tüm bölümlerde 10 yanlışı var ilk o söyleyince araştırdım ve buraya da konu açayım dedim.

Böyle bir ihtimal var mı?

quote:

Orijinalden alıntı: Sound of Freedom

benim de 27 ye 10 noluyo lan
  • dünde biri mat 10 d 30 y fen 10 d 30 y yapmıs onu paylasmıs. Matematigi salladım diyodu
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.chaLi

dünde biri mat 10 d 30 y fen 10 d 30 y yapmıs onu paylasmıs. Matematigi salladım diyodu

aynen bende mat fen full salladım öyle
  • Bir arkadasta netlerimi fenden almıslar matematge vermsler mat cok puan getiriyor diye seviniyrdu dün bu kadar karısık ktpcık arasında makine sehven yanlıs okuma yapmıstır. Zaten arkadasın soyadıda Gülen'di süphe etmekte yarar var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beninimde mat 28 doğru 10 yanlış
  • türkce 29 doğru 10 yanlış
  • acele açıklanmış bir karar

kpss 2 styla kessin.
  • sosyal 30 doğru 10 yanlış! Felsefenin hepsini yanlış yaptım herhalde. Bu kadar beklemiyordum.
  • benimde mattan 10 yanlışım var:) zuaha tesadüf olabilir 1milyon 700 kişgirdi':)
    Zuahaah Noluyo Lan.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.chaLi

Bir arkadasta netlerimi fenden almıslar matematge vermsler mat cok puan getiriyor diye seviniyrdu dün bu kadar karısık ktpcık arasında makine sehven yanlıs okuma yapmıstır. Zaten arkadasın soyadıda Gülen'di süphe etmekte yarar var

Puahaha Koptum

• Arkadaşlar bu işte bir iş var. Bu da sınıftan bir kızın sonuç belgesi. Kendisi evde değilken bana tcsini vermişti mesajla, şimdi mesaja baktım girdim ve yine "10 yanlış" lar karşıma çıktı...

quote:

Orijinalden alıntı: nba_

sosyal 30 doğru 10 yanlış! Felsefenin hepsini yanlış yaptım herhalde. Bu kadar beklemiyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedif

Arkadaşlar bu işte bir iş var. Bu da sınıftan bir kızın sonuç belgesi. Kendisi evde değilken bana tcsini vermişti mesajla, şimdi mesaja baktım girdim ve yine "10 yanlış" lar karşıma çıktı...

quote:

sosyal 30 doğru 10 yanlış! Felsefenin hepsini yanlış yaptım herhalde. Bu kadar beklemiyordum.

Yalanını sevsinler.Şifresiz sonuç öğrenilmiyor.

• Ya facebooktan fotona baktım da... Yüzünde tüy bitmemiş velet... Şifresini de verdi ben kontrol ettim... Ben seni öyle severim ki ... Neyse çapsız adamlarla uğraşıyoruz :)
    quote:

Orijinalden alıntı: OgzTonY

quote:

Arkadaşlar bu işte bir iş var. Bu da sınıftan bir kızın sonuç belgesi. Kendisi evde değilken bana tcsini vermişti mesajla, şimdi mesaja baktım girdim ve yine "10 yanlış" lar karşıma çıktı...

quote:

Yalanını sevsinler.Şifresiz sonuç öğrenilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolfgang Heisenberg -- 30 Nisan 2011; 0:47:40 >

• quote:

quote:

Benim de en çok sosyalden yanlış var. 16doğru 7 yanlış.

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogzgunner23 -- 30 Nisan 2011; 0:05:31 >
  • benim de fenden 10 yanlış var

sosyal hiç işaretlemedim bakamadım bile okumadım soruları 2y 1d geldi ağlancak halimize gülüorm artk
  • Türkçe ve Sosyal bilimlerde 10 yanlışım var... matematikte zaten toplam 7 soru yaptım... fenden ise hiç yapmamıştım...

enteresan
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.