Şimdi Ara

Başka kimler '10' yanlış yaptı? [Yeni Şaibe] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kesin cemaatin işi, dua ederek mistik güçleriyle özellikle size 10'ar yanlış yaptırdılar
  • kesin cemaatin işi, dua ederek mistik güçleriyle özellikle size 10'ar yanlış yaptırdılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deli333

quote:

Orijinalden alıntı: OgzTonY

quote:

Orijinalden alıntı: animaniax

50 bin kişinin 10 yanlış olsa o 50 bin kişi gelip burda yorum yapsa ne yazar arkadaşlar 1.7 milyon kişi girdi bu sınava artık saçmalamasak diyorum.

Olur mu ya?Egolarını tatmin etmeleri lazım.Çalışanın haklarına girmeleri lazım.Nasıl olacak bu?10 yanlışla tabi.

arkadaşım zeka yokmu?

burada bir çok kişinin ortak beliğrtmek istediği şey,

eğer doğru organlarımızla bakarsak bilgisayara şunu görürsün

bir çok kişi asla ihtimal vermediği sonuçları almış, sınavdan hemen sonra kontrol etmesine rağmen.

misal benım 20 yanlış, 20 doğru. saçmalık ötesi.

ekrana bakıp ow yeah, ağlıyor la bunlar yapamadı mı diyorsun.

az zeka la, az zeka.

Evet beyin özürlüyüm.Ama olup olmadık yerde 20-30 yanlışım çıkmıyor.Hey Allah'ım ya..Devam devam..

• ha birde şunu söyleyim, eğer sınavda farketseyddim bu mevzuyu,

takır tukur yapardım.

iişlem filan yapmazdım, YUH be de yazmazdım , acaba beni suçlayabilirmiydi kimse?

suçlayamazdı, salladım arkadaş.

ne mod medyanı, kanıtla derdim.

insanların çıkıp şifreyi kullanan yok demesine öyle şaşırıyorumki..

şifre bile değil abi o, hata, hata da değil, üşengeçlik, korkalık vesaire birşey.

bilişim konusnda biraz daha geride oldugmuz için doğru dürüst tepki olmadı bu olaya, halbuki böyle bir işte, böyle şehven olaylar, bu işten az cok anlayanları kıllandırıyor zaten.

nasıl bir hata olduki, koysun tüm algoritmaları ınceleyelim. yada açık açık zor geldi, riskli geldi yaptık desinler.

ŞU 24 MARTTA BASILAN BASIN KITAPCIGI (MASTER KITAPCIK) OLAYINIDA UNUTMAYALIM ARKADAŞLAR. HADI SIFRE YOK, BIZ SAKIRTLERI KOTULUYOZ TAMAMDA. BUNUDA GÖRMEZDEN GELLİRSENİZ, HARBİ BİZİM KOYUNUZ BAŞKA BAKIYOR DERİM BENDE.

• birader algıda problem mi yaşıyorsun,

geometri çözdügünü varsay, geniş düşün burayı okurken.

20 hata yanlış yapma durumum yok diyorum, imkansız nerdeyse diyorum. bunu tek yaşayan ben olsam, eyvallah kaydırdım diyecem, tamam diyecem.

ama tek bende değilki, bunudamı idrak edemiyorsun.

la sonra bu adamlar trkçeden full yaptım diye geliyorlar ya. ona şaşırıyorum.
  • bacak kadar, bebelere neden cevap veriyorsam,

yalanını sevsinlermiş.

adam sanki şifreyle girildiğini bilmiyor.

bu çok bilmiş, artist, havalarına girmiyorsunuz, zaten sorunda burda, analitik düşünceden yoksun beyinler yetişiyor, çoğunluk böyle.

bana mantıklı cevaplarla gel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deli333

bacak kadar, bebelere neden cevap veriyorsam,

yalanını sevsinlermiş.

adam sanki şifreyle girildiğini bilmiyor.

bu çok bilmiş, artist, havalarına girmiyorsunuz, zaten sorunda burda, analitik düşünceden yoksun beyinler yetişiyor, çoğunluk böyle.

Evet haklısın baba büyüksün ya.Devam et diyorum.Bebelere de cevap vermemelisin çok doğru.Şifreyle kazanıyor herkes zaten.Akşam abdest alıyorsun sabah mod medyan falan geliyor telefona mesaj olrak çalış diyorlar.Senin anlayacağın tarzdan konuşuyorum.Haklısın evet hıhı evet

edit:Neyse sizler kum havuzlarında oynamaya devam edin.Bu konuya bir daha giripte abilerimden dayak yemek istemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogzgunner23 -- 30 Nisan 2011; 22:33:39 >

• dedimki

• ne yazdığının da farkında degılsın

ben senın dıger arkadaşa yazdıgın "yalanını sevsınler " olayına yorum yaptım.

sen sandın ki sınava herkez şifreyle giriyor.

demekki yine düşünmeden cevaplamışsın. harbi haklı cıkarıyonuz benı :D
  • Ya bırakın sınavdan sonra şifre var sınav iptal edilsin edilmesi lazım diye ağlayıp durdular. Sınav doğal olarak iptal edilmedi kaldılar öylece biyerlerine koydu tabi bu şimdi de yeni skandallar arama peşindeler

Bırakın kendi kendilerine yazıp çizsinler sonra sınavın iptal edilmediğinde olduğu gibi sonuç çıkmasın bunlar yine oturup kalsınlar
  • Benim matematik 10 yanlış 10 doğru, televizyondan Türkçeyi 33 net olarak hesapladım 23 net geldi
    sınıftan arkadaşımın boşları olmasına rağmen sosyalden 20 doğru 20 yanlışı var

bu nedir birader yeter artık
  •  Başka kimler '10' yanlış yaptı? [Yeni Şaibe]
  • bole şeyleri her sınava girdiğimde duyuyorum ama daha once OKS'ye KPSS'ye ve iki kerede YGS'ye girdim ve hepsinde netlerim hesapladığım gibi geldi..bence sizde bi sorun var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Insurrection

Benim matematik 10 yanlış 10 doğru, televizyondan Türkçeyi 33 net olarak hesapladım 23 net geldi
    sınıftan arkadaşımın boşları olmasına rağmen sosyalden 20 doğru 20 yanlışı var

bu nedir birader yeter artık

ha bunu dıyorum işte, çoğu kişide sosyalde beklemediği netler gelmiş.

bu sınavda resmen mundar oldu, iptal olsa dert, olmasa dert.

iki ucu değil tamamı artık bklu oldu :D

• En iyi dersim sosyaldi bu sınavda sınavdan sonra ilk sosyali kontrol ettim tarihim fulldu,coğrafyadan 2 yanlışım vardı.Ama gel görki 29-10 gösteriyor.Felsefedende 8 yanlış yapcagımı hiç sanmıyorum hiç..
  • türkçe 29 doğru 10 yanlış iyi bir noktaya dikkat çekmişin çok baştan savma olmuş sonuçların değerlendirilmesi..
  • şaka maka benimde sosyalden 10 yanlışım var kontrol etmedim belkide dorudur yanlış sayım.. 30 soru yapmıştım zaten sosyelden tam 20 doğ 10 yanlış sonuçlar zaten epeydir belli olmuştur bide savcılık acıklanabilir dediklerinde anında acıkladılar insan bi kontrol eder hata yapmamak icin okdar vakti vardı ösymnin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekops -- 1 Mayıs 2011; 12:37:02 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.