Şimdi Ara

Basitçe USB bellekten XP Kurulumu >>>> (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
9
Favori
48.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Emek vermişsin dostum denemedim ama çalışmasa da teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crosshair
    bu yorumu yapabilmen için bu işle ne kadar uğraştığımı biliyor olman lazım. lakin bunu bilmediğini ikimiz de bildiğimize göre; gereksiz bi yorum yaptın.

demek ki uğraşman yeterli gelmemiş ki yapamamışsın ve stabil bir yöntem değil diyorsun bende bir çok konu da yapamadığım anlar oldu ama daha çok uğraşıp çözdüm ve yaptım, örnek olarak aşağıda açtığım konular var bunları uzun bir süre yapamasam da bazen kendi çözümlemelerilme bazen de arkadaşların yardımı ile çözdüm ve anlatım hazırladım ancak asla stabil değil demedim, mesela bu yöntemin neresi stabil değil bahsedebilir misin madem o kadar çok uğraşmışsın bizde bilelim yöntemin hatalarını

Otomatik Xp Kurulumu 1 | Otomatik Xp Kurulumu 2 | Otomatik Vista Kurulumu | Otomatik Office Kurulumu | Xp'mizi Farklı Konfigrasyonlu Pc'lere Kopyalama | Ghost İle Yedek Alma | BartPE Cd Yaratma | Xp Kurulum Cd'sine Güncel Driverları Ekleme | Xp'yi Media Center Edition'a Çevirme | Xp'ye Windows Kenar Çubuğu (Sidebar) Ekleme | Mirandapack v4b | Cpu'su Desteklemeyen Pc'de Xp Mode'u Çalıştırma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 19 Ocak 2010; 10:35:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: soulcubee

quote:

bu yorumu yapabilmen için bu işle ne kadar uğraştığımı biliyor olman lazım. lakin bunu bilmediğini ikimiz de bildiğimize göre; gereksiz bi yorum yaptın.

demek ki uğraşman yeterli gelmemiş ki yapamamışsın ve stabil bir yöntem değil diyorsun bende bir çok konu da yapamadığım anlar oldu ama daha çok uğraşıp çözdüm ve yaptım, örnek olarak aşağıda açtığım konular var bunları uzun bir süre yapamasam da bazen kendi çözümlemelerilme bazen de arkadaşların yardımı ile çözdüm ve anlatım hazırladım ancak asla stabil değil demedim, mesela bu yöntemin neresi stabil değil bahsedebilir misin madem o kadar çok uğraşmışsın bizde bilelim yöntemin hatalarını

Otomatik Xp Kurulumu 1 | Otomatik Xp Kurulumu 2 | Otomatik Vista Kurulumu | Otomatik Office Kurulumu | Xp'mizi Farklı Konfigrasyonlu Pc'lere Kopyalama | Ghost İle Yedek Alma | BartPE Cd Yaratma | Xp Kurulum Cd'sine Güncel Driverları Ekleme | Xp'yi Media Center Edition'a Çevirme | Xp'ye Windows Kenar Çubuğu (Sidebar) Ekleme | Mirandapack v4b | Cpu'su Desteklemeyen Pc'de Xp Mode'u Çalıştırma

bu "demek ki" 'ye nereden vardığını anlamıyorum üstat. telepatik güçlerin mi var?
    ayrıca benden önce yorum yapan arkadaş satabil değil dedi, oradaki satabil kelimesini vurgulayıp alıntı yaptım.
    yani o yorumda ne demek istediğimi bi anla önce. oradaki inceliği gör, o zaman kime tepki vermen gerektiğini anlayacaksın.

• quote:

bu "demek ki" 'ye nereden vardığını anlamıyorum üstat. telepatik güçlerin mi var?
    ayrıca benden önce yorum yapan arkadaş satabil değil dedi, oradaki satabil kelimesini vurgulayıp alıntı yaptım.
    yani o yorumda ne demek istediğimi bi anla önce. oradaki inceliği gör, o zaman kime tepki vermen gerektiğini anlayacaksın.

ben de ikinize söylemiştim o değil sen alındın üstüne, tepkimi sana söylemeye devam ettim eğer ki oda konuşsaydı ona da tepkimi (kaldı ki tepki değil bu sadece neden stabil olmadığını nasıl gördüğünüzü öğrenmek isteme) gösterirdim. "Demek ki"ye gelmem basit oldu çünkü bir insan için ulaşılamayan sonuç ya kötü bir sonuçtur ya da gereksizdir, bunu anlamak için de telepatik güçlere gerek yoktur, demek ki başarılı bir sonuca ulaşamamışsın ki arkadaşın stabil değil lafına katılıyorsun, madem başarılı bir sonuç elde ettin o zaman stabil değil cümlesine neden katılıyorsun, zaten yorumunu anlamayacak ne var sadece "katılıyorum" yazmışsın Türkçe'nin anlaması en zor kelimesi bumu yoksa derin bir anlam mı yatıyor altında? Bir önceki sorumu yineliyorum madem stabil değil, neden stabil değil, anlatında bizde bilelim? Bilgi paylaşmak için vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 19 Ocak 2010; 12:11:45 >

• arkadaş satabil yazmış. ben de bu kelimeyi koyultarak altına hiciv yaptım.
    yoksa olaya katılmak ya da katılmamak gibi bi derdim yok. mesaja smiley koysaydım oradaki incelik daha rahat anlaşılacaktı.

neyse uzatmayalım. dvd-rom'um bozulduğundan beri bi yöntem araştırıyorum ben de ama her seferinde bi sorun çıkıyor diyerek konuya döneyim.
  • keşke öyle yapsaydın

windows 7yi flashtan neden kurmuyorsun peki yada bu yöntem gerçekten işe yaramadımı ne gibi hatalar aldın
  • yok dvd okuyor dvd-rom'um. cd okumuyor artık, o yüzden xp kuramıyorum
  • quote:

yok dvd okuyor dvd-rom'um. cd okumuyor artık, o yüzden xp kuramıyorum

e ozaman xp cdsini dvd olarak çek odamı olmadı
  • cd imajı dvd'ye yazılmıyor ki.
  • arkadaşlar benim sorunu yaşayanınız oldu mu acaba
  • burcink ben bu yöntemi uzun zaman önce denemiştim o zaman böyle bir sorun yaşamamıştım, şimdi denemediğim için soruna cevap veremeyeceğim...

Crosshair eğer google amcaya sorarsan cd imajını nasıl dvdye çekebileceğinin yöntemini kesinlikle bulabilirsin
  • tşkler dostum netbook kullanıcısı olarak isime yarıycak

bu arada belki sacma bi soru olacak ama xp setub'u atmamız gerekmiyormu flash diske bu konuda hicbir acıklama yok anladıgım kadarıyla PeToUSB format atıyor usb ye xp setubda silincek doğal olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chawu$h -- 3 Mart 2010; 15:55:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chawu$h

tşkler dostum netbook kullanıcısı olarak isime yarıycak

bu arada belki sacma bi soru olacak ama xp setub'u atmamız gerekmiyormu flash diske bu konuda hicbir acıklama yok anladıgım kadarıyla PeToUSB format atıyor usb ye xp setubda silincek doğal olarak

flash diski formatlayıp USB den boot edecek şekilde dosyaları kopyalar.. işlemleri sırasıyla yapın... XP setupu atmak vb.gibi başka bi şey yapmanıza gerek yok...
  • Teşekkürler güzel anlatım için , işime yaradı
  • Güzel düşünce , çeviriniz için teşekkürler . Sanıyorum flash belleğin içine başka dosya atamıyoruz orası kötü olmuş
  • Süper olmuş teşekürler. Çok işime yaradı
  • sper iş tebrikler yapana
  • her kim sunduysa kim yayınladysa allah razı olsun kıyamet gibi siteleri dolaştım hepsi anlatmş ama sadece anladım eline koluna sağlık abicim...lap top'um artık Kullanmda teşekkrler :)
  • "Copy TempDrive Files to USB-Drive in about 15 minutes = Yes OR STOP = End Program = No" diye bi pencere gelecek

Yes e basın ve bekleyin Yaklaşık 15 DK civarı sürebilir bu kopyalama sabırla bekleyin ;)

Bu adımda yes dedikten sonra aşağıdaki görüntüdeki uyarıyı aldım bir tuşa bastım diğer adımlar aynen yukarda anlattığınız gibi devam etti.
     Basitçe USB bellekten XP Kurulumu >>>>

Sonra usbyi netbooku taktım windows aşağıdaki dosya eksik veya bozuk olduğu için başlatılamadı:
    <windows root>\system32\hal.dll.
    yukarıdaki dosyanın bir kopyasını yeniden yükleyin. diyor

Ne yapmam lazım acaba? 8gb bellek ile yapıyorum bunu sizin yukarıdaki linkini verdiğiniz dosyadan çıkan petousb ile formatlayamadım diski petousb'nin bir üst versiyonunu bulup onunla formatlayabildim. 3 tane farklı xp cdsini de denedim olmadı, 2 gb bellek kullanın denmiş fakat bulamadım 4 gb buldum birazdan da onunla deneyeceğim bakalım sonuç ne olacak.

• 4 gb bellekle denedim ilk deneyişimde kur dosyaları kopyalamayı tamamladı reset attı ondan sonra aşağıdaki mesajı verdi tekrar. Bütün adımları baştan aldım fakat yine aşağıdaki hatayı veriyor.

windows aşağıdaki dosya eksik veya bozuk olduğu için başlatılamadı:
    <windows root>\system32\hal.dll.
    yukarıdaki dosyanın bir kopyasını yeniden yükleyin.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.