Şimdi Ara

Basitçe USB bellekten XP Kurulumu >>>> (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
9
Favori
48.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eğer işe yarıyorsa bir gün denemek isterim..
  • dediklerinizi aynen hp 4 gb lik flash disk'ime uyguladim ve 2 seçenek çıktı resimdeki gibi.. yarında netbook u formatliyacam..çok saolsiniz ama xp cd takmak yerine windows işletim sistemi dosyalarini göstermek olsaydi cd romsuz bir pc dede olurdu ilk başta öle yapiordum taaki o seçenegi görene kadar sonra masaüstüne geçtim :) eyw çok soalsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sari98 -- 12 Ekim 2010; 23:25:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: djinn_inc

4 gb bellekle denedim ilk deneyişimde kur dosyaları kopyalamayı tamamladı reset attı ondan sonra aşağıdaki mesajı verdi tekrar. Bütün adımları baştan aldım fakat yine aşağıdaki hatayı veriyor.

windows aşağıdaki dosya eksik veya bozuk olduğu için başlatılamadı:
    <windows root>\system32\hal.dll.
    yukarıdaki dosyanın bir kopyasını yeniden yükleyin.

Yazmış arkadaşlar bununla ilgili bişeyler.

http://forum.donanimhaber.com/m_40030043/tm.htm
  • hocam ne kadar teşekkür etsem az en son 3 yıl önce falan deneyip beceremedim
    Bugün lazım oldu 4-5 denemeden sonra artık beceremem diyordum ki bu makaleyi gördüm

Süper anlatım olmuş
  • hocam ben 4.adıma geçiyorum orada kalıyorum :) Start butonu bir türlü aktif olmuyor bende ? Nedendir acaba.
  • Teşekkürler anlatım güzel.
  • 5. adımı uygularken sistem belirtilen yolu bulamıyor yazıyor. Ne yapmam gerekiyor şimdi. acilen yüklemem lazım flaş a xp yi...
  • arkadaşlar çok acil birşey soracağım.Ben arkadaşın dediklerini yaptım.Formata geldiğimde Dosya cbidf2k.sys bozuk diyor ama laptop'ta denedim usb'yi orda sorun çıkartmadı.Yükledi.Cd'nin bozuk olmadığını düşünüyorum.Çünkü laptop'ta yükledi.Ne yapmam gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matrixx7 -- 22 Haziran 2012; 19:54:12 >
  • 40.000 adım var burda be
  • Eğer bi Xp'm olsaydı minnettar olurdum.
  • Forever CD Bununla Uğraşana Kadar CD ile Daha Basit. Çok Fazla İşlev Yapıyosun CD de Öyle Bir Dert Yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vTeck -- 27 Ağustos 2012; 19:11:43 >
  • bu program USB yi tanımıyor ne yapmalıyom..oysa bilgisayar tanıyor

Basitçe USB bellekten XP Kurulumu >>>>
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReaLChrome54

Forever CD Bununla Uğraşana Kadar CD ile Daha Basit. Çok Fazla İşlev Yapıyosun CD de Öyle Bir Dert Yok

bu işlem netbooklar için gerekli zaten.
    netboklarda cd sürücü yok.. dolayısıyla ya usb cd sürücü alacaksın ya da usb den kuracaksın.

bu anlatım güzel ama çok uzun olmuş. aşamaları çok, bu da hata yapma riskini de beraberinde getirir.
    ama yine de eline sağlık, üşenmemiş anlatmışsın.
    ben de 2gb lık bir usb bulunca bunu yapıp saklayacağım, nerde lazım olacağı belli olmaz.
  • 2009 un konusu olduğu için anlatımlarda uzun oldu.Baska bir yöntem var modifiyeli xp ler dahil hepsini yapabiliyorsun.onu da yakında anlatacağım başka bir konu açıp.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.