Şimdi Ara

###BAŞINIZDAN GEÇEN KORKUNÇ OLAYLAR### [TUTTU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
5
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet herkes yaşadığı korkunç olayları anlatsın. Korkalım biraz.
    Bi yerden alıntı yapabilirsiniz.
    (PC te geçince yazacağım)

Başlayalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tavşancı -- 18 Ocak 2015; 0:53:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Senin bu konuyu açman

• Gece su dolu bardağımı pc'nin önüne koydum içip yatıcaktım, mutfağın ışığını açık unutmuşum gidip kapattım geldiğimde bardak boştu

• BİR KÖPEĞİ EZİP ÖLDÜRMEM

EDİT:KÖTÜ TARAFI BUNU BİLEREK YAPMAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reisreisreis34 -- 17 Ocak 2015; 19:49:56 >
  • Gece birden uyanıp odamın ışığının açık olduğunu görmek. Normal ışık değil hicbir zaman kullanmadığım spotlarda açıktı.
    Kapatarak yattigima eminim ayrıca.

• quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

Gece su dolu bardağımı pc'nin önüne koydum içip yatıcaktım, mutfağın ışığını açık unutmuşum gidip kapattım geldiğimde bardak boştu

Anan baban içmiştir aksiyon yaratma

• fişi takılı olmayan elektrik süpürgesinin kendi kendine 3 kere çalışması
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Korkunç İlginç Olaylarınız.
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EzoBride

quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

Gece su dolu bardağımı pc'nin önüne koydum içip yatıcaktım, mutfağın ışığını açık unutmuşum gidip kapattım geldiğimde bardak boştu

Anan baban içmiştir aksiyon yaratma

Herkes uyuyodu gece geç saatti, bi de benim odam mutfağın hemen yanında biri geçse mutlaka görürüm. Zaten 7-8 saniye içinde ışığı kapatıp döndüm o süre içinde birinin girip suyu içmesi ve benim görmemem imkansız

• Bikeresinde peçete zulamın bittiğini son anda farketmiştim.
  • Rüyamda ışığı açmam ve uyandığımda ışığın açık olması. Yukarıda da benzer bir olay var.
    Böyle konular bazen yararlı oluyor

• gece duvara doğru yatıyordum duvarda bi gölge belirdi aileden biri olmadığına eminim dönüp bakamadım ama. bir de gündüz evde otururken elektrikler kesildiği anda perdeler hareket etmişti oturduğum yerden kalkamadım.
  • Reserw korku seni bekliyor

• Up süper gidiyor.

• Her 3 günde 1 "babaağğ, babağğğ" diye sesler duyuyorum
  • Up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asansörde annemi bekliyordum, asansörün ışıkları kapandı. Sonra biri kulağıma "binmeee" diye bir şey fısıldadı. Korktum ben de. Asansörden çıktım merdivenlerden inerken elektrikler kesildi.

• 7. sınıf anafen dersansesinin yurtundayız. Anafenli olmayanlarda vardı. 1 gün denemek için kaldık , onlarda bile bile kalın demişlerdi bir görsünler diye .

Yatıp uyuycaz ben battaniyeyi kafama geçirip paranormal activity falan yapmaya başladım. Işıklar kapalı , insanlar yinede korkuyor . Sonra jahsdkjnada güldük vb vb

herkes yattı . Ama daha uyumamıştık . "HOOOO" diye nefes sesi geldi . Uzaktan geldi gibi gelmişti , korktuk . Meğersem arkadaşım yapmış .

Yazdım ama silmeye üşendim. Hiç korkunç değil lan . eksileyin beni .
  • Cin gordum. Wuuhhhhuuuu.. cok korkuncccccccc.

• Gece 4,30 yataga gectim yaticam. Herkes uyuyor evde. Ben gectim yataga kapi tam kapali degil. Uzandim, yatarken isik gelen yerden bir golge gecti ayak sesi duydu. Heh ayvayi yedik dedim. Kapinin acilmasiyla yuregim agzima geldi ama annemis

• Bir gün arkadaşlarla bizim eve gidiyorduk. Girdik işte eve bir ses geliyor alt kattan çığlık sesleri sonra yapma n'olur yapma diye. indik bir baktık kapı açık kadın dövülmüş vaziyette biz kaldırdık onu polis çağırdık. polisler geldiler tam o sıradan kızı döven adam eve yine geldi ve bir anda zebaniye dönüştü sonra bir baktım polislerde zebaniye dönüştü topluca öpüştüler. sonra kadın çin ejderhasına dönüştü ve zebanileri evden uzaklaştırdı. bu da böyle bir anımdır.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.