Şimdi Ara

Başıma dert arıyorum, Serçe toplanır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
15.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aytürk

quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

Orijinalden alıntı: Hyundai Motor Company

Serçe yerine 131 daha mantıklı olur diye düşünüyorum.

131'de o retro hissini bulamıyorum. Aslında 124 daha güzel olur ama parça sıkıntısı var..

Murat 131 Hocam, bildiğim kadarıyla Murat 131'in de eski kasa hali var. Serçe toplamaktansa Murat 131 toplamalısın. Sanırım arkadaş da bundan bahsetmiş...

Esasında, öğrenciyken benim de böyle bir hayalim vardı. Hem de gerekli restorasyonu yaparak Marea'nın 5 silindirli 148 bg gücündeki motorunu takma hayalindeydim. Ama dediğiniz gibi; kesinlikle apaçi işi olmayacaktı. Ama bu hayali gerçekleştirmek için ya kendi atölyeniz olacak, ya da bu işten gerçekten zevk alan bir ustanız olacak... Sevgiler, takipteyim.

Usta konusunda çevre bol. Motor ustası direk belli şu anda. Boya-tesisat için de var tanıdıklar. 131 bana göre değil. Herkesin tercihine saygı duyarım..

• Uzun yol hem yorar hem de o araç o sekilde kullanılırsa cebide üzer diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İbrahimKıraslan

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

131'de o retro hissini bulamıyorum. Aslında 124 daha güzel olur ama parça sıkıntısı var..

Murat 131 Hocam, bildiğim kadarıyla Murat 131'in de eski kasa hali var. Serçe toplamaktansa Murat 131 toplamalısın. Sanırım arkadaş da bundan bahsetmiş...

Esasında, öğrenciyken benim de böyle bir hayalim vardı. Hem de gerekli restorasyonu yaparak Marea'nın 5 silindirli 148 bg gücündeki motorunu takma hayalindeydim. Ama dediğiniz gibi; kesinlikle apaçi işi olmayacaktı. Ama bu hayali gerçekleştirmek için ya kendi atölyeniz olacak, ya da bu işten gerçekten zevk alan bir ustanız olacak... Sevgiler, takipteyim.

birazdan serçe,murat 131 le uğraşılırmı diyenler konuya üşüşür diyecektim ama ufaktan ufaktan sızmaya başlamışlar bile.

zevkinize karışamam ama bana sorsanız,murat 131 derim...

Bu taş bana mıydı? Valla arkadaş Mersin'de ise seve seve ellerimle yardımcı olurum, zevkli bir uğraş olurdu doğrusu. RC hobi önerenler sızdı ufaktan

yok hocam,estağfurullah.

mesajınızı destekledim.bende koyu murat 131 hastasıyım.şimdi mesajınızı alıntı yapıpta şu smileyi yapmak istemedim,gereksiz post kasmamak için

Kaş yapalım derken göz çıkardık iyi mi, konu aldı yürüdü Maalesef mesleğim düzenli bir hayatı reddediyor. Bu nedenle bir işe yoğun olarak odaklanamıyorum. Keşke hem sanayi çevrem hem de zamanım olsa da, kendi yaptığım kıpkırmızı bir 131 ile sahilde turlayabilsem...

• quote:

quote:

quote:

Serçe bildiğin 124 aslında. Fakat T stop, kare far bir 131'i toplamak daha çok retro hissi verir diye düşünüyorum.
    Her bakımdan mantıklı olur. Gerçekten böyle bir planınız varsa 131 fikrini iyice bir düşünün derim.

aynen katılıyorum.şundaki güzelliğe bakar mısınız?

Başıma dert arıyorum, Serçe toplanır mı?

• 131 çocukluktan kalan bir his ile nedense itici geliyor. Hiçbir zaman ısınamadım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: insomnia__

Uzun yol hem yorar hem de o araç o sekilde kullanılırsa cebide üzer diye düşünüyorum.

Uzun yolda düşük hızlarda ilerlemekle neden cep yaksın? Bu şartlarda bile cep yakacaksa bu araçlara hiç binilmez..

Hala litre bazında yakıt verisi paylaşan olmadı, bilgisi olan yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 1 Aralık 2011; 0:01:34 >
  • quote:

131 çocukluktan kalan bir his ile nedense itici geliyor. Hiçbir zaman ısınamadım..

Aynen ben de hiç ısınamamışımdır. Esasında fena araç değil ama; bu daha hoş:

•  Başıma dert arıyorum, Serçe toplanır mı?

çok tatlı duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: atiyba

@Caipirinha adam otobüse bineceğime alternatif olarak böyle bir işe girişeceğim diyor sen hala rc al diyorsun, sen al oyna arkadaşın konusuyle alakası yok:)

Dostum bence harcayacağın paralar 5-10 bin lira arasını bulur. Okul için gidip geliyorsan ve ilk senen değilse biraz daha sabret, bitirince daha iyilerine bakarsın:) Allah korusun en ufak bir kazada kötü sonuçlar çıkar ortaya ki otoyolda gidip gelmenin şakası olmaz.

Ben hak veriyorum, benim de altımda S60R olsaydı ben de RC tavsiye ederdim. Herkesin bakış açısı farklı..

Mezun olana kadar binerim en fazla. Araç harici 4-5 bin civarına bitirebilsem hiç fena olmaz. Birşeyin olacağı varsa her şekilde olur, arabayla kaza geçirmem otobüste birşey olur, Allah'ın takdiri. Baktım otoyol sıkıntı olursa E5'ten gidip gelirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 1 Aralık 2011; 0:18:43 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Serçe bildiğin 124 aslında. Fakat T stop, kare far bir 131'i toplamak daha çok retro hissi verir diye düşünüyorum.
    Her bakımdan mantıklı olur. Gerçekten böyle bir planınız varsa 131 fikrini iyice bir düşünün derim.

aynen katılıyorum.şundaki güzelliğe bakar mısınız?

Agresif araç
    Kelebek camsız vardı dayımda yıllar yıllar önce. O arabaya bakınca içim giderdi çocuktum daha yıl 85 falandı sanırsam.

• quote:

Yapmayın yahu 80-90 sağdan sağdan gideceğim o kadar rüzgar-motor-yol sesi alır mı? Yalıtım konusuna elbet bakacağız. Benim ki de haftasonu keyfi de, mesafe uzun ondan böyle. Altı üstü serçe, amerikan toplamıyoruz ya. Bindiğim araç 1950 model dahi olsa temiz olması önemli. İdareten değil yani..

2006 punto başımı ağrıtıyor hemde bahsettiğiniz hızlarda.

Tanıyanlar bilir araba konusunda nazımda yoktur hep eldekiyle yetinirim de gerçek bu
  • Bence güzel fikir orjinale yakın toplanması kaydıyla.Destekliyorum.
    Fakat t-stop veya 86 Doğan,veyahut 75 model 124 toplamak isterdim ben de
  • tavsiyem serçe yada 131 toplayacaksanız arabayı sahil kesimlerinden almayın. rutubet eski arabaların daha büyük belası. doğu illerini yada iç anadoluyu seçebilirsiniz. hobi olarak yapacağınız bir iş ve bence çürük çarık işi herşeyin önünde. önce iskelet sağlam olsunda gerisi nasıl olsa gelir yavaş yavaş.
  • neden serçe bmw mercedes değil bu avrupa araçlara değmez mi topladığınıza serçe dediğiniz arabanın zaten temizi 4-5 bine bulunuyor
  • Önce bir serçe ile o yolu gidip gelin. Sonra karar verin derim. Kulaklık filan takın uğultu ve gürültü için. Can güvenliği boyutuna hiç girmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Önce bir serçe ile o yolu gidip gelin. Sonra karar verin derim. Kulaklık filan takın uğultu ve gürültü için. Can güvenliği boyutuna hiç girmiyorum.

Haklısınız önce bir gidip gelsem iyi olur..
  • Toplanır çokta güzel olur
  • Hala cevapsız kalan sorularım var. Ne tüketir bilen yok mu? Toplarken boya 1000 civarı tutacak, motor 500 lira civarına rektefiye olur duyduğum kadarıyla. Döşeme-koltuk için de bir 500 lira gider. Kabataslak bir hesap yapabilecek var mı bu şekilde herşey dahil ne kadara patlar?
  • Evdeki hesap çarşıya uymaz, hele hele sanayiye hiç uymaz. 5 lirayı gözden çıkart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *President*

Evdeki hesap çarşıya uymaz, hele hele sanayiye hiç uymaz. 5 lirayı gözden çıkart.

Sizin gibi tecrübeli üyelere ihtiyacım var, 5 bini gözden çıkart derken araç dahil mi? Öyleyse problem olmaz, parça parça yaptırırken ödeyebilirim. Nasıl olsa uzun bir süreç. Ama araçla birlikte 6-7 leri bulacaksa hiç girişmenin mantığı yok..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.