İktidarın zamanında önlem almamasından dolayı büyüyen ve muhalefetin de geç kalmış önlemlere karşı çıkmasından dolayı çığırından çıkan başıboş köpek sorunu bir can daha aldı. Boşuna Tıklama (@bosunatiklama) on X https://x.com/bosunatiklama/status/1912890015924867496?t=wlEI0cz0NEG5Y2btIYoSwg&s=19< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Başıboş sokak köpekleri bir can daha aldı.

-
-
-
Geçenlerde Marmaray'a binecektim, istasyonda 2-3 tane ayı gibi köpek vardı, bi tanesi gişeye gelmiş önünde yatmış. Kimse geçemiyor.
Güvenliğe söyledim, bu ne ya hayvanat bahçesi mi burası, Hindistan mı burası dedim. Abi diyo hoşt desek kışt desek çıkıyo kapının önünde yatıyo diyor. Bir de "hayvansever"in biri çıkıyor bize kızıyor patlıyor diyor
Süper saçma sapan işler ya... Ne zaman nasıl çözülecek bu işler bakalım.
-
Hani itlaf yasası vardı ne oldu? Hepsi göstermelikmiş.
-
O güvenlik görevlisi de köpek tapar. Seni "Abi, hayvanseverler kızıyor" diyerek kandırmış. İstese orada köpek barındırmaz, ama köpekçi satanist örgütünden olduğu için barındırıyor. Seni iyi kandırmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 18 Nisan 2025; 13:28:55 > -
Hemen captain çağırın köpekler için kırımızı alarmı çalıştırın kutsal köpeklere laf ediliyor yetiş ya captain
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tabi tabi gelsin hemen fahri sokak hayvanı müfettişi...
Bi tanesini al sahiplen desen yapmaz.
Pandemi zamanı aklıma geliyor.
Böyle tipler vardı. Millet maske takmıyor, aşı olmuyor, sağlığımızla oynuyor diye sağda solda yazan, söyleyen ahkam kesen.
Sonra anladık ki bu tiplerin bazıları kendileri de aşı olmayıp maske takmama derdindeymiş, çok şaşırmıştım, nasıl bir kafadır nasıl bir zihniyettir diye.
Onlar hiç bir şey yapmayacakmış, ama yanına yaklaşan tedbirini alacakmış, biz de sanıyorduk ki insanlık adına sağlık adına bir şeyler savunuyor. Kafaya bak.
Çok farklı mantıklar değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ormanci -- 18 Nisan 2025; 13:34:17 > -
fazla liberalliğin sonucu.
-
hangi sokak lan burası köydekilerin köpekleri
-
sokakta köpek olmaz olmaz olmaz. 29 yaşında adamım gece yürüyüşe bisiklete çıkmaktan çekiniyorum
Türkiye'de insan hayatı çok ucuz. Bu haber de bunu destekliyor. Bu kaçıncı la. O değil de ortada sevinilecek bir şey yok ama haberdeki tek olumlu şey ölen kişinin genç, çocuk veya ekonomiye ve topluma katkısı olan orta kesimden birinin olmaması. Çünkü birçok kez sokak köpeklerinin çocuk ölümlerine sebep oluşunu gördük.
Geçende köpek öldürdü çocuğu haberi tecavüz edilip öldürüldüğü ortaya çıknıştı
Köpeğe tapma vs yobazlık sınırınıda aşmış mahlukatlar var..
Devlet bu konuda artık sertleştiği için sosyal medyada sürekli sevimli yardıma muhtaç köpek videoları yayınlayıp köpekleri acındırmaya çalışıyorlar.
-
Bugün video gördüm. Köpek toplayan ekibin aracına çıktı karı. Devlet yanlış karar aldı. Önce o karı gibileri toplatacaktı sonrası kolay
-
ahahahahah
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X