Şimdi Ara

Başbakan Yıldırım: ABD, Rakka DAEŞ'ten Kurtarılınca, YPG ile İşlerinin Biteceğini Söyledi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başbakan Yıldırım: ABD, Rakka DAEŞ'ten Kurtarılınca, YPG ile İşlerinin Biteceğini Söyledi

Başbakan Binali Yıldırım, ABD'li yetkililerin Suriye'de YPG'yi silahlandırma kararının "tercih değil, kısa vadeli bir gereksinim" olduğunu ve Rakka'nın DAEŞ'ten kurtarılmasının ardından YPG ile işlerinin biteceğini söylediğini açıkladı.

Başbakan Binali Yıldırım, Londra'da BBC televizyonuna çok önemli açıklamalarda bulundu.

Yıldırım, YPG'nin silahlandırılmasının ABD'nin kararı olduğunu ve Türkiye'nin bunun yanlış bir karar olduğunu muhataplarına ilettiğini söyledi.

"DAEŞ YOK EDİLİNCE YPG İLE İŞLERİNİN BİTECEĞİNİ SÖYLEDİLER"

Yıldırım, "Bu, DAEŞ'in yok edilmesine yardımcı olmaz. Aksine daha fazla sorun ortaya çıkartır. Bunun ABD tarafından da anlaşıldığını düşünüyorum. Bana, bunun bir tercih değil, kısa vadeli bir gereksinim olduğunu söylediler. Rakka'da DAEŞ'i yendikten sonra YPG ile işlerinin biteceğini belirttiler. Bekleyip, göreceğiz" dedi.

"ADI NE OLURSA OLSUN, TERÖRE KARŞI SAVAŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

ABD'nin bu kararına karşılık Türkiye'nin hangi adımları atacağı sorusuna Başbakan Yıldırım, "ABD'ye savaş ilan edecek değiliz. Adı ister PKK olsun, ister PYD, ister YPG, terör örgütüne karşı savaşmaya devam edeceğiz" dedi.

Yıldırım, ABD tarafından silahlandırılmış olmasına rağmen, eğer Türkiye kendisine yönelik tehdit hissederse Suriye'de YPG'ye yönelik hava operasyonlarına devam edeceğini de ekledi.
    quote:

-https://goo.gl/w3iJDB

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu amerikanlara taviz verilmeyeceğini bilmiyor mu başbakan? Yavaş yavaş, küçük küçük kuruturlar adamı.
  • Şaka gibi.
    Yine kandırmışlar bizimkileri ya.
    Adamlar Menbiç'te de öyle demişti. Kırmızı çizgimiz Fırat Nehri'ni YPG teröristleri geçmeyecek demiştik, onlar da Menbiç teröristlerden arındırıldıktan sonra ypg liler geri dönecek demişti. Sonra ne oldu? Menbiç'e operasyon yapmak istediğimizde direk set çektiler.

Şimdi yine aynı tiyatro. Rakka operasyonu bitsin bırakacağız YPG'lileri. Tabi tabi sen anca bunları kandırırsın. Yine sonradan kandırıldık, aldatıldık denecek. Yazık gerçekten

Rakka operasyonu bittikten sonra zaten mesele bitecek. suriye de federasyon kurulacak, Irak'ta ne yapıldıysa aynısı yapılacak. teröristlere özerklik verilecek. anayasayı bile hazırlamışlardır onlar.

Türkiye ne olursa olsun Rakka operasyonunu böylece kabul etmemeli.

Kara operasyonu şart. Yoksa iş oldu bittiye gelecek ve hiç bir şey yapamayacağız.

Biraz daha duruş, cesaret şart!

• Bitecek tabiki. Sonra pkk-pyd-ypg birleşip Türkiye'ye girecekler. Abd destekli.

• "YPG'yi mendil gibi kullanip atacaklar ehehehe"

"Kandirildik :("
  • Ve bunu söyleyen bir başbakan..... yazik sizde inandınız öylemi sefiller sizi. Tabiki işi bitecek adamlari Devlet yaptilar daha ne yapsinlar
  • Bu kadar gerizekalı olduklarını sanmıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Bu kadar gerizekalı olduklarını sanmıyorum.

öyleler sanmana gerek yok
  • BU SEFER KALDIRILMAYIN LÜTFEN
  • Canlı yayında kandırılmaya tanıklık ediyoruz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 40 tane abraams ve anti ucak fuzeleri deasa karsi zaten, yersen.

• bana six dedi. Ben demedim o dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leaderjack1

quote:

Bu aptallık değil başka birşey. En koyu akpli bile ABD'nin bu sözüne inanmazken bunlar inanacak değil.

• Tabii ki bitecek. Kuzey Suriye Kürt Devleti için zaten tüm bu kargaşa.. Bizimkiler yeni uyandı heralde .
  • Bir zamanlar "Snake" diye bir oyun vardı telefonlarda hatta nokia 3310 telefonlarda çok oynanırdı türkçe adıyla "Yılan" orada Yılanı beslerdiniz büyür büyür ve büyürdü en sonunda da oyunu kaybederdiniz doğal olarak bu da aynı zihniyet Amerika Ypg'yi bu şekilde besliyor o adamlar maksimum güçlerine ulaştığında "silahlarınızı bırakın" denildiğinde silahlarını bırakıp normal insan hayatı mı yaşayacaklar binalinin kendisi buna inanarak söylüyorsa siyasetten hiçbir şey anlamıyor demektir bence.
  • ABD'nin bu sözüne sokaktaki çocuk bile inanmaz. Başbakan zaten inanmamıştır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Leaderjack1

quote:

Bu aptallık değil başka birşey. En koyu akpli bile ABD'nin bu sözüne inanmazken bunlar inanacak değil.

İnanırlar inanırlar, adamlar kıvırma ustası oldu ne deseler inanıyor, yandaşları.
    Bak yukarıda yazanları oku nasılda kıvırma teknikleri yazmışlar...

• Umarım inanmazlar.
  • Inansalar ne olur inanmasalar ne olur.

Kendilerine düşen rol gereği inanmış numarası yapacaklar zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha Erdoğan trumpla konuşmadı. Böyle bir açıklama yapmaz herhalde

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.