başarının tanımı kız arkadaşın olmasıdır |
başarı = kız arkadaş

-
-
Kız arkadaşın olması ya da olmaması bir şey ifade etmez insanın başarısını ölçmek için.
Zira yeni tanışılan insanların ilk sorduğu sorular "nerelisin, evli/ilişkisi var/bekar" tadında olunca böyle algılanması normal
Gerçekte ise bir şey ifade etmiyor (başarı açısından)
Zaten neyi başarı olarak gördüğünüzü de tam olarak ifade etmemişsiniz
Evlenmek, çocuk yapmak vesaire bunlar da başarı değildir
Hatta biliyor musunuz bir iş sahibi olmak da başarı değildir
Başarı olarak sınıflandırılıyor ama değiller
Bu konuları uzun uzadıya, sayfalarca konusabiliriz ama bir yere varmayacağı için burada mesajımı sonlandırıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 17 Haziran 2024; 15:25:2 > -
yarbayım haklı
-
konuya gelirsek,
Hayatında kadın yokken başarıya ulaşamıyorsan varken de ulaşamazsın.
Kendi başına başarılı olan bir erkek birçok kadın tarafından tercih edilir.
Ama ana kuzusu gibi karısız başarıya ulaşamayan erkeği kimse istemez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Teddy_ -- 17 Haziran 2024; 15:25:21 > -
"Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır" sözünü çok yanlış anlıyor insanlar be hocam.
Zannediyorum ki insanlar şey diyor "hayatımda biri olsun beni desteklesin maddi/manevi ve ben daha başarılı olabilirim en azından hayatta desteğim olur" gibi.
Ya da kimisi akşam eve gelirken "ekmek lazım mı" diye evi aramak istiyor, kapıya vurduğunda açan birinin olmasını istiyor
Unutmamak gerekir ki
Kendini sevmeyi beceremeyen insan bir başkasını da sevemez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 17 Haziran 2024; 15:28:10 > -
Alıntı
metni:Bu konuları uzun uzadıya, sayfalarca konusabiliriz ama bir yere varmayacağı için burada mesajımı sonlandırıyorum Konuştuk zaten, aynı konuyu birkaç hafta önce tekrar açmıştı
-
Boş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım hocam
-
Aksine, kız arkadaş başarızlığıa sebeptir. Lisede çok erkek öğrenci kız meselesi yüzünden dengesini bozmuştur. Notlarını düşürmüştür. Hakeza üniversitede de öyle...
-
Neden hocam kız bulmak evlenmek başarı mıdır gerçi recep ivedik'in babaannesi hayatta başarı için 3 temel kural sayıyor 1 iş bulucan çalışıcan 2 evlenicen bark sahibi olucan 3 saygınlık kazanıcan makinabey bu görüşü benimsemiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tam tersi hocam evlenmek başarı falan değildir o anlamda boş yazdım
-
hocam yeni tanıştığım kişi memleket, iş, yaş, medeni durum gibi kimlik bilgileri sorarsa ben soğuyorum.
bunları sormakta mahsur yok aslında ama daha muhabbet kurmadan direk bunları soran kişiden soğuyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
evlilik olayının Türkiye'de başarı sayılması sadece mahalledeki kesimde var. mahalledeki erkekler gençlik dönemlerinde bi başarı elde edemedikleri için (okul maaş vs) evliliklerini başarı sayıp genç bekar erkeklere filozof gibi öğüt verirler.
bu biraz da: "bizim mahalle adamlığı ile bilinir" tarzı kıraathane laflarına benziyor. bu sözün tercümesi de şudur: "bizim mahalle erkekleri işsiz güçsüz insanlar"
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çocukken edinilen arkadaşlıklar hariç;
Büyüyünce uzun yıllar süren yalnızlık ve belli bir yaşa kadar kız
arkadaş ve sex hayatının olmaması artık aşırı derecede moralimi
bozmaya başladı.
Bu moral bozukluğu iş hayatımı da etkiledi.
Benim bir huyum vardır cinsel açıdan herhangi bir şey yapmazsam,
o gün gergin olurum işlerime düzgün odaklanamam aklım hep başka
yerde olur.
Artık bir yerden sonra zincirlerimi kendim kırdım yurtdışına çıktım yüzden fazla kişiye teklif ettim çoğunlukla red yedim ama olsun deneyim önemlidir...
-
Hak veriyorum size hocam, bu tarz sorular sorulmasından ben de hoşlanmıyorum henüz ilk tanışılmışken.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 18 Haziran 2024; 1:20:51 > -
Sanmıyorum hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- pall mall amber
- antidepresan alkol arası kaç saat olmalı
- sevgiliyle uzaktan yapılacak aktiviteler
- bugatti türkiye'de kaç tane var
- psikolojik tedavi için hastaneye yatmak
- elektrikli bebek arabası
- ets 2 türkiye haritası
- büyük indirim günleri ne zaman
- penis nakli
- prompt mühendisliği nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X