Şimdi Ara

Baş ağrısı ve denge kayması neden olabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Slm.Son bi kaç aydır başımın özellikle de arka kısımlarında ve sağ kulağımıda içine alacak şekilde hafif ağrılarım oluyor.Öyle çok şiddetli değiller ama az ve sürekliliği oluyor.Özellikle de uykudan kalktığımda tavana doğru baktığımda veya kafamı ani şekilde hareket ettirdiğimde görüntüde kaymalar oluyor.Bazen ise ne ağrı nede kayma oluyor bi anlam veremedim.Doktora gittim hap verdi bi süre geçti ancak yine tekrarlamaya başladı.Çözümü elbet doktor da var ama bilgisi olan ve daha önce yaşamış olanlardan bilgi almak istedim.Sizce nedeni ne olabilir?



  • Tamam aranızda prof olmayabilir ama yaşayandamı yok bu sorunu (:
  • Migreniniz varsa migrene bağlı oluşabilir bu olaylar. Doktorunuzun koyduğu tanıya göre araştırma yapabilirsiniz. Tabi her konuda doktorunuza danışın mutlaka.
  • vertigo ihtimali ve orta kulak problemi olabilir bir kbbciye muayne olun, betaserc diye bir ilaç verir ve geçme ihtimali var geç kalırsan benim gibi sorun yaşiarsın, bu arada yatarken yüksek yastık kullan.
  • Doktorum bişey demedi sadece hap verdi migrenim yok.Ama en kısa sürede kbb cıya muayene olucam yüksek yastık önerisinide uygularım.Sağolun arkadaşlar başka fikri olan varsa yazabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hayati54

    vertigo ihtimali ve orta kulak problemi olabilir bir kbbciye muayne olun, betaserc diye bir ilaç verir ve geçme ihtimali var geç kalırsan benim gibi sorun yaşiarsın, bu arada yatarken yüksek yastık kullan.



    aynen. kulak iltihabına benziyor.
  • iltihabın ne gibi tedavileri var?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mert1907

    iltihabın ne gibi tedavileri var?

    ilaç tedavisi var 24mg aldım ben o ilaçtan 1 haftada kendime getirdi ama ben 100 tableti bitirene kadar (1.5 ay) kullandım hiç aksatmadan daha sonraki kotnrolde 8mg 15 gün aldım şuan iyiyim, vertigoyu bilirim çok kötü birşey sabah kalktığında ve akşam yattığında başın döner tedavi olmadan sakın trafiğe yaya olarak bile aciliyet yoksa çıkma , ayrıntıyı sana kbb ci verecek belki sizde farklı bir tedavi uygular.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hayati54


    quote:

    Orijinalden alıntı: mert1907

    iltihabın ne gibi tedavileri var?

    ilaç tedavisi var 24mg aldım ben o ilaçtan 1 haftada kendime getirdi ama ben 100 tableti bitirene kadar (1.5 ay) kullandım hiç aksatmadan daha sonraki kotnrolde 8mg 15 gün aldım şuan iyiyim, vertigoyu bilirim çok kötü birşey sabah kalktığında ve akşam yattığında başın döner tedavi olmadan sakın trafiğe yaya olarak bile aciliyet yoksa çıkma , ayrıntıyı sana kbb ci verecek belki sizde farklı bir tedavi uygular.


    Hiç sormayın gerçekten fena bi durum.Durduk yere dengem kayıyor özellikle sabah uyanınca ve akşam uyuyunca başımda dönmeler oluyor.İşin en garibi başım dönüyor oda miğdeme vuruyor miğdem de bulanıyor biran önce görünücem doktora teşekkür ederim.




  • hemen k.b.b uzmanına görünün.
  • 4 yıldır sürekli aynı problemi yaşıyorum. Gözlerimi kapatıp başımı sağa sola doğru hızlıca çevirdikten sonra en az on dakika kendime gelemiyorum. Bunu bazen keyif için bile yapıyorum insan gondola, kamikazeye binmiş gibi oluyor. Gün içinde arada sırada sanki deprem olmuş gibi oluyor dengemi kaybediyorum. bu olduğu zaman sallandık mı diye soruyorum çevremdekilere. Koşarken ve spor sırasında tarif bile edemeyeceğim şiddette baş dönmesi oluyor. Kulaklarımda sıklıkla kanlı akıntı oluyor. Özellikle banyodan çıktıktan 5 dakika sonra oluyor bu akıntı. Otururken hiç bir şikayetim yok ama hızlı hareket ettiğim zaman başlıyor baş dönmesi. Doktora hiç gitmedim çünkü seviyorum bu hissi. Millet bu kafayı yaşayabilmek için bir büyük deviriyor.
  • Bence doktora git yoksa sen devriliceksin :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mert1907

    Bence doktora git yoksa sen devriliceksin :)


    Peki senin daha mı hafif? bu derecede değil mi? Mesela ben dışarı çıktığımda çok büyük alanlarda başım feci dönüyor. Mesela alışveriş merkezlerine girdiğimde sanki alis harikalar diyarında gibi oluyorum. Sende böyle oluyor mu?
  • Benimki hafif hatta kaç gündür ne ağrı var ne dönme eğer senin ki gibi olsaydı daha önceden giderdim doktora.
  • Yaşınızı ve doktorun verdiği ilacı yazsanız daha iyi olurdu. Kolesterol ve şeker testi yaptırmanızda da fayda var.
  • İlacı hatırlamıyorum yaşım 21.Olmassa bi kan tahlilide yaptırıcam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.